to_ja_tola 20.02.12, 12:03 Za jakiś czas mam imprezę i trzeba się przebrać. Chciała bym zapytać was o to w co byście sie przebrały na taka imprezę. Na razie brakuje mi pomysłów.... Będę wdzięczna za takowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esr-esr Re: Za co się przebrać? 20.02.12, 13:33 a to impreza tematyczna? jestem po kilku takich imprezach (u mnie były tematyczne) i byłam: słowiańska dziewoją, karczmarką, turystką idącą na plażę (pareo, słomkowy kapelusz, biały krem na nos i bransoletka "all inclusive"), koleżanki były matrioszkami, damami staropolskimi, żonami/pannami gangsterów, dziwkami, rzymiankami. Jutro mam bal przebierańców w przedszkolu dziecka i też już brak mi pomysłów/zapału (tym bardziej że na każdą imprezę musiałam przebierać siebie, męża i dwójkę dzieci) - ze względu na dzieci pewnie będzie to coś z gatunku kwiatek/motylek. możesz wybrać jakąś ulubiona postać filmową, czy baśniową. możesz przebrać się za faceta, założyć jakiś strój balowy i zrobić maskę wenecką, za księdza/zakonnicę. czarne legginsy i obcisła bluzka i będziesz kotem z batmana, możesz kupić farbki do malowania twarzy i zostać clownem - pomysłów jest masa. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Za co się przebrać? 20.02.12, 14:21 Byłam: królowa śniegu wampirem hipiską Sindbadem panienka lekkich obyczajów znajomi / rodzina byli: kościotrupami, rzeźnikami,pannami z lat 60 (szeroka spódnica na sterczacej halce , wysoki konski ogon itp), trutniami, Cruellami de mon, dresiarzami , czerwonymi kapturkami, wilkami, aniołami / diabłami, agentami 007, tarzanami, narciarzami , arabkami / arabami, ułanami, chirurgami, zakonnikami .. itp masa tego jest Odpowiedz Link Zgłoś
mama_gabrysi_0 Re: Za co się przebrać? 30.05.12, 21:51 obojętnie jaka to impreza ale na pewno fajnego kostiumu mozna poszukac w sklepach godan, enjoy. ja tam często kupuje rozne rzeczy do dekoracji, na przyjęcia. a kostiumow widzialam sporo, takz ena pewno cos wybierzesz....może hrabia dracula w wersji damskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: Za co się przebrać? 30.05.12, 21:53 Kilkanaście lat temu byłam...kontaktem, kolega ...wtyczką. Wygraliśmy konkurs na najbardziej pomysłowy strój Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Za co się przebrać? 30.05.12, 22:16 to klasyk jest jeszcze wersja ninja: Odpowiedz Link Zgłoś
borys314 Re: 30.05.12, 21:57 Ja zawsze się przebieram za diabła albo wampira - to bardzo efektowne stroje. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Za co się przebrać? 30.05.12, 22:14 za czarownice za cersei za dany za slowianke albo wikingowne za martwa dziewczyne z "pachnidla" za kanara Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Za co się przebrać? 30.05.12, 22:17 za facetke albo za higienistke Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Za co się przebrać? 30.05.12, 22:37 > albo za higienistke no ale jak tyle przytyc w te kilka dni?... Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Za co się przebrać? 30.05.12, 22:41 kółeczka ratunkowe na brzuch i rękawki do pływania na ramiona wszystko pod kieckę Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Za co się przebrać? 30.05.12, 22:44 to nie higienistka. to ludzik Michelina Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Za co się przebrać? 30.05.12, 22:47 oj gdzie tam takie krągłości ładne się wtedy zrobią Odpowiedz Link Zgłoś