czarnaalineczka 14.07.11, 15:33 i tak mnie nie przebijecie ale piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadosia75 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 15:39 Jezdeś pewna? bo wczoraj mi się śnił Eric z TB jak sobie razem rozmawialiśmy po szwedzku a później jeździliśmy na jednorożcu. To jest wyraźny sygnał, że przed snem nie ogląda się TB, nie je się podejrzanie pachnących jabłek i nie popija się tego mlekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 15:41 W klimacie: śniło mi się, że jestem narzeczoną Edwarda Cullena, a Draco Malfoy jest o to zazdrosny. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 15:43 aż musiałam wyguglać tego cullena. i powiem tylko jedno : fuuuuuuuuuuuuj! horror... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 15:45 Nie czytałaś/oglądałaś "Zmierzchu"? Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 16:00 Zuza kiedyś przyniosła do poczytania. w połowie 1 tomu rzuciła i powiedziała "chłam" obejrzałyśmy pierwszą część filmu i stwierdziłyśmy, że dawno się tak nie uśmiałyśmy ten cały aktor grający edwarda ... ostatnio widziałam go w wodzie dla słoni. no cóż słoń mógłby mu dawać lekcje gry Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 16:08 Powiem ci, że z filmu na film jest coraz zabawniej. Przy trzecim śmiałam się głośniej niż kiedykolwiek w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 16:13 Czyli polecasz na smutny wieczór dla samotnej kobiety co by sobie humor poprawiła? a ta dziewoja nadal z jedną miną gra czy może dokształciła się i teraz ma ąz dwie? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 16:19 sadosia75 napisała: > Czyli polecasz na smutny wieczór dla samotnej kobiety co by sobie humor poprawi > ła? dildo Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 16:20 za szybko wyslalam dildo jest lepszym rozwiazaniem " na smutny wieczór dla samotnej kobiety co by sobie humor poprawic " Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 16:28 Jak najbardziej Panna ma jedną minę, on ma jedną minę, kolega zazdrosny ma klatę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 17:59 ale za to się sparkli! generalnie czyta sie o wiele lepiej niż ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
dulcymea11 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 15:54 O to ja kiedys plywalam tratwa z Brucem Willisem tratwa po osiedlu (miedzy blokami)... Odpowiedz Link Zgłoś
ahnesa.m Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 21:43 o rety. mnie też się w tym tygodniu śnił Eric i to nie jako rozmówca zdecydowanie nie należy oglądać TB przed snem a może to po prostu ten trzeci odcinek Odpowiedz Link Zgłoś
lejla81 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 15:40 Miałam różne pokręcone sny, ale dziś mi się śniło, że mnie zwolnili z pracy Co to może oznaczać? Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 15:58 że awansujesz Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 15:40 Całowanie się z Oliverem Kahnem w taczce w ogródku moich dziadków się nada? Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 15:43 sen sprzed jakichs 15 lat.snila mi sie kostka zoltego sera,to byla reprezentacja polski w pilce noznejprzyszedl pawel janas z nozem i kilku odkroil.sen byl proroczy,bo za jakis czas janas rzeczywiscie byl selekcjonerem.a tak ogolnie to nic nie pilam Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 15.07.11, 01:47 angazetka napisała: > Całowanie się z Oliverem Kahnem w taczce w ogródku moich dziadków się nada? Angzetka, twój męski gust to dla mnie enigma owiana mgiełką tajemnicy Już rozumiem Wesleyów ale Kahn.... Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 15:48 no dobrze, byle by nie było, że to niepoprawne politycznie Jak była rocznica Smoleńska to obejrzałam jakiś kawałek w tv u znajomej i potem miałam sen, że byłam w Rosji i tam jakieś ciemne machlojki odkryłam w związku z wykorzystywaniem dziewczynek z domu dziecka przez oficerów wojskowych. Poszłam z tym do Putina, który obiecał, że się tym zajmie. Niestety okazało się, że jest w to zmaieszany i przez całą noc musiałam spitalać przed rosyjskim wojskiem...męczące było. A raz śniło mi się ekologiczne lotnisko, gdzie siłą napędową były smoki - sen był dość rozbudowany i zawierał oczywiście wątek spiskowy i katastroficzny(tym razem korporacje a nie wojska) A Eryk mi się nigdy nie śni Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 22:00 raz śniło mi się ekologiczne lotnisko, gdzie siłą napędową były smoki cudowne Odpowiedz Link Zgłoś
dulcymea11 Trzy mam 14.07.11, 15:53 1. spie u babci na balkonie, gdzie nie ma barierki, przekrecam sie na drugi bok, spadam z 7p, wstaje, jade na gore, klade sie znow, znow sie przekrecam, znow spadam - i tak w kolko... 2. zamordowalam siostre jak byla mala (w wozku), pelno krwi a ja mialam zmartwienie co ja ludziom powiem jak mnie spytaja czemu to zrobilam? no nijak nie moglam wymyslic powodu. 3. nie moge otworzyc oczu - slysze glosy, czuje ale d.u.p.a. - nic nie widze. Ten sen mialam kilka razy - strraszny Mam jeszcze jeden na deser i to taki na pograniczu jawy... po dzis dzien okolicznosci sa niewyjasnione ale zobacze co Wy bedziecie pisac Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 15:53 Taki z przed 20 lat: Jestem na wakacjach w samym centrum małego miasteczka. Widzę ogromną kolejkę, nie wiem do czego ona, ale ustawiam się w niej. Kolejka się posuwa do przodu, za mną stają kolejni ludzie i w końcu widzę jej cel: Na samym środku rynku, na takiej jakby scenie, stoi wielka maszynka do mielenia mięsa, a czekający w ogonku ludzie potulnie do niej wchodzą i są mieleni. Widzę to, czuje paniczny lęk, ale nie jestem wstanie wyjść z tej czekającej na śmierć kolejki. Obudziłam oczywiście tuż przed wejściem na podest. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 15:55 Przedwczoraj miałam jakiś pokręcony sen, ale na boga chińskiego nie mogę go odtworzyć. Wiem tylko, że w jego efekcie kilka razy przyłożyłam przez sen mężowi . Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 15:59 imasumak napisała: Jestem na wakacjach w samym centrum małego miasteczka. Ahahaha, ale mnie to teraz ubawiło Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 15.07.11, 00:49 Zarąbiste sny, normalnie... Mnie się rzadko kiedy coś cokolwiek śni, ale ostatni, który utkwił mi w pamięci to taki, że: mój mąż z niewiadomych przyczyn i w niewiadomym miejscu chodził z powbijanymi, powkręcanymi do głowy wiertłami, śrubokrętami itp. Nawet się nie krew nie lała o dziwo. Ale ja mu mówiłam, że może by tak poszedłby z tym do lekarza jakiegiś chirurga, żeby mu to usunął... A ona nato, że nie, nie ma czasu, bo musi iść do pracy, a w ogóle to ma jeszcz tyle różnych innycjh spraw do załatwienia... Odpowiedz Link Zgłoś
gupia_rzona Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 15.07.11, 16:14 ojezu przypomniałaś mi mój stary sen zamiast włosów na głowie miałam suche liście. I je sobie wyrywałam. Kiedy się obudziłam poszłam zwymiotować Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 15:55 dzisiaj mi sie snilo : siedze w bialym fartuchu przy mikroskopie i patrze na dzielaca sie komorke po chwili uswiadamiam sobie ze przeciez ja mialm tylko swiatlo ustawic i ze przeciez tam nic nie ma i nie moge widziec zadnej komorki wychodze z budynku i ide po schodach z kolega z liceum ( kolega byl tylko takim kolega na czesc nigdy nawet bliskim kumplem) przytulamy sie a ja mu mowie co widzialam on na to ze chyba jestem w ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 15:57 czarnaalineczka napisała: a ja mu mowie co widzialam on na to ze chyba jestem w ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 15:58 ja przerazona ze to przeciez nie mozliwe no ale idziemy do ginekologa gabinet ginekologa