Dodaj do ulubionych

odkrycia na facebooku :-D

23.09.11, 18:39
Wpadam czasami na facebooka i przeglądam profile znajomych znajomych i aż mnie rozwala jak dziwne zbiegi okoliczności dostrzegam , że np ludzie znani mi z zupełnie róznych okoliczności mieszkający setki km od siebie mało prawdopodobne żeby się na oczy kiedykolwiek widzieli mają ze sobą kontakt przyjaźnią się i znają winkW obrebie mojego dużego miasta tez się okazuje że z masa ludzi amm wspolnych znajomych czego nie wiedziałam.Oglądam od kilku lat kanał laski na youtubie i dostrzegam ją w zeszłym tygodniu na zdjęciu z moją koleżanką z LO wink
Nawet się okazało że mam wspolnego znajomego z Nergalem i nie jest to anonimowy fan big_grin
Czy wy dowiedziałyscie się czegoś równie ciekawego z portali społecznościowych?big_grin
Obserwuj wątek
    • majenkir Re: 23.09.11, 18:41
      carmelax napisała:
      > Czy wy dowiedziałyscie się czegoś równie ciekawego z portali społecznościowych? big_grin

Ze ludzie maja duzo za duzo wolnego czasu wink
      • carmelax Re: 23.09.11, 18:47
        E teraz mozesz miec w komórze facebooka i jadąc do roboty autobusem korzystać , na spacerach , wynosząc śmieci , wszędzie big_grin
        • carmelax Re: 23.09.11, 18:48
          tzn mozesz nie mieć w ogóle czasu a opisywac każdą godzine z 24 jak się uprzesz wink
    • kammik Re: odkrycia na facebooku :-D 23.09.11, 18:44
      Moja znajoma z poprzedniej pracy okazała się być serdeczną przyjaciółką pewnej Śpiewającej Pani, którą wielbię od lat wielu. W pracy jakoś się nie zgadało big_grin Dzięki temu odkryciu byłam niedawno na jej koncercie, a nawet pobawiłam się z jej synkiem i jechałyśmy jednym samochodem big_grin
      • baltycki Re: odkrycia na facebooku :-D 23.09.11, 19:50
        kammik napisała:

> Dzięki temu odkryciu (...) a nawet pobawiłam się
        > z jej synkiem i jechałyśmy jednym samochodem big_grin
        Ojacie.. zazdraszczam.
      • gazeta_mi_placi Re: odkrycia na facebooku :-D 23.09.11, 20:53
        A która to?
    • baltycki Re: odkrycia na facebooku :-D 23.09.11, 19:53
      Na FB mam konto i tylko 2 znajome.. corkismile
      Konto zalozone, bo malpom zielonym nie chcialo sie przysylac mi fotek tylko pisaly "wejdz na FB i obejrzyj sobie" smile
      • aandzia43 Re: odkrycia na facebooku :-D 24.09.11, 00:41
        O tak.. młodzież bywa okrutna wobec nas, starych. Taka wymagająca i nic baczenia nie ma na nasza starczą sztywność umysłową ;-P Na facebooki zagania batem ;-P
    • burza4 Re: odkrycia na facebooku :-D 23.09.11, 21:01
      I właśnie dlatego nie mam konta na FB...
      • bi_scotti Re: odkrycia na facebooku :-D 24.09.11, 00:45
        Moje dzieci komunikuja sie glownie przez FB i od nich dostaje plotki o mlodych w reszcie rodziny - bardzo przydane wink Ja konta na FB nie mam i raczej miec nie zamierzam. Z dziecmi wymieniam emails i to wystarczy. Ale plotki i updates pozyskane posrednia droga z FB sa zawsze mile widziane big_grin
        • aandzia43 Re: odkrycia na facebooku :-D 24.09.11, 00:54
          Mam konto na FB głównie po to, by komunikować się z córką i znajomymi z młodszego pokolenia. Aktualne informacje o nich zbieram właśnie tam wink Poczytam, o czym rozmawiają, pooglądam zdjęcia, czasem sama się włączę i zagadam. Jak na głównym rynku małego miasteczka wink
      • rosapulchra-0 Re: odkrycia na facebooku :-D 24.09.11, 00:50
        Mam znajomych, którzy konto na FB założyli, bo pracodawca tego od nich wymagał.
    • hukop Re: odkrycia na facebooku :-D 24.09.11, 01:06
      Tak, moja kumpela była z Luntkiem smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka