shellerka 11.01.12, 16:04 wystawiłam właśnie 11 aukcji na allegro. bym chyba nie mogła tego zawodowo robić zajęło mi to dokładnie 5 godzin , a i tak nie zamieściłam dokładnych wymiarów, bo nie mogę miarki znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnaalineczka Re: ufff 11.01.12, 16:09 pdalabym ci swoja jakby sie przez neta dalo bo mi akurat dzisiaj na biurko zawedrowala Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: ufff 11.01.12, 17:05 Tak się złożyło że pamiętam Twoj nick , idę pooglądać Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: ufff 11.01.12, 17:08 ja nie cierpie,jak mam wystawione bez wymiarów,bo co chwila mam pytania o to jaka długosc,szerokosc itp... A od dluzszego czasu nie chce mi sie wystawiac na allegro,wciaz brak mi czasu na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: ufff 11.01.12, 17:12 a ja sobie zaplanowałam że podczas wyjazdu męża wystawię po młodej przebranie karnawałowe i się dziś dopiero zorientowałam, że przecież aparat razem z mężem wybył Shelerka - linijki chociaż nie masz? Bo faktycznie bez wymiarów to będziesz miała milionpięćset maili z pytaniami o wymiary. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: ufff 11.01.12, 18:00 o! a jakie masz przebrania i na jaki rozmiar? bo przede mną baliki, a pomysłów brak no maaaam... mam nawet pewien pomysł, gdzie może siedzieć miarka, ale kurde to mnie jakoś dzisiaj przerasta Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: ufff 11.01.12, 19:51 konkurs na najlepsze przebranie wygrałby z palcem w d... Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: ufff 11.01.12, 19:53 obawiam się, że sześciolatki mają mało wyszukany gust, jeśli chodzi o oryginalność nic... kombinuję skąd wziąć maskę lorda vadera Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: ufff 11.01.12, 17:50 a mogę wysłać paczkę tak, żeby zapłacił za nią odbiorca?? Przez PP mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dorry Re: ufff 11.01.12, 19:54 Mój sposob na w miarę bezbolesne wystawianie na Allegro wiekszej ilości fantów: 1 dnia robię zdjęcia, 2 dnia wrzucam na aukcjonera i robie miniaturki, 3 dnia opisuję, 4 dnia zastanawiam się nad cenami, kosztami przesyłek itp, 5 dnia wystawiam. Odpowiedz Link Zgłoś