bez_seller 14.06.11, 13:48 i zaprzyjaznic sie z bi_scotti i z echtom. A Wy z kim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 13:56 Ja z forumowiczką z mojego suwaczka Odpowiedz Link Zgłoś
gupia_rzona Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 14:51 idź na ślub i złóż jej życzenia to dobry wstęp Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 15:26 Na ślubie będę ( o ile nic się nie zmieni ).. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 15.06.11, 07:35 Jako pan młody? Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: gazete :D 14.06.11, 14:08 Tak, ale bez podawania ręki, w której mógł przed chwilką trzymac fiuta, i której nie umył, bo przecież po co myć ręce po skorzystaniu z WC? Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: gazete :D 14.06.11, 14:31 Myślisz, że on tylko w celu sikania trzyma tego fiucinę w ręku? Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: gazete :D 14.06.11, 14:33 No fakt, przecież trzeba zwalić od czasu do czasu, jak partnerki nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 14:22 Do Bi chyba masz bliżej. Ale nie ma sprawy - jak zaprosisz moją mamę na wakacje, chętnie się przyłączę Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 14:55 Tak jak powiedzialam, przez dwa tygodnie( w lipcu lub w sierpniu, do ustalenia) moge sie nia zaopiekowkowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ma-ura Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 14:31 a po co ci to? z ciekawosci pytam, co ludzi popycha do tak desperackich krokow, zeby na otwartym forum bratnich dusz szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 14:34 Dużo osób na tym forum odbija sobie tu mizerię życia towarzyskiego w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 14:34 Oj po prostu polubiła kogoś przez samo czytanie i chciała by poznać się z nimi w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 14:35 Wcale to niekoniecznie musi być szukanie na wszelką cene bratnich dusz. Czasami po prostu czyjeś poglądy mogą komuś szczególnie odpowiadać, i po prostu byłby ciekaw poznania tej osoby w realu. Z tego też możew być ciekawa przyjaźń/koleżeństwo, i nie widze w tym nic złwgo. Ani nie nazywam tego desperackim krokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 14:37 A co w tym złego? Poznałam kilka osób z jednego z for gazety.Fajnie jest dopasować osobę do wypowiedzi na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 14:38 Ja też nie widze w tym nic złego. Desperacki krok? Na początku wypadałoby poznać teorię desperackiego kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 14:39 Sądzisz, że ktoś tu przychodzi w celu odnalezienia bratnich dusz? Czy człowiek tego chce czy nie chce zawsze znajdzie się osoba, która ma podobne poglądy albo zupełnie inne ale świetnie się z taka osobą rozmawia. taka wirtualna bratnia dusza sama człowieka znajdzie. Czasem mnie zastanawia jak wygląda ta albo inna osoba. jak mówi, jak się porusza, jaką ma mimikę. ot ciekawość zwykła. Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 14:42 Dla ma-ury to desperacja Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 14:45 No to mogę być i desperatką Co mi tam Kolejne określenie do kompletu od wariatek do desperatek Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 22:07 Ja to uwielbiam. Kiedy znam kogoś z wypowiedzi czytanych przez dłuższy czas i potem mogę poznać, czuję się tak, jakbym szła spotkać się z bohaterką/bohaterem powieści. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 14:41 Czemu desperackich? Z bratnią duszą można zresztą przejść na priv, a sposób poznawania ludzi równie dobry jak inne. Odpowiedz Link Zgłoś
tacomabelle efekty mogą być zaskakujące 14.06.11, 14:47 Okazałoby się np. że 80% ematek to faceci a reszta to pryszczate nastolatki i babcie z nudów forumujące z domów spokojnej starości Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: efekty mogą być zaskakujące 14.06.11, 17:57 Zaś Panie emigrantki wykonujące bardzo poważne zawody lepiej płatne w Polsce w rzeczywistości zapieprzają na szmacie i mopie tutaj robiąc z siebie specjalistki. A inne e-mamy udające pracownice korporacji pracują najwyżej w korporacjach taksówkowych jako dyspozytorki Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: efekty mogą być zaskakujące 14.06.11, 19:45 naprawdę w głowie Ci się nie mieści szowinisto, że kobieta może wykonywać takie prace jak mężczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś
ma-ura Re: efekty mogą być zaskakujące 15.06.11, 09:16 tacomabelle napisała: > Okazałoby się np. że 80% ematek to faceci a reszta to pryszczate nastolatki i b > abcie z nudów forumujące z domów spokojnej starości o wlasnie to Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: efekty mogą być zaskakujące 15.06.11, 10:35 Rozczaruję was - jestem prawdziwa Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 14:48 ma-ura napisała: > a po co ci to? z ciekawosci pytam, co ludzi popycha do tak desperackich krokow, > zeby na otwartym forum bratnich dusz szukac. Ciekawi ludzie mnie ciekawia, a nie popychaja do desperacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 15:07 E tam desperacja. Ja tam na innym otwartym forum zupełnie przypadkiem znalazłam sprawc e tego, że teraz jestem na ematce. Przypadek a jaki owocny )) A i inne fajne osoby też poznałam. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 14:34 A ty facet jesteś, bo już się pogubiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about A ktoś się już z kimś zna w realu? 14.06.11, 14:45 Bo czasem ktoś pisze: niektóre osoby znam w rzeczywistości, z innymi przeszłam na priv. Ja mam kontakt telefoniczny z jedną osobą z forum zamkniętego i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: A ktoś się już z kimś zna w realu? 14.06.11, 14:47 Znam jedną ematkę Wpadłyśmy na siebie zupełnie przypadkiem w sklepie z karmą weterynaryjną. ja prosiłam sprzedawcę o karmę dla moich psów i kotów . sprzedawca w szoku, że tyle zwierząt mam. i ematka po tym mnie poznała Ale nie powiem która to ematka . może sama się przyzna W każdym razie pozdrawiam ją bardzo i jeśli nadal weekend aktualny to ja robię sernik Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: A ktoś się już z kimś zna w realu? 14.06.11, 14:53 Tak, i tego żałuje. Ale z niektórymi mogłabym sie spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: A ktoś się już z kimś zna w realu? 14.06.11, 14:53 Fajnie. To znaczy, że jesteś wyrazista w wypowiedziach Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: A ktoś się już z kimś zna w realu? 14.06.11, 14:55 Np. mogłabym poznać sadosie, czarnaalineczke, i rosapulchre. Dla mnie poznanie gazety to jest akt desperacji Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: A ktoś się już z kimś zna w realu? 14.06.11, 14:56 Kiedyś na ematce był wątek o typach trolli. Humorystyczny itp. I któraś z ematek napisała, że jestem jakimś tam typem bo w większości moich wypowiedzi występują zwierzęta. i niestety po jakimś czasie muszę przyznać rację tej ematce Pozatym mam w domu sporą ilośc zwierząt o czym wie chyba większośc ematek i wie doskonale, że dumna z każdego ogoniastego jestem Więc to chyba nie wyrazistość w wypowiedziach a szok po informacji, że mam w domu 6 kotów swoich plus 1 " w spadku" i 2 psy Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: A ktoś się już z kimś zna w realu? 14.06.11, 15:20 masz zdecydowanie za malo psow Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: A ktoś się już z kimś zna w realu? 14.06.11, 15:23 spotykam czasem takich złamasów, którzy mojego męża z racji jego zawodu nazywają psem. więc teoretycznie mam 3 psy. ale to i tak za mało. 7 kotów i 7 psów ... no ale dzieci mam tylko 2 czyli co? dopsić się i dodziecić? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: A ktoś się już z kimś zna w realu? 14.06.11, 15:27 no rownowaga musi byc moga byc nawet jakies pseudo psy tak z 5 yorkow Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: A ktoś się już z kimś zna w realu? 