miesci sie tam gdzie kiedys byla kafejka internetowa do ktorej chodzilam w liceum usg pokazuje ze rzeczywiscie jestem w ciazy ogolny dol i co my teraz zrobimy nastepnego dnia ide do "podziemnia aborcyjnego " serio gabinet mieszczacy sie tam gdzie byla inna kafejka internetowa polozony w piwnicy z wielkim szyldem "podziemie aborcyjne " Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 16:04 rozmawiam z lekarzem ustalamy date i cene z tym ze lekarka mowi ze zarodek chyba i tak sie nie utrzyma wiec lepiej zebym poczekala bo chyba sama poronie nastepna scena : siedze na lace z tym kolega i omawiamy aborcje on mowi ze damy rade i ze jesli chce to urodze a ja mu mowie ze i tak poronie wiec wole zrobic zabieg i zeby byl wtedy przy mnie wracamy z tej laki po sciezce a za nami kica stworzonko polaczenie krokodyla z myszoskoczkiem cale zielone i paszcze ma jak krokodyl a lapy i kształt tulowia jak myszoskoczek morde ma na wysokosci moich ramion i wyraznie chce sie bawic Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 16:07 zeby sie od nas odczepilo rzucamy mu ptasie mleczko rozmawiamy dalej on mowi ze nie moze byc w piatek przy zabiegu bo ma jakis koncert idziemy dalej rzucamy ptasie mleczko to cos za nami kica a kolega mowi ze on znajdzie innego lekarza i usne ciaze innego dnia albo ten lekarz cos zrobi ze da sie urodzic temu czemus co za nami kica obiecujemy ze jutro przyniesiemy wiecej ptasiego mleczka i sie obudzialm "Szczęście i spokój domowy wymagają sine qua non, ażeby mąż przez sześć godzin na dzień w domu nie bywał". Odpowiedz Link Zgłoś
baba-666 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 16:49 Chyba Cię jednak przebiję,ale pokolei.Mojego męża nie ma często w domu (pracuję za ganicą po kilka miesięcy)w tym czasie mój organizm wysyła mi sygnały w postaci snów erotycznych takiej treści. Zawsze jestem facetem kocham się z kobietą albo dwiema,naprawde sny są bardzo realistyczne mogłabym po przebudzeniu opisać w szczegółach aż sama się czasami dziwie że wpadam na takie pomysły konfiguracje ,pieszczoty itp. Musze jeszcze dodać że budzę się odpreżona i mam poczucie spełnienia hi hi. W realnym życiu na samą myśli że mogłabym się całować z kobietą bieże mnie na wymioty. Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 17:06 ukryty homoseksualizm Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 16:08 czarnaalineczka napisała: rozmawiam z lekarzem ustalamy date i cene z tym ze lekarka mowi ze zarodek chyba i tak sie nie utrzyma wiec lepiej zebym poczekala bo chyba sama poronie To jest wpływ wątku i_love_my_baby o ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 22:05 polozony w piwnicy z wielkim szyldem "podziemie aborcyjne " hahaha a gdziez by mogło być jak nie w pownicy Odpowiedz Link Zgłoś
dulcymea11 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 16:00 Eeeej no Czarna - nie powala, no nijak (nawet jesli ciaza ze snu przepowiedziala ciaze na jawie) juz mi sie watek spitalania przed ruskimi bardziej podobal u kolezanki wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 16:10 doczytaj do konca Odpowiedz Link Zgłoś
dulcymea11 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 16:12 czarnaalineczka napisała: > doczytaj do konca spoko spoko - dosledzilam Mojego nie pobijesz i tak Odpowiedz Link Zgłoś
