Moj własny, niestety

Córka, 6 letnia jest strasznym łobuzem, a energii ma tyle,ze mogłaby zastąpić tę produkowaną przez kontrowersyjne wiatraki

. Pokrótce, jest w 10 miejscach na raz, robi kilka czynności jednocześnie, biega, tłucze się po podłodze (akurat taki pech,że razem kilka dni tylko we 2)a już najgorsze co robi i mega- migrenogenne jest szczekanie psa ze 100% odgrywaniem a więc jest szczekanie (jakieś takie agresywne

, jest tez bieganie na 4- ro z dwoma naszymi psami po podłodze i najgorsze,że to jej ukochana zabawa

. Repertuar brojenia ma bogaty,ciężko przytoczyć wszystko,ale teraz np. zadziera NOGI NA BLATY KUCHENNE bo...jest Martyną

W górach mieszkamy,po górach chodzimy,ale na litość czemu szafki??Dla mnie najgorsze są wszelkie zabawy wodą bo upier...mam potem całą chaupę,a zwłszcza teraz marzę o porządku. W sklepach patrzą na nią ze zgrozą bo włazi wszędzie tam, gdzie można i gdzie nie można (tym bardziej) wejść

. U lekarza wywraca gabinet do góry nogami mimo,iż wchodząc obiecywała,że będzie grzeczna

Potem dziwi się ...czemu jej sie nie udało! Teraz odkrylam mieszanke kompotowa, świąteczną w łazience bo chciała...kompocik zrobić

Ma ktoś coś takiego w domu jak ja

? Ew. podobne, mile widziane. Dziecko wybiegane, uwagę mu poświęcamy (na tyle ile się da, ale jej zawsze mało), "zaopiekowane", wyznaczam jej ciekawe zadania,ale ona i tak woli łomotanine,bieganine i dzikie wrzaski. Moja mama po kilku dniach z naszym Aniołkiem nerwicę w sobie odkryła i ciągle w konflikcie były...\
Szurnięte to czy tylko energiczne, to dziecię moje

? Co o tym sądzicie? Mówi...uwaga, uwaga,mam diabełka w dupci i on każe mi rozrabiać. Gdzie błąd? Którędy? Psycholog? Jeden mówi,że to super dziecko do zadań specjalnych i że na razie my, tata i ja, nie potrafimy tego odkryć, a ja zwyczajnie spokojhu pragnę

Jutro do przedszkola idzie,ale to jeszcze tyle godzin

A ja sie tak bardzo cieszyłam na 5 dni wolnego, które sobie zrobiłam a tu lipa!
Skad sie biorą takie panienki? Tata i Mama tez energiczni,ale nasi rodzice twierdzą,że aż taaacy to my nie byliśmy

. Teściu jest nawet obrażony ostatnim złym zachowaniem swojej wnuczki. Co zrobiła, nie powiem, bo lepiej nie

A na dodatek gęba jej się nie zamyka nawet na chwilę. Mąż chce II- go w przyszłości potomka, a ja pytam: co będzie jak ich 2 takich będzie. W dupe dać czy jak?\
Pozdr