14.06.11, 15:32 Yorki? to już lepiej kota nauczyć szczekać i niech udaje psa Yorki ( nie obrażając właścicielek yorków ) to nie są psy dla mnie, za małe, za krzykliwe. ja lubię duże psy do których można się przytulić i są duże Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: A ktoś się już z kimś zna w realu? 14.06.11, 15:35 Wziąć ze trzy pieski tęskniące za domem, dzieciom sprawić po "zestawie małego policjanta" i już masz naciągane 7 Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: A ktoś się już z kimś zna w realu? 14.06.11, 15:38 Mgła!! Oplułam się kawą przez Ciebie Mąż, 2 dzieci z "zestawem małego policjanta" i 2 moje psy to już 5 czyli brakuje mi już tylko 2 psów Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: A ktoś się już z kimś zna w realu? 14.06.11, 14:56 Ja chociażby z grupą trzymającą władzę Forumowe znajomości się potrafią w naprawdę bliskie przyjaźnie przekształcić. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: A ktoś się już z kimś zna w realu? 14.06.11, 15:24 A przepraszam, że pytam ale kto jest w grupie trzymającej władzę? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: A ktoś się już z kimś zna w realu? 14.06.11, 15:30 Oj, to zagadnienie dla komisji śledczej Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: A ktoś się już z kimś zna w realu? 14.06.11, 15:32 A kto jest w komisji śledczej? Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: A ktoś się już z kimś zna w realu? 14.06.11, 19:20 Sadosia, odpowiedź znajdziesz w nagłówku forum Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: A ktoś się już z kimś zna w realu? 14.06.11, 19:31 Oj dziękuję Na Ciebie zawsze można liczyć . Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: A ktoś się już z kimś zna w realu? 14.06.11, 22:09 Z ematki spotkałam się i co najmniej zakolegowałam z jedną panią i bardzo, bardzo to sobie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: A ktoś się już z kimś zna w realu? 15.06.11, 09:24 Znam jedną emamę. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 14:52 z tymi z ktorymi chcialam juz sie zaprzyjaznilam. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 15:15 I jeszcze (bardzo się tego wstydzę, ale co mi tam, może zresztą tego nie przeczyta ) bardzo chciałabym poznać naszą główną administratorkę całego forum czyli Siwuchę , raz nawet mi się śniła (podobnież jak Księżniczka Zia). Odpowiedz Link Zgłoś
jjod Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 15:18 Trzepałeś przy tym? Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 15:34 Trzepałeś przy tym?.... Nie wytrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 15:37 Najpiekniejsze jest oczekiwanie ... i marzenie Bylam dawno temu (chyba jakos w 2001 czy 2002 roku) na spotkaniu w Toronto kilku osob z owczesnego Forum Polonia - bylo niby milo ale jakos tak "nie tak". Bo my chyba juz za duzo o sobie wiemy, czesto wiecej niz nasi najblizsi - piszemy anonimowo (?) o swoich przemysleniach, uczuciach, odczuciach i potem trudno jest sie traktowac wzajemnie "jak gdyby nigdy nic" - welon Internetu chroni nas czule przed too much exposure ... Chociaz jakas niezobowiazujaca kawa z paroma paniami pewnie moglaby byc urocza, kto wie. Mnie sie zdaje, ze ematka wlasnie dlatego tylu z nas daje poczucie jakiegos community, ze sie znamy a nie znamy i ze na nic nie liczac jednak na dobre slowo zawsze liczyc mozemy (na parchaty komentarz Gazety zreszta tez ). A swiat jest wioska wiec kto wie kiedy i w jakich okolicznosciach juz sie o siebie otarlysmy na jakims lotnisku czy siedzialysmy w tym samym autobusie, zamowilysmy kawe w tym samym Satarbucks Najlepszy powod zeby sie usmiechac do kazdego, bo a nuz to ktoras mila osoba z ematki! Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 15:50 bi_scotti napisała: > Najpiekniejsze jest oczekiwanie ... i marzenie Z mojej strony to uklon w Wasza strone, a nie jakies marzenia czy oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 16:19 Bi-scotti, jesteś rozrywana. Wcale mnie to nie dziwi. Mam podobnie "rezerwowe" podejście do realnych spotkań z osobami poznanymi w sieci. Zaskoczenia mogą być naprawdę duże, mimo że niby wszystko wiadomo. A charakter znajomości zmienia się bezpowrotnie i rzeczywiście znika strefa bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 16:45 > A swiat jest wioska wiec kto wie kiedy i w jakich okolicznosciach juz sie o sie > bie otarlysmy na jakims lotnisku czy siedzialysmy w tym samym autobusie, zamowi > lysmy kawe w tym samym Satarbucks Najlepszy powod zeby sie usmiechac do kazd > ego, bo a nuz to ktoras mila osoba z ematki! bi scotti! ja kiedyś nie lubilam jakoś szczególnie innych mam. a od czasu ematki, jak tylko widzę jakąś nawet dość mocno zużytą mamę, to staram się być miła, sympatyczna i uśmiecham się i zastanawiam czy zna forum centralnie jestem pod tym względem lekko sfiksowana no i czasami są takie sytuacje, ze wydaje mi się, ze ktos wie, ze ja to shellerka Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 20:19 A ja mam doświadczenia zgoła odmienne. Z dwóch forów relacje przelały mi się do realu, zyskałam masę nowych, świetnych znajomości, temat na pracę magisterską i pomysł na rozwijanie hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 15:37 Co to jest, kulawe badanie socjometryczne forumowej społeczności? No niech wam będzie: chętnie bym poznała Verdanę Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 15:41 duzo bym chciala ciociecesie, malile, kammik, shellerke i do marghe na makaron marzylabym sie wprosic gazeta mnie nie nęci Odpowiedz Link Zgłoś
malila Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 18:46 O jeenyyyy, dopiero teraz to mówisz? A mogłybyśmy już mieć za sobą wspólny przegląd klubów nocnych, sklepów z butami i publiczne karmienie piersią A poza tym ja też robię makaron. Do mnie się wproś. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 20:26 ma, na piers za pozno ale na makaron chetnie Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia na piers nigdy nie jest za pozno 17.06.11, 13:06 jeszcze sie okaze ze ty sie kolejnego potomka do karmienia dorobisz a ja z nastolattka przy piersi bede czuje sie bardzo milo polechtana i chetnie bym sie do Lublina wybrala bo slyszalam ze macie tam swietne lumpexy tudziez forumowiczki Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 15:51 Jak zobaczyłam tytuł wątku, to pierwszy przyszedł mi do głowy Elvis, a jak chodzi o forumowiczów, to tez parę osób bym znalazła, ale tak na gwałt to trudno, za bardzo mi już myśl w stronę tego Elvisa poszła. Odpowiedz Link Zgłoś
dynema Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 16:10 ale tak na gwałt to trudno .... Elvisa na gwalt? Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 16:21 Dlaczego akurat Elvisa???? Serio pytam, tzn,. z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 16:47 czar bajry, rosalpulchre i sadosie - chcialabym z nimi zjeść deser i wypić kawę chcialabym zobaczyć i poznać- 18lipcową i morgen, chciałabym zobaczyć, ale wątpię czy poznać viki , bo ona na pewno ma louboutiny, a ja chyba na żywo tylko podróby widziałam - tak mi się zdaje mocno Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 18:50 A Ty znowu czytasz mi w myślach Tzn siebie bym nie chciała poznać ale Ciebie jak najbardziej I jeszcze Lilkę dokładam, naprawdę chciała bym ją poznać i mam przeczucie, że byśmy się dogadały Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 19:05 powinni robić jakieś karty członkowskie ematki i loterię - kto kogo rozpozna, to wygrywa z 20 zł (mogłoby być dwieście, ale nie popadajmy w przesadę - Ciebie to bym po mężu strażaku poznała ) i że można się udzielać, tylko jak się zna kogoś chociaż jednego -- i like to cook with wine. sometimes i even put it in the food Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 19:10 To mężów też zabieramy? eee... lipa ja się tak nie bawię Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: :D 14.06.11, 19:15 Ale tzn, że ja swojego też musze zabrać A ja nie chcę Wolę popatrzeć na cudzych a nie na swojego Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: :D 14.06.11, 19:33 No ja też a co się na swojego gapić będę? już ja wszystko widziałam niczym nowym mnie raczej nie zaskoczy. a czy Ty wiesz, że ja od ponad 3 lat nago innego faceta