rosapulchra-0 Re: Skajpaj 16.10.11, 02:55 Się wystraszyłam autentycznie! A potem popłakałam ze śmiechu!! Odpowiedz Link Zgłoś
barbaraonly Re: Skajpaj 16.10.11, 04:13 "ja tez bylam matka, jadlam ten gorzki chleb" )) Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Skajpaj 16.10.11, 13:07 Chyba najlepiej zagrana scena Kożuchowskiej. Zwłaszcza to nagłe ochłonięcie i tekst o przemęczniu. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Skajpaj 16.10.11, 13:39 Może i dobrze zagrana, ale ta jej bohaterka jest tragiczna, aż zęby bolą. Głupia, rozhisteryzowana, a dzieci nad nią górują intelektualnie i dobrze o tym wiedzą. To jest wybitnie niepedagogiczny serial Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Skajpaj 16.10.11, 14:10 Wooooow a zaczelo sie tak niewinnie. Rozlozyla mnie ta scena Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Skajpaj 16.10.11, 14:47 Za bardzo abstrakcyjna ta scena jest dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: Skajpaj 16.10.11, 20:13 Mnie się podobało. I wyobrażam sobie, że takie niewinne "coś" może doprowadzić do takiego stanu! Odpowiedz Link Zgłoś
azjaodkuchni Re: Skajpaj 16.10.11, 20:17 tak długo wytrzymała z kamienną twarzą... a dzieciaki super. Serialu nie znam.. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Skajpaj 16.10.11, 20:29 Z moją mamą taka reakcja by nie przeszła Ale oczywiście serialowo sytuacja zabawna. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Skajpaj 17.10.11, 18:36 Z moją też. Za nim bym się uspokoiła, jej by już nie było . Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: Skajpaj 16.10.11, 20:40 pieeekne!! szkoda ze Kozuchowska przegrala tyle lat w MjM a rozmowa jak z moja mama, tez tak smiesznie przekreca te nowoczesne nazwy hehehehe moje reakcje bywaja podobne kiedy po raz tysieczny ucze ja wysylac smsy Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Skajpaj 17.10.11, 15:59 Musialam obejrzec w pracy, choc nie ma dzwieku i autentycznie slyszałam ten krzyk cudne my ogladamy rodzinke- moj syn uwielbia, ja sie czesto smieje, niesttey widze wiele podobnych sytuacji u nas w rodzinie Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Skajpaj 17.10.11, 18:33 JA A matka bohaterki rodzinki to pod względem przekręcania jakby żywcem moja teściowa. Więcej mam takich kwiatów na bieżąco, jeden z moich ulubionych to "gmeil", mówiony literka po literce tak jak napisałam (mój mąż założył teściowej konto e-mailowe na tym gmeilu.) Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Skajpaj 17.10.11, 18:43 To ja jestem Twoja teściowa. Też mówie gmeil i to tak się do tego przyzwyczailam, że kiedy podaje Anglikom swój email tez mowię "gmeil" - patrzą się na mnie jak na kosmitkę. - Can you spell it? - yes, G M E I L - do you mean "dzimejl"? - yeah, what did I say? - eeeh, something else... Odpowiedz Link Zgłoś
hellulah zablokowane hi hi 17.10.11, 22:15 Jakoś tivi nie doceniło reklamy wirusowej swojego produktu... Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: zablokowane hi hi 18.10.11, 00:40 ten działa: www.youtube.com/watch?v=E8RZTzb8kSw Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: zablokowane hi hi 18.10.11, 09:36 cały odcinek, jak i ten konkretny fragment bez problemu mozna obejrzec na stronie serialu wczoraj oglądalismy to kilka razy z synem, który skajpajuje Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: zablokowane hi hi 19.10.11, 01:28 > cały odcinek, jak i ten konkretny fragment bez problemu mozna obejrzec na stron > ie serialu Pod warunkiem, że jesteś w Polsce... bo jak nie masz polskiego IP to musisz się bawić w hakera. Odpowiedz Link Zgłoś