melmire Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 16:42 Mialam dziecko, i bardzo sie z tego cieszylam, wypisz wymaluj jak z nowej konsoli do gier czy cus. No i tak sie nim zajmowalam, az musialam pojsc robic cos innego, a ze nie mialam zadnych mebli, lozeczka, to wlozylam je do szuflady. Jak sobie po jakims czasie przypomnialam, w podrygu przestraszenia, to po otwarciu szuflady znalazlam dziecko martwe i zasuszone, jak jakas zabe pod kredensem. Gowniara bylam jak mi sie to snilo, ale od tej pory mam watpliwosci co do tego czy aby powinnam byc matka :p Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 17:21 Mojej mamie kiedyś się śniło, że biłam moją młodszą córkę tak strasznie, że aż jej oczy wyszły na wierzch , ja która moim córkom nigdy klapsa nawet nie dałam. Teraz się z tego śmieję, ale po tym jej śnie miałam z pól roku schizę, że coś mi odbije i faktycznie skatuje swoje dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 18:41 jakiś czas temu (sen fabularny) snilo mi sie, że jestem córką SS-mana. Pan tatuś robi rożne dziwne rzeczy, z których niekoniecznie jestem dumna, bo pracuje w obozie koncentracyjnym czy jakimś więzieniu. Ponieważ nie jestem dumna, przyłączam się do jakiejś konspiracji pracującej na zasadzie partyzantki. Ojciec się dowiaduje i mam przewalone. Jestem więźniem we własnym domu. scena kolejna: kończy się wojna, ojca zamykają, ja znów jestem naznaczona jako córka SS-mana. Areszt domowy, tym razem organizowany przez drugą stronę konfliktu. Scena kolejna: Ojciec wychodzi z więzienia i mnie przeprasza. Przyjmując przeprosiny wiem, że za chwilę wsiądę do pociągu i się odetnę od tego wszystkiego. Zmienię nazwisko i zniknę, by móc spokojnie żyć. Scena kolejna: Jestem w pociągu i płaczę. Pubudka. A dziś: Jestem w jakimś hotelu i gram w grę na przenośnej konsoli polegającej na strzelaniu w przelatujące UFO. Tak się akurat składa, że to ufo jest prawdziwe i jeśli konsulę zniszczę albo wyczerpią się baterie, to będę mieć przewalone. Oczywiście jedna z konsoli (drugą ma moje dziecko) pada, a druga ma za małą moc baterii, żeby znoszczyc ufo. Uciekamy. Ufo nas goni. Wychodzą jakieś potwory. Celujemy z konsoli. Ufo odlatuje, konsola się niszczy i wiemy, że już nigdy nie zagramy w tę grę, bośmy sprzęt rozwalili. Pobudka. Później kolejny sen: Mam zdawać maturę, więc spotykam się ze znajomymi z LO. Kontekst korepetycjano-erotyczny (ni cholery nie wiem, skąd się ten kontekst wziął). Za chwilę matura więc musimy szybko biec. Do sali wchodzi nauczycielka. Ja zdaję sobie sprawę, że już od lat się nie uczyłam wiec może być kiepsko. Prawie umieram ze szczęścia, gdy okazuje się, że tym razem, zamiast historii będę zdawać biologię. Jedno z pytań "Koty norweskie leśne" cieszy mnie ogromnie. Jest jeszcze jakieś inne pytanie, na pograniczu geografii i biologii, ale wiem, że dam radę. Pobudka. Kiedyś często śniło mi się, że wchodzę do windy, winda rusza a potem spada w dół i wiem, że za chwilę zostanie ze mnie mokra plama. Albo też winda rusza i zatrzymuje się na którymś z pięter, a ja musze chodzić po całym boku, piętro po piętrze i szukać włąsnego mieszkania (którego ni choinki nie mogę odnaleźć). Odpowiedz Link Zgłoś
soft69 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 21:52 Co ty jarasz, że tak zapytam?? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 21:57 nic ale jak przeanalizowalam elementy snu ( ciaza , aborcja , myszoskoczek , krokodyl ) to chyba za duzo czasu spedzam na ematce Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 22:10 Ja kilka razy w życiu miałam sny prorocze... Niestety zawsze dotyczyły przykrych wydarzeń, ale zbyt intymnych, by o tym pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 22:12 a bardziej lajtowo- często śnią mi się latające ryby. Stresuje mnie to, łapię je, wrzucam do awarium, a one i tak wylatują. Boje się, że się uduszą i jest to koszmar Albo z przyjemnych- latam sobie Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 22:14 moj nie jest proroczy przynajmniej tak mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 22:41 Mnie sie tylko ostatnio śniło jak bzykałam się z Duchovnym.A to po obejrzeniu Californication Dobrze,że Duchovny naprawdę mi sie podoba.I jak było boskoooo Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 23:20 Studia skończyłam ponad 12 lat temu i od jakiegoś czasu mam cyklicznie pojawiający się ten sam sen. Pojawia się wtedy kiedy są na studiach sesje czyli zima i