pamela788 28.04.11, 23:37 Jakie prezenty dostajecie, lubicie dostawac od meza. A same co dajecie facetowi w prezencie? Bo mnie juz pomysly sie wyczerpaly. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamela788 Re: Prezenty. 29.04.11, 09:46 Czy wy nie macie litosci. Ja musze dzisiaj kupic prezent dla meza i nie wiem co to by mialo byc,piszcie kobiety,co byscie kupily. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Prezenty. 29.04.11, 10:07 dajemy sobie wzajemnie: - bilety na koncerty -książki -płyty Odpowiedz Link Zgłoś
gupia_rzona Re: Prezenty. 29.04.11, 14:21 zawsze, niezmiennie kwiaty. Kocham dostawać kwiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
gupia_rzona Re: Prezenty. 29.04.11, 14:22 co do prezentu dla męża nie pomogę, bo dla mojego niezmiennie gry na playstation no fikuśna bielizna na mnie też mu się podoba, ale nie robię tego za często bo się chłopak przyzwyczai Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatuszkowa Re: Prezenty. 29.04.11, 14:25 A ja myślę, że nie ma jednego "gotowca" prezentowego dla jakiejś osoby. Każdy jest inny, coś innego lubi, my Ci możemy podrzucać pomysły, ale po co? Chyba znasz swojego ślubnego, najlepiej wiesz co lubi, czym się interesuje, na co narzeka, że nie ma, na czym na dłużej zatrzymuje wzrok w sklepach? Ja rozumiem, obcemu facetowi to sama bym nie wiedziała co kupić ale na prezent najbliższym się nie zastanawiam co kupić zbyt długo Także myśl, myśl, myśl Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatuszkowa Re: Prezenty. 29.04.11, 14:26 Acha i daj potem znać co wymyśliłaś ;> Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Prezenty. 29.04.11, 14:34 Prezenty dla siebie sama sobie kupuje bo lubie - chłop tylko oddaje kase po okazaniu paragonu. No i dostaje kwiaty. Ja chłopu uwielbiam kupować spinki do mankietów (ma juz chyba z 15 par), krawaty, jak ważna okazja i kasy więcej zegarek - staram sie znaleśc jakis stary i oddac do renowacji - w ten sposób ma ode mnie altantica z lat 50, stary polski blonex i omege. No i kosmetyki - pierwszy swój krem przeciwzmarszczkowy ma ode mnie (smiechu była kupa) a teraz juz sobie sam dobiera. Odpowiedz Link Zgłoś
pamela788 Re: Prezenty. 29.04.11, 14:44 Musze cos wymyslec,ale mam pogrzeb do zorganizowania i jakos glowy do tego nie mam,jak cos kupie to napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: Prezenty. 29.04.11, 15:52 mąż wie, że bukiet białych kwiatów zawsze i wszędzie. Poza tym mamy zgoła odmienne gusta więc nie robi mi niespodzianek. Mnie już się skończyły pomysły więc kupuję książki. Odpowiedz Link Zgłoś