nie widziałam? a poprzedniego którego widziałam to na plaży nudystów i to był gej ! No daj oko pocieszyć cudzesem Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: :D 14.06.11, 19:53 a czy Ty wiesz, że ja od ponad 3 lat nago innego fa > ceta nie widziałam? no moge to sobie wyobrazić, bo u mnie to już z pięć będzie leciało Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: :D 14.06.11, 20:24 shellerka napisała: > a czy Ty wiesz, że ja od ponad 3 lat nago innego fa > > ceta nie widziałam? > > > no moge to sobie wyobrazić, bo u mnie to już z pięć będzie leciało '' he he a u mnie już 16 i mundurowo I to ze sporymi pagonami Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: :D 14.06.11, 20:47 Ja swojego poznałam na 1 roku studiów więc łatwo policzyć ile to już lat razem A pagony oficjalnie zwiększa się bo mężu otrzymał awans z czego dumna jestem bardzo a i grupa będzie większa Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: :D 15.06.11, 08:50 sadosia75 napisała: > Ja swojego poznałam na 1 roku studiów więc łatwo policzyć ile to już lat razem > A pagony oficjalnie zwiększa się bo mężu otrzymał awans z czego dumna jestem > bardzo a i grupa będzie większa To gratuluje awansu Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: :D 14.06.11, 19:19 shellerka powiedz od razu, że Ty z naszymi mężami chcesz tę kawę wypić Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: :D 14.06.11, 19:25 nie, no aż tak to nie. mnie w obecności mundurów obezwladnia albo totalna niemoc, albo totalna głupawka Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 19:08 O tak tak Kawa i deser ja chętnie. Angazetkę jeszcze i Wuikę bym zaprosiła na tą kawę i deser. i jeszcze kilka kobit Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 19:13 gdyby nie to, ze natychmiast poczułabym się tak, że szukam koleżanek na siłę to bym Was zaprosila na serniczek na zimno albo muffinki Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 19:16 Ahahaha krok desperacji? A ten serniczek to może z rabarbarem albo truskawkami? a muffiny to może z polewą czekoladową? Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 19:28 sernik tylko z truskaweczkami, a muffinki z czekoladą w srodeczku... pod poznaniem mieszkam jakby co, ale od 18 do 25 jestem na kaszubach. potem zapraszam ps. a tego baltyckiego i potworskiego nie znacie przypadkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 19:33 Uuuuuuuuuuuuuła... dalekośno... to lepiej już Ty do mnie na Podlasie wpadnij Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 19:51 się rozpeeeeedzaaaaam leeeecęeeeeeeeęęę Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 20:17 Uważaj, bo ja wpadnę Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 20:43 Ty maupo masz do mnie rzut beretem! i co ? i hawno! że się tak wyrażę Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 20:47 Na co dzień to mam trochę większy rzut (180 km koleją), ale urlop mi się niebezpiecznie zbliża... Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 19:21 ok, to ja na serniczek Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 15.06.11, 09:31 No to dziewczyny trza zorganizować jakieś spotkanie. Nie ma wyjścia! Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Potworski i Baltycki:P 14.06.11, 16:50 a gdybym teoretycznie czysto nie miała męża, to z baltyckim i potworskim bym chętnie drinka wypiła nie do końca wiem tylko czy razem w trójkę, czy z każdym z osobna Odpowiedz Link Zgłoś
miniofilka Re: Potworski i Baltycki:P 14.06.11, 18:20 ja chciałabym poznać na żywo wszystkie emamy które są "kontrowersyjne" i nie są typowymi kurami domowymi/matkami Polkami)) Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Potworski i Baltycki:P 14.06.11, 18:54 Verdanę Zwykle się zgadzam z jej poglądami. I Lilkę 69 żeby sprawdzić czy jest prawdziwa Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Potworski i Baltycki:P 14.06.11, 18:57 o! o lilce zapomnialam! eeeej... zróbmy jakieś ematkowe spotkanie... Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Potworski i Baltycki:P 14.06.11, 19:25 eeeej... zróbmy jakieś ematkowe spotkanie... I tak nikt nie przyjdzie U mnie okazało by się, że jestem gruba, szczerbata, mam owłosione nogi a na dokładkę jestem facetem Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Potworski i Baltycki:P 14.06.11, 19:29 ja nogi teraz zamierzam depilowac dopiero ostatniego czerwca, bo 1 lipca idemy na wesele, wiec spoko, moge sie z Toba jednoczyc w tych owlosionych Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Potworski i Baltycki:P 14.06.11, 20:28 czar_bajry napisała: > eeeej... zróbmy jakieś ematkowe spotkanie... > > I tak nikt nie przyjdzie > U mnie okazało by się, że jestem gruba, szczerbata, mam owłosione nogi a na dok > ładkę jestem facetem hehhe nie schlebiaj sobie ja w czwartek do Wawaki jadę na zupy,zresztą jak co tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Potworski i Baltycki:P 14.06.11, 20:29 shellerka napisała: > o! o lilce zapomnialam! > > eeeej... zróbmy jakieś ematkowe spotkanie... mnie nie stać na lilkowe kremy do Pani Rusin Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 mialo byc od :P 14.06.11, 20:29 gabi683 napisała: > shellerka napisała: > > > o! o lilce zapomnialam! > > > > eeeej... zróbmy jakieś ematkowe spotkanie... > > > mnie nie stać na lilkowe kremy do Pani Rusin > > Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Potworski i Baltycki:P 14.06.11, 19:22 miniofilka napisała: > ja chciałabym poznać na żywo wszystkie emamy które są "kontrowersyjne" i nie są > typowymi kurami domowymi/matkami Polkami)) Mogła byś się bardzo rozczarować Odpowiedz Link Zgłoś
miniofilka Re: Potworski i Baltycki:P 14.06.11, 23:33 eee tam, mnie już nic nie zdziwi Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Potworski i Baltycki:P 14.06.11, 20:25 miniofilka napisała: > ja chciałabym poznać na żywo wszystkie emamy które są "kontrowersyjne" i nie są > typowymi kurami domowymi/matkami Polkami)) No straszne heheheh kury to już nic nie maja do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Potworski i Baltycki:P 14.06.11, 22:07 > No straszne heheheh kury to już nic nie maja do powiedzenia no wlasnie, chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Potworski i Baltycki:P 15.06.11, 07:59 shellerka napisała: > a gdybym teoretycznie czysto nie miała męża, to z baltyckim i potworskim bym > chętnie drinka wypiła Nawet dwa.. teoretycznie.. Teoretycznie, bo wiesz... ja z mezatkami nie zadaje sie Kiedys zadalem sie, ale.. oszukala mnie @.. biegla.. a ja nigdy nie wiedzialem, czy ona ucieka od meza.. czy przybiega do mnie.. Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 19:40 Shellerkę, bo mam blisko do Poznania i Lipcową, bo ją zwyczajnie wirtualnie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 20:29 > i zaprzyjaznic sie z bi_scotti i z echtom. A Wy z kim? Ditto. Z bi_scottim to nawet mam przez miedze. Jak bedziesz kiedys w MA to sie odezwij Odpowiedz Link Zgłoś
krolowaegiptu Re: sstrasydlo 14.06.11, 22:09 ooo,właśnie,strassydlo,ciekawe,czy nadal nie ma kibla... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 21:52 Z forum na żywo poznałam kilkadziesiąt osób, z wieloma utrzymuję stały kontakt, co najmniej kilkanaście mogę nazwać przyjaciółmi. Jest jeszcze kilka, z którymi chciałabym się spotkać i mam nadzieję, że tak się stanie, bo marzenia się spełniają, o ile są realne Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 14.06.11, 23:55 Poznac, zaprzyjaznic.. moze nie az tak, ale.. chetnie dolaczylbym cichaczem do grupy oprowadzanej przez echtom Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_murzyna Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 15.06.11, 00:32 Łał Bałtycki, jeszcze nam forumowe wesele wyskoczy Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 15.06.11, 10:43 Pisz na priv - może znajdę trochę czasu na oprowadzanie indywidualne Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Chcialbym bardzo poznac osobiscie... 15.06.11, 19:34 Eeeeetam, zawsze bylem niesmialy do ladnych, madrych kobiet.. ale jesli w polowie lipca bedziesz prowadzila jakas grupe, to ja dolacze Odpowiedz Link Zgłoś