niepolityczna 20.06.11, 22:13 Robiła któraś z Was?Chodzi mi o podzielenie się doświadczeniami - czy warto, jakie efekty i jakie ryzyko? No i może możecie polecić dobrego lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_duzych_dzieci Re: Plastyka brzucha 21.06.11, 13:12 Moja koleżanka z pracy robiła - zachwycona. Trzeba się pilnować z jedzeniem min 2 lata żeby nie nabrać ciałka w tym miejscu. Ma piękny płaski brzuch. Laska aż miło popatrzeć. Zależ gdzie mieszkasz? Wtedy można polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-32hh Re: Plastyka brzucha 21.06.11, 13:19 Tu masz wszystko.Warto po stokroć))Polecam gorąco dr.Brzuchańskiego ( nomen omen) www.beautywpolsce.com/forum/ Odpowiedz Link Zgłoś
kocio_007 Re: Plastyka brzucha 21.06.11, 16:54 Ja robiłam. Zalety: właściwie jedna - mam piękny, płaski brzuch, jak nastolatka. Wady: poważna opieracja (i kosztowna), duży ból, długa rekonwalescencja, dopiero po roku zeszła cała opuchlizna i brzuch przestał puchnąc np. na upał, długa blizna (od biodra do biodra), dopiero po ponad roku zbladła, chociaz i tak jest dośc widoczna... ale ta jedna zaleta (płaski brzuch sprawia, że o wadach już nie pamiętam. Warto było. Odpowiedz Link Zgłoś
carla123 Re: Plastyka brzucha 13.08.11, 18:45 Ja też miałam plastykę brzucha .Przed ciążą miałam płaski brzuch ,ale w czasie ciąży dużo przytyłam ,aż 22 kg.Po porodzie mój brzuch wyglądał strasznie.Po prostu skóra na nim wisiała .Postanowiłam ,że muszę coś z tym zrobić . Po roku poszłam na konsultację do Centrum Chirurgii Plastycznej do dr.Moniki Grzesiak. Po rozmowie już byłam pewna ,że chce to zrobić .Teraz mam ładny płaski brzuszek i niczego nie żałuję .Choć ból ,który przy tym towarzyszył, był okropny ,nie ma co ukrywać .Jestem jednak zadowolona,że się zdecydowałam,wyglądam szczupło ,bez żadnych fałd. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Plastyka brzucha 13.08.11, 19:00 Nie lepiej mniej żreć? Taniej i zdrowiej. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Plastyka brzucha 13.08.11, 20:03 A z czego Kochana wziął się ów "nadmiar skóry" ? Z bycia szczupłym???? Odpowiedz Link Zgłoś
kitty4 Re: Plastyka brzucha 19.06.13, 08:24 U mnie nadmiar skóry wziął się z ogromnego dziecka, które zmasakrowało mi całkowicie skórę na brzuchu. młoda ważyła 5550 i miała 60 cm. I teraz tez zbieram na plastykę brzucha. Więc nie każdy żre ile wlezie. Odpowiedz Link Zgłoś
wintommorow Re: Plastyka brzucha 05.02.14, 12:00 ja się nie dziwię, że myślisz o operacji, jednak są sytuacje, że innej opcji nie ma. Ja jestem jak najbardziej za tym, żeby sobie taką operację zrobić żeby poczuc się lepiej. a dla wszystkich co się zastanawiają jak to wygląda to warto zajrzeć tutaj www.youtube.com/user/drplastyk i obejrzeć filmiki. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Plastyka brzucha 13.08.11, 19:34 Długo się goi, pępek jest niżej, poza tym O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Plastyka brzucha 13.08.11, 19:59 To zależy od wielkości brzucha i zwisającej skóry. A te zdjęcia to chyba trochę podrasowane są IHMO. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Plastyka brzucha 13.08.11, 19:49 wezcie mi powiedzcie na czym to dokladnie polega wygooglalam sobie zdjecie wizaz.pl/Pielegnacja/Medycyna-estetyczna/Plastyka-brzucha no i przed babka ma rozstepy nad pepkiem po operacji tylko pod czy jak sie ma np pieprzyka nad pepkiem to gdzie on bedzie po operacji ? a blizny np po wyrostku ? co sie z bliznami stanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
selavi2 Re: Plastyka brzucha 13.08.11, 21:32 Laski pępek można podnieść operacyjnie tak, ze będzie tam, gdzie trzeba, tylko troszkę inny brzeg dziurki będzie miał. Moja przyjaciółka sobie robiła. Wszystkich rozstępów zabieg nie likwiduje tylko te na wyciętej skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
amaiah Re: Plastyka brzucha 01.01.12, 13:41 Niedawno robilam zabieg plastyki brzucha wraz z szyciem miesni prostych, ktory odmienil moje zycie Cial mnie moj cudotworca Dr Daniel Furmanek z Trzynca w Czechach, ktotego polecam jak najgorecej. Za niedlugo wybieram sie do Niego z piersiami, bo ten Doktorek ma "zlote ruce" - jak mowia o nim tamtejsze przemile i arcypracowite pielegniarki Koszt 3700 zl i komunikacja w jez. polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
emma391 Re: Plastyka brzucha 05.09.16, 23:50 A wiesz, kto w okolicach Warszawy dobrze robi taki zabieg? Odpowiedz Link Zgłoś
kohena Re: Plastyka brzucha 18.06.13, 20:43 polecam poczytać, nic dodać nic ujać surplast.wordpress.com Odpowiedz Link Zgłoś
1yna-taka Re: Plastyka brzucha 19.06.13, 08:39 Moja koleżanka robiła, zupełnie bez potrzeby. Brzuch po 2 porodach, taka mała oponka. Równie dobrze mogła to wyćwiczyć, ale miała kasę i jej się nie chciało. Szczegółów nie chciała opowiadać pokazać też nie. Powiedziała że wycieli jej jakiś zwałek tłuszczu i brzuch potem długo się paprał. Ja osobiście zrobiłabym plastykę tylko wtedy gdyby brzuch zwisał mi do linni kolan. Odpowiedz Link Zgłoś