hanadoma 12.05.11, 21:11 drogie mamy, radzicie w wielu sprawach, wiec postanowłam poprosić Was o pomoc w następujacej sprawie. Robię remont domu i chciałabym zapytac: co macie na scianach w korytarzu? Co jest teraz na "czasie" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przystanek_tramwajowy Re: potrzbuję inspitacji nt. korytarza;) 12.05.11, 21:17 Mamy na ścianach w korytarzu inspitację. Bardzo jest teraz na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
hanadoma Re: potrzbuję inspitacji nt. korytarza;) 12.05.11, 21:20 oczywiscie chodziło o inspirację* Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_my_babies Re: potrzbuję inspitacji nt. korytarza;) 12.05.11, 22:03 nie wiem, co jest na czasie, ale mamy zrobioną strukturę taką pastą (mąż sam maział), na to kolor (ciemny) i na to jeszcze taka lazura, że wygląda na polakierowane - nie brudzi się, nie rysuje, nie odpryskuje - jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
ladylu Re: potrzbuję inspitacji nt. korytarza;) 12.05.11, 22:08 kompletnie nie wiem co jest na czasie. my mamy niebieskie ściany, a na nich zdjęcia. zdjęcia zrobione przez nas. miejsca, które uwielbiamy, które mają dla nas znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: potrzbuję inspitacji nt. korytarza;) 12.05.11, 22:13 Poszukaj na stronach dotyczacych projektowania wnetrz, ja mam jedna sciane ze szkla z drzwiami ze szkla, reszta normalne biale sciany. Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: potrzbuję inspitacji nt. korytarza;) 13.05.11, 09:06 Wczesniej mialam siwy klinkier+biala fuga, teraz chce dac fajna fototapete w sepii (typu "uliczka włoska") i podswietlic ja Odpowiedz Link Zgłoś