kfiatuszkowa 04.05.11, 10:55 forum.gazeta.pl/forum/w,572,124860995,124860995,Jak_zaczac_podawac_mieso_.html Nie chciałam tu tego samego wklejać jako osobny wątek ale bardzo Was proszę o wyczerpujące wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamela788 Re: Proszę o rady 04.05.11, 11:53 Troche histeryzujesz. Poprostu dawaj po trochu z tych sloikow i sprawdzaj co moze jesc co nie. Mowie o malych ilosciach,nie boj sie bo w ten sposob wprowadzasz beznadziejna sytuacje dla siebie samej. Rodzai tego gotowego jedzenia jest tyle,ze napewno trafisz na cos co bedzie ok. Nie gotuje dla dziecka wydaje mi sie to bez sensu,no ale nie miala nigdy reakcji uczuleniowych. Sklepy eko nie sa ci potrzebne,wiesz jak bedziesz,sie zastanawiac ile chemii jest w kazdym ziemniaku to zwariujesz ta chemia jest wszedzie wiec nie przesadzaj. Jednak co do kurczakow to odradzam,wybrala bym cielecine,krolika. Poprobuj jestes matka masz intuicje dziecku krzywdy nie zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatuszkowa Re: Proszę o rady 04.05.11, 12:58 Ja nie histeryzuję- ja jestem na dobrej drodze do zakładu psychiatrycznego Nie no, przesadzam, histeryzuję i to mocno. No cóż. Taki typ ze mnie ;P A jeśli się pojawi wysypka to oczywiście muszę czekać aż zejdzie. I tym sposobem będziemy zawsze w d.u.p.i.e czarnej... No i jak poznać że mięso jej nie leży? Będzie ją brzuszek bolał, czy ze strony skóry też będą objawy? Odpowiedz Link Zgłoś