kaja2002 24.11.11, 13:25 www.youtube.com/watch?v=8CjUvbSjyPY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sueellen Re: 20 lat... 24.11.11, 13:38 No, dwadziescia... Nie slyszalam wczesniej tego duetu i jakos mi tam strasznie zgrzyta to polaczenie. Wole z MJ: www.youtube.com/watch?v=yIYoHqFOj-U&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
najeeli Re: 20 lat... 24.11.11, 19:38 pamietam{*} poszłam do szkoły ubrana na czarno Odpowiedz Link Zgłoś
foro-estupido Re: 20 lat... 24.11.11, 19:41 Taaak,to już 20lat....Pamiętam.I ąż się dziwię,że taką goowniarą wtedy byłam(ech) Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: 20 lat... 24.11.11, 19:43 Jestem za młoda aby to pamiętać, ale kocham Queen i Freddiego całym sercem, jestem ich wierną fanką od wczesnego dzieciństwa i pewnie do końca życia nią pozostanę. Jest tylko jedna rzecz jakiej żałuję, a żałuję tego że urodziłam się tak późno i nie miałam możliwości zobaczyć ich na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: 20 lat... 24.11.11, 19:49 To już tyle lat... To mój ulubiony kawałek Queen Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Z płyty Barcelona 24.11.11, 21:10 w duecie z Montserrat Caballe www.youtube.com/watch?v=1X_d5OTMzZg&feature=related www.youtube.com/watch?v=dp66WGPyd_U ustawcie dobrze stereo Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: Z płyty Barcelona 24.11.11, 21:14 Mąż mi właśnie zapodał słuchawki do komputera, bo... przeszkadzam mu w oglądaniu TV, hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: bez zagladania wiem, ze chodzi o 24.11.11, 21:16 a żeś błysła normalnie! ja też się domyśliłam, ale z przyjemnością sobie słucham i w ten sposób obchodzę okrągłą rocznicę śmierci jednego z moich ulubionych wokalistów Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Lipcowa 24.11.11, 21:25 No przecież cała ematka wie, że ty wszystko wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: 20 lat... 24.11.11, 21:36 www.youtube.com/watch?v=5L8-FTvSVxs&feature=BFa&list=PLFB2F41F89E3F22FF&lf=results_video www.youtube.com/watch?v=cpys1c3jCNs&feature=BFa&list=PLFB2F41F89E3F22FF&lf=results_video www.youtube.com/watch?v=1pm4fQRl72k&feature=BFa&list=PLFB2F41F89E3F22FF&lf=results_video Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: 20 lat... 24.11.11, 21:43 skoro zapodajecie ulubione kawałki, to ja też coś zaproponuje od siebie, a że to forum e-mamowe to posłuchajcie sobie utworu Mother love, z płyty która została wydana po śmierci Freddiego, jest to utwór jaki Freddie nagrał na dzień przed śmiercią. Brian May w ostatnim filmie dokumentalnym o Queen opowiadał jak to było, a było tak że Freddie wiedząc już o swoim pogarszającym się stanie zdrowia postanowił nagrywać jak najwięcej i jak najczęściej się dało, gdy nagrywali Mother love robili to bez prób, po prostu Freddie śpiewał i od razu szło to na taśmę. Jednak był już bardzo słaby i nie dokończyli ostatnich kilku wersów, Freddie powiedział że dokończą następnego dnia, ale się nie udało, bo już nie zdążył, dlatego ostatnie fragmenty śpiewa właśnie Brian. Smutne to, ale takie niestety jest życie, za każdym razem gdy słucham sobie tego kawałka mam przed oczami takiego schorowanego Freda właśnie, ale najbardziej niewyobrażalne jest dla mnie to, co czuła matka Freddiego słuchając właśnie tej piosenki... www.youtube.com/watch?v=WLDsd6lUiR8 Odpowiedz Link Zgłoś