Dodaj do ulubionych

Do oglądających Walking Dead

16.11.11, 19:40
Pierwszy raz po prostu nie mogę doczekać się kolejnego odcinka. Jak myslicie jaką tajemnicę ma senior i jego rodzina? Co robią szwendacze w tej stodole?
Obserwuj wątek
    • kosher_ninja Re: Do oglądających Walking Dead 16.11.11, 20:12
      Myślę, że mają jakiegoś ukrytego gdzieś zombiaka, który jest częścią ich rodziny. Stąd przerażenie w oczach tej młodej, jak zobaczyła zabijanie tego ze studni. Może to jakiś jej brat i czeka na lekarstwo? Które nigdy nie nadejdzie...
      • sueellen Re: Do oglądających Walking Dead 16.11.11, 20:17
        tak własnie myslałam, że ugryzionych zamknęli w stodole aż się przemienili, a potem nie mieli siły ich zabić bo to sąsiedzi i rodzina, ale mam jakieś dziwne przeczucie, że to cos więcej. Zauważ, że stary jest bardzo niechęty przybyszom, krotko trzyma swoich. A i myslisz, ze z kim Lori jest w ciąży?
        • kosher_ninja Re: Do oglądających Walking Dead 16.11.11, 21:00
          Ja zaczęłam oglądać na powaznie pod koniec pierwszej serii, więc nie pamiętam, czy Lori przespała się z tym drugim czy nie... Chyba tak. No to obstawiam jego, a nie męża.
          • sueellen Re: Do oglądających Walking Dead 30.11.11, 00:20
            Przespala, przespala.
            Nic nie jest takie jak sie wydaje. Obejrzalam ostatni odcinek. Ten serial staje sie coraz lepszy. Koncowka 7 odcinka 2 serii mnie wryla w fotel.
    • izabellaz1 Re: Do oglądających Walking Dead 16.11.11, 21:02
      Jak dla mnie fabuła jest dość drętwa i prosta, ale zombiaki są fajne wink
    • arkanna Re: Do oglądających Walking Dead 16.11.11, 21:04
      moim zdaniem w ciazy to nie z mezema co do reszty twojego pytania to mysle podobnie jak ty. Cala moja rodzina to fani WD , maz dodatkowo namietnie czyta komiksy. Od tego sie zaczelo, napierw komiksy a potem byl serial. Ale ma zakaz komentowania co bedzie dalej bo bym go zabilasmile , Z reszta w komiksach troche inaczej jest .
      • arkanna Re: Do oglądających Walking Dead 16.11.11, 22:11
        chyba go zabije, oglada wlasnie powtorke i wzielo go na gadanie i za duzo juz powiedzial.
        • sueellen Re: Do oglądających Walking Dead 16.11.11, 23:33
          Powiedz, że rodzinka weta ma więcej trupów w szafie?
      • dziennik-niecodziennik Re: Do oglądających Walking Dead 16.11.11, 23:07
        a ja chyba przestane oglądac. denerwują mnie te różnice.
        • marika_2006 Re: Do oglądających Walking Dead 17.11.11, 08:48
          Kurczę, a ja jestem chyba na 3 odcinku 2 seriismile czyli ta rodzinka, co leczy syna Lori kryje jakąś straszną tajemnicę?!tongue_out a na jakim programie to leci? bo oglądam na necie i tam nie ma wszystkich odcinkówsad
          • nini6 Re: Do oglądających Walking Dead 17.11.11, 12:27
            Nie czytam wątku, nie czytam, jestem przy 3 odcinku drugiej serii.
            Dawkuję sobie odcinek dziennie smile
          • sueellen Re: Do oglądających Walking Dead 17.11.11, 12:47
            nie ogladam w TV tylko w internecie na iitv.info/
            • nini6 Re: Do oglądających Walking Dead 17.11.11, 17:12
              Ja też.
    • sueellen Re: Do oglądających Walking Dead 17.11.11, 13:02
      Nie mogłam się doczekac. Weszłam na stronę komiksu bo chciałam sobie przypomnieć imiona niektórych bohaterów. Ups. wiem kto umarł, kto się przemienil w zombiaka, a kogo los jest nieznany. Poza tym, to chyba bedzie baaardzo dluuugi serial bo bohaterow jest cała czapka. Nie znamy jeszzce nawet połowy bohaterow którzy pojawią się w dalszych odcinkach.

Powiem Wam tylko tyle, że Lori urodzi córeczkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka