sanrio 27.10.11, 12:58 Spotkałyście się z tym? Korzystacie? Co uważacie na ten temat? Osobiście mam bardzo mieszane uczucia: od "ale fajnie!" po: "kolejna piramida finansowa" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: Lyoness 27.10.11, 13:02 A co to jest? Używasz jakiegoś obcojęzycznego zwrotu i uważasz, że każdy ma wiedzieć o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
jagoodka.online Re: Lyoness 17.11.11, 12:27 Dziewczyny! Ja sie spotkałam, nie chcę pisać jaki to cudowny sposób na szybką i łatwą kasę bo tak nie jest. Nie będę tez nikogo namawiała - wpisz się! wpisz się ! wpisz się! Po kilku tygodniach słuchania osoby, która w tym "siedzi" od roku, po przewertowaniu mnóstwa stron www na ten temat stwierdziłam, że warto. W internecie jest mnóstwo opinii - i raczej przeważaja te negatywne. No cóż... ja w Lyonessie jestem od miesiąca, dzieki temu, ze robie zakupy - tak jak to robiłam wcześniej (i nic z tego nie miałam), teraz mam parę dodatkowych zlotych. Moze i nie dużo ale zawsze coś a poźniej będzie coraz wiecej. Dla zainteresowanych mogę przesłać szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Re: Lyoness 27.10.11, 13:46 Wchodze z nadzieją, że ktos chce o trylogii Lyonesse Jacka Vance'a rozmawiać, a tu kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Lyoness 27.10.11, 14:35 Próbowano mnie namówić ale po wnikliwym przeczytaniu tej ich książeczki dałam sobie z nimi spokój, to typowa piramida finansowa, wkładasz na dzień dobry kasę, którą później odzyskać. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Lyoness 27.10.11, 21:00 żadna (prócz jednej) nie słyszała o Lyonessie???? Czyli można was czymś jeszcze zaskoczyć Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: Lyoness 27.10.11, 21:07 Słyszałam 1,5 roku temu. W Austrii znajoma próbowała mnie namówić, ale ja nie znoszę tego typu "akcji". Kojarzy mi się z finansową piramidą i robieniem w buta naiwniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: Lyoness 28.10.11, 10:53 Heh, u mnie temat bardzo na czasie bowiem pracuję w sąsiedztwie osób, które są dość mocno zaangazowane w to i podobno nieźle zarabiają. Ja za propozycję wstąpienia podziekowalam, uwazam, ze aby w lyonessie osiagnac zyski trzeba miec duzo znajamych, umiejetnosci przekonywania i troche czasu a ja tego nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Lyoness 09.04.12, 14:53 Tekst typu "niewiele wniesiesz, szybko zarobisz grubą kasę, zapraszaj znajomych" omijam już nawet nie łukiem, a obwodnicą. Odpowiedz Link Zgłoś