lato. Ostatni wygladał tak: jest 2 lipca ( nie wiem czemu) a ja mam egzaminy końcowe na 3 roku studiów. Uświadamiam sobie, że przez cały rok nic się nie uczyłam! Nie umiem nic i zaczynam żałować , że się nie uczyłam. Boję się bo wiem , że nie zdam żadnego. Po czym budzę się i dopiero po chwili do mnie dociera że to nieprawda. Czasem dodatkowo śni mi się, że egzaminów z poprzedniej sesji też nie zdałam! Co ciekawe ani razu nie miałam takiej sytuacji w rzeczywistości a wręcz połowę egzaminów zdawałam w terminie zerowym! Skąd więc te sny po tylu latach od zakończenia nauki? Odpowiedz Link Zgłoś
piegowata9 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 14.07.11, 23:26 Mój rodzony, sędziwy i bardzo nobliwy w realu wujaszek dobierający się do prostytutki ze wschodnim akcentem. Rano byłam snem ubawiona po pachy. Po południu dowiedziałam się, że wujaszek aktualnie przebywa w sanatorium gdzieś w okolicach "ściany wschodniej". Się zdziwiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 15.07.11, 03:20 Ostatnio byłam w Medjugorie i widziałam grupę ludzi modlących się wkoło potwornie, wręcz nieludzko krzyczącego faceta. Chyba egzorcyzmy to były? Bałam się podejść, krzyki było słychać aż na parkingu i nieźle mi to napędziło stracha. Następnej nocy śniły mi się demony usiłujące opanować całe miasto i wszystkich ludzi, przy czym jednym z ich celów była zmiana tradycyjnego cmentarza (takiego ze starymi nagrobkami) na cmentarz w stylu amerykańskim, taki z dużą ilością trawnika. Przed ślubem notorycznie śniło mi się, że nie mam butów/sukni/jestem w innym mieście/na drugim końcu miasta/zapomniałam i się spóźniam itp. Strasznie stresujące! Raz mi się śniło, że nie mogłam dotrzeć na swój ślub, bo musiałam się zająć dzieckiem mojej świadkowej. W tym śnie moja własna świadkowa poprosiła mnie o pomoc, właśnie żeby mogła mi świadkować. Zorientowałam się w absurdzie tej sytuacji, kiedy już zostałam sama z tym dzieckiem, i nie wiedziałam w tym śnie co mam wobec tego zrobić. Masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
hop_angel Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 15.07.11, 10:26 hehe no to napiszę: 1. Jestem jakimś tam admirałem w NASA, mam ogromny dylemat bo mają zlikwidować przyciąganie ziemskie więc budujemy statek, który miałby nas zabrać na inną planetę, problem jest taki, że moge zabrać tylko 10 osób, zabieram rodzinę, a potem odlatujemy, jesteśmy w kosmosie a ja widzę jak wszystkie domy, drzewa, ludzie, zwierzęta etc. lewitują wokół i nic nie mogę zrobić... 2. Średnowiecze, święta inkwizycja itp. jestem prorokiem, przede mną wojsko ala husaria a ja lecę nad nimi w czarnym poszrapanym płaszczu z ogromnym świecącym krzyżem w rękach i głoszę pomstujące o słowa o demoralizacji i zgorszeniu 3. Jestem naukowcem i wynajduję maszynę do wskrzeszania umarlych, wygląda ja kabina w solarium, kolejka zoombie się tam ustawia a po chwili każdy delikwent wychodzi i mówi: byłem trupem nr. np 14 i jestem już żywy a ja to notuję w notatniku... Generalnie od zawsze mam pokręcone sny, ostatni: rodzę biźniaki, leżę już na sali po porodzie ale nie przynoszą mi dzieci, idę do lekarki a ona na to: ale one są całe czarne, jak nieżywe i pokazują mi takie małe granatowosine sine (dosłownie były ciemno granatowe) bobasy - efekt nieodotlenienia - koszmar a wszystko wypowiedziane prze lekarze tonem nader wyluzowanym.. i mogłabym tak długo jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
chusteczka4 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 15.07.11, 10:50 Widzę za oknem latającą krowę a potem niemowlę, które mi się wysuwa z rąk i upada na ziemie - to był najbardziej głupi i przerażający sen... Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 15.07.11, 11:42 Mój sen z wczoraj. Śniła mi się katastrofa smoleńska. A konkretnie: lecę samolotem i z tyłu coś wybucha, wszyscy panikują, że to koniec. Ale okazało się, że rozbił się inny samolot, lecący za nami - i tu sobie uświadomiłam we śnie z ulgą - no tak, to katastrofa smoleńska. Okazało się jednak, że zginęli tylko prezydent i jego żona - od razu pomyślałam we śnie, że to podejrzane, bo powinni zginąć wszyscy, i będzie afera polityczna. Po wylądowaniu, bardzo zdenerwowana, komentowałam tą sytuację razem z Izabelą Jarugą-Nowacką, która ocalała. Paliłyśmy razem papierosy A działo się to wszystko w Moskwie, tak w ogóle. Były socrealistyczne hotele (tam paliłam papierosy z Jarugą) i cerkwie. Poszłam sobie do jednej z tych cerkwi, i wtem na ziemię zaczęły spadać ludzkie szczątki - kości, palce itp., makabra słowem. Ja się chowałam przed tymi kawałkami, pytałam się kogoś, gdzie jest jakieś pomieszczenie, które było zamknięte podczas katastrofy i nie ma tam trupów - sen się zrobił makabryczny, słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
marta13sar Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 15.07.11, 12:24 Oj, moje sny są często tak pojechane, że trudno opowiadać, nic kupy się nie trzyma, totalne dziwadła. Ale pamiętam takie dość "normalne" sny (ze szczegółami gorzej), jakis rok temu miałam romans z premierem T, a pół roku temu z tymże samym premierem szłam na jakiś wiec, ludzie nie dali mu dojść do słowa, rzucali kamieniami, na ja jak tarcza go broniłam i kamieniem w głowę zarobiłam, byłam nawet umierająca, ale krzyczałam, żeby posłuchali Donalda, bo on zrozumiał swoje błędy i teraz będzie cudnie. Chyba nawet bohaterką zostałam. zupełnie nie wiem dlaczego, ale często miewam sny z premierem. Zawsze lepsze to niż z prezesem Chyba to zasługa oglądania szkła kontaktowego przed snem Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 15.07.11, 15:40 Często powtarzający się sen:bzykam się z kobietą (jako kobieta). Czy to znaczy,że jestem lesbijką albo bi? Na ogół szybko zapominam sny więc nie opiszę dokładniej ale zdarzały się totalnie porypane. Odpowiedz Link Zgłoś
gupia_rzona Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 15.07.11, 16:09 mam tego ostatnio sporo, ale jakoś utkwił mi w głowie taki sen, że: poszłam na imprezę, ale bałam się że (jak zwykle) małż będzie obrażony że wracam nad ranem, więc wzięłam ze sobą swojego ojca (ekhem). Później on wiózł nas pijany do domu fiatem 125P i zasnął za kierownicą więc zatrzymałam pojazd, który okazał się rowerem z silnikiem. I z tym rowerem i ojcem nie do końca trzeźwym szukaliśmy chleba nad ranem w Biedronce. Ale nie było. Więc poszliśmy do domu, gdzie w skrzynce na listy leżał chleb z kartką "w darze od sąsiadki". I bałam się tego ojca wprowadzić do domu i pokazać MAMIE ten chleb darowany od sąsiadki. O dziwo kwestia gniewu męża zniknęła a pojawiła się kwestia gniewu matki p.s. mój ojciec nie jeździ samochodem, jest alkoholikiem i utrzymuję z nim sporadyczny kontakt totalnie pojebany sen Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 15.07.11, 17:25 ja mam poebane sny duzo ich było jeden- boli mnie gardło, ide do prywatnego laryngologa, ktory ma gabinet w wieżowcu w moim miescie; gabinet to zwykle mieszkanie w blokowisku, ale wszedzie leża polne kamienie -jestem hodowcą kamieni- mowi lekarz a ja chce zeby mnie zbadał on się zgadza, ale "najpierw musi coś załatwić" patrzę, a ten bierze obroże i smycz, podchodzi do kominka gdzie sie pali ogien, bierze jeden język ognia, zaklada mu obrożę i razem wychodzą; na odchodnym rzuca- zaraz pania zbadam, tylko najpierw musze wyprowadzic płomień na spacer drugi durny sen- noc, cmentarz centralny w szczecinie, omszały grobowiec siedze na wielkiej płycie i macham nogami (w stronę mogiły tak macham) nagle podchodzą dwa duchy- taka mgła, ale wludzkiej sylwetce, witamy się, one wyciągają z grobu butelkę Napoleona, odwracają znicze i wylewają wosk, robią z tego kieliszki, rozlewają koniak i pijemy cały czas toczy się zwykła, przyjacielska pogawędka Boże, ja jestem powalona chyba Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 15.07.11, 18:41 > Boże, ja jestem powalona chyba uff nie jestem sama Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka nastepny pokrecony sen 17.07.11, 10:14 snilo mi sie ze kupilam duze dwupoziomowe mieszkanie w wawie po czym nastepnego dnia po wprowadzeniu stwierdzilam ze mi sie nie podoba i musze je sprzedac ale tak bardzo mi sie niepodobalo ze postanowilam umrzec polozylam sie w sypialni na brzegu lozka przykrylam narzuta i umarlam moj duch wyszedl z ciala i czekal az ktos przyjdzie zobaczy ze umarlam i mnie pochowa no i przyszla moja mama i stwierdzila ze spie i nie mozna mi przeszkadzac no i jako duch biegalam wkurzona po tym mieszkaniu krzyczac ze nie spie tylko umarlam i maja mnie natychmiast pochowac ale nikt mnie nie slyszal i zaczeli sie schodzic ludzie i ogladac to mieszkanie najpierw oprowadzala ich moja mama i jak doszla do sypialni to powiedziala : a tu spi moja corka ,nie mozna jej przeszkadzac i dalej ich oprowadzala potem jakis posrednik oprowadzal innych ludzi i jak doszli do sypialni to powiedzial : a tu spi wlascicielka , nie mozna jej przeszkadzac a ja jako duch bylam coraz bardziej wkur**a Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: nastepny pokrecony sen 17.07.11, 10:16 w koncu mieszkanie kupil barack obama i angela merkel zrobili parapetowe oprowadzili gosci po mieszkaniu i w sypialni powiedzieli : tu spi poprzednia wlascicielka , nie mozna jej przeszkadzac i zaczeli sie na tym lozku kolo mnie bzykac Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 31.07.11, 22:46 Konwalka, przestań oglądać Władców Much Odpowiedz Link Zgłoś
nasturcja0-1 Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 30.07.11, 19:50 Zgodnie z prosba z innego wątku - częstowałam kolege batonikiem, który miał powodować, ze jeśli zje go cieżarna kobieta to poroni. - u moich dziadków na wsi znajdowały sie przejścia do innego wymiaru, w którym zyły potwory jak z "Mgły". - użyłam wobec pewnej osoby wulgarnej odzywki, po czym stwierdziłam, ze za moimi plecami stoi papiez, który wszystko słyszał - miałam dziecko z futerkiem jak u królika, które nie chciało ssać; okazało sie, że to dlatego, że siersc na twarzy zasłaniała mu usta, które wygladały jak koci odbyt - byłam w ciaży z bliźniakami i w pewnym momencie poszłam spać; gdy sie obudziłam zobaczyłam, że nie jestem juz w ciaży, spytałam wiec co sie stało, na co otrzymałam odpowiedź, ze byłam w spiaczce i zrobili mi cesarkę, ale bliźnięta zmarły. - brałam udział w konkursie polegajacym na zadawaniu pytań Tuskowi - moje pytanie brzmiało: "czy nie uwaza pan, ze lekarze nie zwracaja uwagi na samodiagnozy pacjentów, zanadto koncentrujac sie na wlasnych diagnozach i nie zwracajac uwagi na przeświadczenie pacjetów co do faktycznej natury ich dolegliwości" - ukrywałam sie w łazience przed morderca Eweliny Skwary i Iwony Wieczorek. - byłam jedna z córek króla i kazda z nas miała własny zamek - wybudowane były one z takich maeriałów jak złoto, srebro, zelazo, a nawet papier (tak, cały zamek zbudowano z papieru). - jakiś podróznik w czasie opowiadał mi, ze w przeszłosci do przeprowadzania aborcji uzywano ziół o nazwie "obciach" - widziałam kota z rankami na uszach; sposób leczenia polegał na smarowaniu mu głowy masłem i przyciskaniu mu uszu - ale tylko ich czubków bo na pozostałych czesciach ucha znajdowały sie ważne ośrodki nerwowe, których podraznienie skutkowałoby paralizem kota. - poszłam wyrwać zęby i wstawic sobie sztuczne i ktos stwierdził, ze jestem psychopatką bo tylko psychopaci są tak narcystyczni, że zrobia wszystko zeby lepiej wyglądać Odpowiedz Link Zgłoś
mia-mao Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 31.07.11, 11:12 miasteczko całkowicie wyludnione, szaro buro i ponuro wiem ze jest plaga wampirów skradam się po mieście jestem kilerem tych wampirów - Buffy Postrach Wampirów wampiry wyglądają jak malutkie dzieci a ukatrupić je można tylko łamiąc im kark przekręcając główkę z jednego co najmniej zlikwidowałam.... ..... Odpowiedz Link Zgłoś
nuszwbzocho Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 31.07.11, 22:36 Dobrze, że macie takie sny. Razniej człowiekowi Ja prawie co noc mam takie fantazje, że żal sie budzić. Opowiem dwa ostatnie. Z wczoraj. Przyjechałam do Poznania na jakąś imprezę. Przed impreza postanowiłam zajść do swojej firmy a tam wychodzi koleżanka z zaplecza i mówi, ze jej córka dostała kulkę w łeb i ona ubiera fioletową bluzkę, bo to kolor żałoby. Strasznie się poryczałam. Za chwilę wychodzi jakaś nieznajoma i mówi, że muszę tańczyć z nimi w kręgu czarownic, żeby nie zostać oskarżoną o to morderstwo. Sprzed kilku dni. Sprzątałam z kobietami na cmentarzu. Ciocia powiedziała, że dla dziadka Józefa musimy zdjąć buty, żeby nie uciekł (dziadek oczywiście w grobie nieżywy). Odkopałyśmy go, zdjęłysmy buty, ale mi było strasznie żal, że zmarznie, wiec przykryłam go troche błotem. Kilka dni później śniło mi się, że przyszłam na cmentarz a dziadek Józef woła mnie z grobu i mówi: oddaj moje buty, musze stąd iść! Ja taka przejeta mówię, że nie mam tych butów, gdzieś zginęły, ale może poszukam innych. I znalazłam. Jeden taki mokry i dziurawy ale dziadek powiedział, że moga być. Ubrał buty, wstał z grobu i poszedł. Dobranoc. Idę śnić. Odpowiedz Link Zgłoś
lineczkaa Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 31.07.11, 22:53 Ognisty seks z Tadeuszem Sznukiem. Było bosko . Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: wasz najbardziej pokręcony i nienormalny sen 31.07.11, 23:11 Sen o poecie (tak mnie zadziwił, że od razu zapisałam, tylko dzięki temu pamiętam szczegółowo): Widzę śliczny mały domek (białe ściany, czerwona dachówka, drewniane okiennice) stojący na skarpie. Dookoła domku ogródek kwiatowy, w ogródku stoi pulchna kobieta około czterdziestki (fartuch, chustka na głowie) i rozstawia między kwiatami plastikowe miski z moczącym się praniem. Z domku wychodzi trzynastoletni chłopiec ubrany na czarno; to poeta, kobieta jest jego matką (nie wiem, skąd to wszystko wiem). Poeta mówi mamie "cześć" i rusza polną drogą przez wieś. Mija pastwisko, na którym siłacz trenuje rzut młotem (tzn. kulą na łańcuchu); rzuca kulę wysoko w górę, ale tak, że opada ona powoli, bo kręcący się łańcuch działa jak śmigło i spowalnia spadanie. Na końcu wsi znajduje się zrujnowany zamek (trochę przypomina Zamek Bolczów, jak ktoś zna). Poeta wspina się po ścianie wieży do okna; chce wleźć przez okno do środka i tam pisać wiersze. Kiedy dociera do okna, jego oczom ukazuje się kopulująca para (pozycja misjonarska, kończyny blade i tłuste, barchany, ogólnie zero romantyzmu). Nie zauważają go, więc mógłby uciec, ale zejście po ścianie wieży przekracza jego mozliwości; skacze więc do środka (prosto na parę) i natychmiast ile sił w nogach biegnie kręconymi schodami w dół. Do domu już nie wraca, jedzie pekaesem do najbliższego miasta, tam znajduje sobie dziewczynę i zaczyna pić. Koniec. (Najstraszniejszy w moim życiu) sen o toczących się walcach: Pusta podłoga, na niej kwadrat jakieś 5x5 m, niczym nie zaznaczony. Co kilka sekund w którymś rogu kwadratu pojawia się walec, toczy się do sąsiedniego rogu i znika. Czasem zamiast jednego walca toczą się dwa, jeden za drugim. Walce mają jakieś 60 cm długości i 5-20 cm średnicy, kolor cielisty, gładkie, niezbyt twarde, elastyczne (konsystencja chrząstki). Poza walcami nie ma nic, tylko poczucie dławiącej grozy pomieszanej z obrzydzeniem, jakbym nagle zobaczyła rozkładającego się trupa. Nie wiadomo, dlaczego walce budziły we mnie taką grozę, ale na niejasność czyniła je tylko jeszcze bardziej przerażającymi. Do tej pory mnie w dołku ściska, jak to wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś