demonii.larua Re: Apropos wiosny i obuwia 28.02.12, 21:05 Mi się te drugie podobają, ale ja uwielbiam czarny i jestem stara Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Apropos wiosny i obuwia 28.02.12, 21:08 Jedne i drugie są ok, chociaż żadne na kolana nie powalają. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Apropos wiosny i obuwia 28.02.12, 21:14 Pierwsze ohydne, optycznie skracają nogę, nawet ten obcasik nie pomoże. Drugie jak dla emerytki, bez polotu zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: Apropos wiosny i obuwia 28.02.12, 21:21 bo ja wiem?Nie są takie złe... A skoro TYLKO babcie noszą buty na koturnach to....Muszą być cool www.google.com/search?q=buty+na+koturnie&hl=en&client=firefox-a&hs=vcU&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=tjZNT8P7F9DsOb6gnZoC&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CEMQ_AUoAQ&biw=1272&bih=605 Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 07:37 Nie skracaja, jesli sie wie, co do nich zalozyc. Tunika, czarne kryjace rajstopy i efektu krótkiej nózki nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 10:38 dokładnie! ja do swoich też zakładam czarne pończochy 100 bodajże i jest git Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 13:08 Wierzysz, że lipcowa wie? Śmiem wątpić Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Apropos wiosny i obuwia 28.02.12, 23:43 Moje botki wygladaja tak: eobuwie.com.pl/product-pol-24281-Baldowski-035-k.html Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: Apropos wiosny i obuwia 28.02.12, 23:46 Ani jedne ani drugie. Obie pary panciowato-babcine Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Apropos wiosny i obuwia 28.02.12, 23:57 >Moje botki wygladaja tak: eobuwie.com.pl/product-pol-24281-Baldowski-035-k.html seksistowskie do gazelich nog, ktore trzeba posiadac Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 00:03 Ja tam cuda żadnego nie widzę. są brzydkie po prostu. a te następne to też sobie daruj. jest masa ładnych butów na platformie ale te są okropne. Kolor idealny no ale ja uwielbiam czarne buty. jednak nie ten fason. są okropne. pierwsze to kopytka ( tylko dokupić ogon i męża poprosić o dorobienie rogów ) a drugie są hmmm... no brzydkie no. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 11:16 no dokladnie mam takie samo na ich temat zdanie. Pierwsze są okropne, pod pistoletem bym ich nie włożyła. Drugie – tylko nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 00:42 Lipcowa jest jednak super dziewczyna, tylko zgrywa taką wredną sucz. Nawet babci buty na allegro kupuje. Rozczulające. Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 skoro pytasz.. 29.02.12, 07:45 ble.... nie znoszę tego typu butów. Pasują do stylu "katechetki" [/url] Odpowiedz Link Zgłoś
blekitny.zamek Re: skoro pytasz.. 29.02.12, 08:47 Pasują do stylu "katechetki" dokładnie lipcowa ty młoda kobita jesteś,kup sobie coś bardziej szalonego... Odpowiedz Link Zgłoś
carmita80 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 08:44 Te pierwsze to na przyszla zime kupilas? Nie no ok. Ja tez czasem wkladam dlugie buty nawet latem ale nie takie. Ogolnie strasznie nudne. Nadaja sie moze do spodni rurek zreszta nie wiem nie moja bajka. Te drugie to buty do biura. Nie wiem czemu sie nimi pochwalilas, sa zwyczajne i do tego pracowe takie co to wklada sie gdy sie musi. Moze przejrzyj to alegro jeszcze raz i znajdz cos bardziej interesujacego. Ja kupilam tydzien temu super wygodne i do tego ciekawe buty w tk maxx, z odkryta pieta bo temp. calkiem przyjemna 10-12 st i je nosze moze tam znalazlabys cos wiosennego i fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 08:53 o dziwo super, nie mogę napisać nic kąśliwego, chociaż bym chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 09:23 Pierwsze bardzo ok., drugie neutralne, nie jestem fanką koturnów. Mam głównie czarne i szare buty, bo do prawie wszystkiego pasują. Nie rozumiem czepiania się stylu biurowego czy "babciowego", nie wszyscy mają taka pracę, że mogą biegać w glanach czy innych trampkach, do garsonek toto nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 10:08 triss_merigold6 napisała: > Pierwsze bardzo ok., drugie neutralne, nie jestem fanką koturnów. > Mam głównie czarne i szare buty, bo do prawie wszystkiego pasują. > Nie rozumiem czepiania się stylu biurowego czy "babciowego", nie wszyscy mają t > aka pracę, że mogą biegać w glanach czy innych trampkach, do garsonek toto nie > pasuje. Dokladnie, ja moze nie dodałam ze to głownie do biura. Do biegania po klubach i za dzieckiem mam kolorowe szpilki, baletki i rozne japonki w odcieniach teczy. Nie rozumiem upodobania do mdłych bezów oraz brązów bo czarne oraz szare buty do wszystkiego pasuja. Nie sadzilam tez ze babcie chodza na koturnach ale ostatecznie nie kupuje tych ryłko, tylko ecco bo faktycznie zgrabniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 10:37 www.e-rylko.com/produkt/w5u28t_y80/1433/cat/71/c/0/r/0/k/0/pp/51 Takie Ryłki sobie jesienią kupiłam, b. wygodne. A niedawno w ramach odświeżania kolorystycznego szafy nabyłam właśnie jasnobrązowe oficerki. Beże i taki szarobrązowy kolor zestawiam z innymi, wyrazistymi, bo szarości mi się przejadły trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 11:00 te dopiero są mega babciowe Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 11:11 Dokładnie takie chciałam i takie mi pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 12:39 nie no spoko zresztą ja jestem durna, bo dla mnie jest alternatywa albo min. 10 cm obcas, albo płaski but Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 12:50 Ja chodzę. Chodzę po chodnikach, z zakupami, czasem z wózkiem, czasem w pracy też pokonuję spore odległości i cenię swój kręgosłup, co oznacza, że obcas wyższy niż te 7-8 cm i wąski jest wykluczony. Szpilki na 10 cm obcasie mam ale zakładam do samochodu. Z kolei balerinek nie lubię, zupełnie płaskie buty mam wyłącznie sportowe, takie półbuty do jeansów i oficerki. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Apropos wiosny i obuwia 02.03.12, 08:55 triss_merigold6 napisała: > www.e-rylko.com/produkt/w5u28t_y80/1433/cat/71/c/0/r/0/k/0/pp/51 > Takie Ryłki sobie jesienią kupiłam, b. wygodne. > A niedawno w ramach odświeżania kolorystycznego szafy nabyłam właśnie jasnobrąz > owe oficerki. Beże i taki szarobrązowy kolor zestawiam z innymi, wyrazistymi, > bo szarości mi się przejadły trochę. okropne ,choć o gustach się nie dyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 12:21 > Nie rozumiem upodobania do mdłych bezów oraz brązów bo czarne oraz szare buty d > o wszystkiego pasuja. Pewnie jak oglądasz buty na allegro to od razu wpisujesz w wyszukiwarkę czarny,stąd twój brak rozeznania,że buty można w kolorze tęczy kupić. Twoja noga,twoje buty. Ja nie rozumiem skąd oburzenie,ze nie każdemu twój wybór przypasował. I serio po klubach i za dzieckiem w szpilkach biegasz Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 12:44 > Pewnie jak oglądasz buty na allegro to od razu wpisujesz w wyszukiwarkę czarny, > stąd twój brak rozeznania,że buty można w kolorze tęczy kupić. No tak bo ja akurat jestem czarna, a nie bezowo brązowa. Kupuje dobre drogie buty, wole jedna pare niz 5 kolorowych chinskich smierdzących. > Twoja noga,twoje buty. > Ja nie rozumiem skąd oburzenie,ze nie każdemu twój wybór przypasował. Napisalam przeca ze na lato mam 1000 kolorów. > I serio po klubach i za dzieckiem w szpilkach biegasz Napisalam ze po klubach na szpilkach w roznych kolorach, a za dzieckiem w baletkach w roznych kolorach. trzeba byc tepym by nie zajarzyc Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 12:56 Ja mam kolorowe droższe niż twoje drogie czarne hehehe Pewnie liczyłaś na same pochwały,zwłaszcza za markę Kupuj to twoja noga. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 12:59 gryzelda71 napisała: > Ja mam kolorowe droższe niż twoje drogie czarne hehehe > Pewnie liczyłaś na same pochwały,zwłaszcza za markę > Kupuj to twoja noga. Ojej naprawde? To super. na pochwałe na ematce nie licze a dzieki temu ze sie pochwaliłam znalazłam lepsze bo kupilam te ecco zamiast ryłko bo faktycznie zgrabniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
nastjaa Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 11:00 Pierwsze bardzo mi się podobają, ale kupiłabym je raczej na zimę, tym bardziej, że zapowiadają ciepłą wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 11:03 Sorry, ale te botki to jakas moda przedpotopowa… takie w sam raz na jakas pania 50+. Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 11:06 a mi sie podobaja obie pary z pierwszego watku, no ale ja moze stara jestem, a niemodna to na bank. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 11:21 No tak, są właśnie takie niemodne, ponadczasowe, bezwiekowe, bez wyrazu. Jeśli ktos lubi, żeby jego buty niczym się nie wyróżniały, to jest to strzał w 10. Ja mam hopla na punkcie butów, więc takie buty to drugi koniec mojej skali. Osobiście nosze takie, że często kobiety zaczepiają mnie na ulicy i pytają, gdzie je kupiłam. I chodzę w takich do biura, nie mam z tym problemu. Acha, i nie są to fioletowe martensy. Odpowiedz Link Zgłoś
carmita80 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 12:26 Lipcowa trzeba bylo napisac, ze te buty to do biura, tam sa idealne. Osobiscie lubie buty w roznych kolorach i fasonach, nie znosze nudy, nawet do biura. Buty triss typowo pracowe i faktycznie z rodzaju babciowatych, ale gusta sa rozne. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 12:42 carmita80 napisała: > Lipcowa trzeba bylo napisac, ze te buty to do biura, tam sa idealne. Osobisci > e lubie buty w roznych kolorach i fasonach, nie znosze nudy, nawet do biura. Bu > ty triss typowo pracowe i faktycznie z rodzaju babciowatych, ale gusta sa rozn > e. no tak jak tez ale latem zakupilam tez 3pary letnich zielone, rozowe i biale wiec bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka_od_wuja_zdzicha Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 12:22 z tych zalinkowanych przez lipcową zadne mi się nie podobaja, pierwsze w czarnym kolorze są panciowate, w drugich noga będzie cięzko wygladała Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 a na lato mam takie: 29.02.12, 12:51 na lato mam takie : www.butyk.pl/towar.7663.Sandaly_koturny_peep_toe_platformy_Rocket_Dog_Glib.html www.butyk.pl/towar.2938.Sandaly_koturny_platformy_Blink_Nessa_800542.html allegro.pl/studio-w-buty-sandaly-rozowe-koturny-skora-nat-39-i2156833329.html Błagam drogie emamy czy WYSTARCZAJĄCO KOLOROWE I NIE ZA BABCIOWE????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 12:55 dla mnie babciowe, a ostatnie trochę kiczowate ale te, które zalinkowałaś z Ecco (pierwsze) całkiem całkiem...do biura przejdą. Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 a takie Ci się nie podobają? 29.02.12, 12:56 allegro.pl/ShowItem2.php?item=2172675132&ars_source=ars&ars_socket_id=5&ars_rule_id=4 całkiem niezłe moim zdaniem...i delikatne. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: a takie Ci się nie podobają? 29.02.12, 12:57 tak samo babciowe jak te moje czarne Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: a takie Ci się nie podobają? 29.02.12, 12:59 Taki zamsz po 2 spacerach po ulicy będzie brudny i się wytrze. Jest mnostwo ślicznych butów, problem w tym, że nadają się bardziej do oglądania niż do chodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: a takie Ci się nie podobają? 29.02.12, 13:03 Każde zamszowe niestety raczej do wnętrz. Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: a takie Ci się nie podobają? 29.02.12, 13:05 gryzelda71 napisała: > Każde zamszowe niestety raczej do wnętrz. mam zamszowe ciemny fiolet - dają radę niekoniecznie we wnętrzach. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: a takie Ci się nie podobają? 29.02.12, 13:08 No dają. Jednak w jasnym kolorze nie ma mowy,nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: a takie Ci się nie podobają? 29.02.12, 13:25 Pytanie zasadnicze po uj kupować buty tylko do wnętrz? Pomijając opcję, że chodzi się w wygodnych i praktycznych, a niepraktyczne zakłada się tylko w pracy w budynku albo na inną okoliczność też wyłącznie w budynku. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: a takie Ci się nie podobają? 29.02.12, 13:31 Raz kupiłam,bo kolor prześliczny,piekielnie wygodne i był pretekst,że mogę kupę kasy wydać. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 12:56 tabakierka2 napisała: > dla mnie babciowe, a ostatnie trochę kiczowate > ojej teraz kiczowate!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 13:02 18_lipcowa1 napisała: > ojej teraz kiczowate!!!!! > dla mnie kiczowate Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 12:59 gryzelda71 napisała: > Brzydkie. ha! wiedzialam! Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 13:03 Lipcowa,dla mnie brzydkie.Dla ciebie SZAŁ.Dlatego ty kupisz,ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 13:04 Okropne. Ja nie wiem dlaczego ty się karasz takimi butami... i nie o kolor chodzi a o samą koturnę. cała twoja kreacja jaka to ty jesteś światowa a jaka to ty jesteś modna poległa przy pierwszych linkach no ale teraz to ona jest przyduszona wielkim głazem z napisem : ohyda . I się nie wydostanie spod tego głazu. i tak tak wiem zaraz mi wytkniesz jaka to ja jestem be i fe ale niestety... butów to ty kupować nie potrafisz. I można mieć naprawdę ładne buty na koturnie czy na ładnym słupku. Takich jest pełno w sklepach. trzeba tylko chcieć je kupić a nie szukać okropnych ( bo nie babcinych. takich to by moja babcia nie założyła ) butów. Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 13:10 18_lipcowa1 napisała: > alez zazdroscisz Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 13:10 Czego niby sadosia zazdrości? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 13:11 gryzelda71 napisała: > Czego niby sadosia zazdrości? wszystkiego pisze by dowalic oczywiscie normalna na emamie Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 13:14 Wszystkiego piszesz hehehe Ale spoko,butów nie ukradnie hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 13:15 gryzelda71 napisała: > Wszystkiego piszesz hehehe > Ale spoko,butów nie ukradnie hahahahaha alez wali mnie to czy mi cos ukradnie czy nie wasze opinie sa po prostu zółte z zazdrosci Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 13:22 18_lipcowa1 napisała: > wasze opinie sa po prostu zółte z zazdrosci a nie czarne? Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 typowe 29.02.12, 13:26 Gwiazda lipcowa zakupiła sobie buty. Oczywiście nie mogła przejśc nad tym do porzadku dziennego więc pochwaliła sie na forum swymi nowymi "cudeńkami", które zdaniem większości takowymi nie są. I tu zgrzyt....Bo nie kolorowe. Wstawiła więc linki do najbardziej kolorowych i badziewiastych butów jakie mozna nabyć w hipermarketach. I znów zgrzyt....bo tez się nie podobają Co robić???? co robić by wyjśc z twarzą???? A....tam, powiem, że mi zazdroszczą A znasz powiedzenie o koniu i siodle? Ty juz powinnas po siodło gnać! Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: typowe 29.02.12, 13:33 Wstawiła wię > c linki do najbardziej kolorowych i badziewiastych butów jakie mozna nabyć w hi > permarketach. nie sa to ani typowe buty marketowe., nie to wykonanie, nie ta cena ale ematkom lipcowa nie dogodzi albo za czarne, albo za kolorowe- smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: typowe 29.02.12, 13:36 nie sa to ani typowe buty marketowe., nie to wykonanie, nie ta cena Cóż,wyglądają właśnie jak z marketu po 30złociszy para. Zółta z zadrości heheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: typowe 29.02.12, 13:37 > Cóż,wyglądają właśnie jak z marketu po 30złociszy para. jestem pewna na 100 ze tak nie myslisz tylko tak piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: typowe 29.02.12, 13:40 Masz rację,przesadziłam.35zł para hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: typowe 29.02.12, 13:45 gryzelda71 napisała: > Masz rację,przesadziłam.35zł para hehehehe hehehehehe prymitywny rechot zalosnej forumowej wredoty Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: typowe 29.02.12, 13:47 I tym wpisem potwierdziłaś,że szlag cię trafi,że matki nie pieją z zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: typowe 29.02.12, 13:48 gryzelda71 napisała: > I tym wpisem potwierdziłaś,że szlag cię trafi,że matki nie pieją z zachwytu. nie, nie trafi mnie natomiast bawi mnie jak bardzo trzeba mnie nienawidzic by sie wlasnym opiniom sprzeciwiac mega ci sie podobaja moje buty ale nie powiesz tego nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: typowe 29.02.12, 13:53 > jak bardzo trzeba mnie nienawidzic > by sie wlasnym opiniom sprzeciwiac Tak tak śliczne.Szkoda,ze już nie ma hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: typowe 29.02.12, 13:59 Gryźka! Bo ty jesteś nie tego! Przecież nie chodzi o buty a o cenę! miałyśmy paść z zachwytu, że te buty to kosztują majątek ( w domyśle lipcowej ) i nie krytykować wyglądu no bo jak drogie tzn, że ładne.... aj się nie znasz no! Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: typowe 29.02.12, 14:00 Ale markę pierwszych jako jedyna podkreśliłam.Toż to nie byle co takie ECCO. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: typowe 29.02.12, 15:54 18_lipcowa1 napisała: > natomiast bawi mnie > jak bardzo trzeba mnie nienawidzic > by sie wlasnym opiniom sprzeciwiac Nie schlebiaj sobie tak bardzo. Szlag cię trafia z każdą kolejną negatywną opinią twoich wyborów. Ale cóż innego ci pozostało? Tylko to twoje szczekanie, bo łańcuch za krótki Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: typowe 29.02.12, 16:09 > Nie schlebiaj sobie tak bardzo. Szlag cię trafia z każdą kolejną negatywną opin > ią twoich wyborów. Ale cóż innego ci pozostało? Tylko to twoje szczekanie, bo ł > ańcuch za krótki Gdyby mnie szlag mial trafiac po opiniach to bym nie publikowala linków w sumie nie dziwne ze tego nie jarzysz tobie to nic nie pomoze, nawet szpilki versace i ciebie to zjada do potęgi Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: typowe 29.02.12, 16:19 Pocieszaj się, pocieszaj. Co innego ci pozostało? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: typowe 29.02.12, 16:38 rosapulchra-0 napisała: > Pocieszaj się, pocieszaj. Co innego ci pozostało? mi wiele pytanie co tobie pozostąło? > Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: typowe 29.02.12, 16:52 Wybacz, ale porównywanie się z tobą jest dla mnie najwyższą obelgą. Nie przywykłam dyskutować z kimś o tak wąskich horyzontach myślowych i zerowej kulturze. Jednakże zniżę się do twojego poziomu, choć to niełatwe dla mnie i przyznam się szczerze, że po raz kolejny mam niemałą satysfakcję, że zostałaś tak pięknie zjechana przez inne użytkowniczki tego forum i pokazałaś nam wszystkim jakie z ciebie bezguście Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 13:33 zółte z zazdości hahahaha ojej lipcowa melisy zaparz,bo zaraz żyła pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 13:35 gryzelda71 napisała: > zółte z zazdości hahahaha > ojej lipcowa melisy zaparz,bo zaraz żyła pęknie. Mi nie peknie, mnie to bawi. Ematki sa tak zazdrosne, ze przeslania im to zdolnosc myslenia, Tu buty za czarne, ja nie czarne to tez zle., A ja mam was w d, bede nosila swoje kiczowate koturny i swoje babciowe botki i wale ematkowe opinie Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 13:37 Gdybyś waliła te emtkowe opinie nie linkowałabyś nabytków. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 13:42 gryzelda71 napisała: > Gdybyś waliła te emtkowe opinie nie linkowałabyś nabytków. oj przestan nie znasz mnie bawi mnie to po prostu posłuchalam nawet opinii o czarnych i kupilam inne. bo faktycznie ktos zalinkował lepsze ale koturnów juz nie odpuszcze bo sa sliczne na lato, wesołe, kolorowe, kiczowate, MODNE- takie wlasnie maja byc, tym bardziej ze stroje nosze stonowane wiec beda pasowac a bezów i brązów nie znoszę Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 13:45 Tak koturny sa śliczne. Ale nie te co nabyłaś. W sumie nie po to tyle modeli,żeby każdy musiał nosić takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 13:47 gryzelda71 napisała: > Tak koturny sa śliczne. > Ale nie te co nabyłaś. > W sumie nie po to tyle modeli,żeby każdy musiał nosić takie same. ależ własnie te co nabyłam są sliczne wesołe, interesujące, bardzo fajne strasznie mi sie podobają czekam na lato niecierpliwie Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 13:49 To fajnie,że strasznie ci sie podobają. Ale sama przyznasz,ze mi nie muszą prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 13:51 gryzelda71 napisała: > To fajnie,że strasznie ci sie podobają. > Ale sama przyznasz,ze mi nie muszą prawda? jasne ze nie musza ale podobaja Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 13:29 O buty może być spokojna! na pewno nie ukradnę! a że zazdroszczę... no wiadomo! wszystkie tu czegoś lipcowej zazdrościmy. Gryzia nie psuj obrazu w głowie lipcowej! niech wierzy w to, ze jej zazdrościmy, że jest taka fajna a my nie Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 13:38 Ale przyznaj ,troszkę chciałabyś mieć te na koturnie z kwiatuszkiem hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 13:32 rosapulchra-0 napisała: > Bazar i kicz. moze na tobie Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 14:37 bardzo lubię buty Rocket Dog, mam parę par, ale o odmiennej stylistyce. jeśli chodzi o koturny, to od dawna i w ogóle Fly London - www.butyk.pl/marka.25.fly-london.html#p=1|s=1|od=0|do=885|r=damskie|ile=28|id_marki=25|specjalne=marka| szczerze polecam. z tym, że ubieram się dość wesoło i na luzie. doskonale wkomponowałam się np. w Camden. letnie buty, od paru lat - klasyczne avrancas www.avarcashop.com/en/avarcas-women.php , albo sandały Oxygen (niestety fabryka padła i trudno je teraz dostać ) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 14:48 No akurat dla mnie zalinkowane wyjątkowo straszne są.... A Fly London wszystkie topornie wyglądające, takie na budowę. Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 15:02 . Fly London są przewygodne, stabilne. i pasują do mnie. nie jestem malutką, filigranową istotą. Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: a na lato mam takie: 29.02.12, 18:46 Jestem w stanie sobie wyobrazić, że ktoś w tym wygląda OK (przy odpowiednim zestawieniu), ale np. do mnie to pasuje tak, że za dopłatą bym nie założyła. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: a na lato mam takie: 02.03.12, 09:01 18_lipcowa1 napisała: > na lato mam takie : > www.butyk.pl/towar.7663.Sandaly_koturny_peep_toe_platformy_Rocket_Dog_Glib.html > www.butyk.pl/towar.2938.Sandaly_koturny_platformy_Blink_Nessa_800542.html > > allegro.pl/studio-w-buty-sandaly-rozowe-koturny-skora-nat-39-i2156833329.html > Błagam drogie emamy czy WYSTARCZAJĄCO KOLOROWE I NIE ZA BABCIOWE??????????????? > ?????????????????????????? www.butyk.pl/towar.15625.Sandaly_Bronx_Lalia_83864.html a ja sobie zamówiłam takie są śliczne Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 13:22 Te są super wygodne i bardzo zgrabnie wyglądają na nodze ( dostępne w sprzedaży są jeszcze beżowe i czarne) allegro.pl/tamaris-czolenka-na-koturnie-skora-nowosc-r-38-i2090165784.html Wewnątrz są mięciutkie, mają taką "poduszeczkę". Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 13:28 gaga-sie napisała: > Te są super wygodne i bardzo zgrabnie wyglądają na nodze ( dostępne w sprzedaży są jeszcze beżowe i czarne) allegro.pl/tamaris-czolenka-na-koturnie-skora-nowosc-r-38-i2090165784.html Wewnątrz są mięciutkie, mają taką "poduszeczkę". Te są faktycznie ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 14:55 obie, ty lipcowa jak i triss_merigold6 możecie być tego jednego pewne: wasi faceci nie są z wami z powodu waszego wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 15:03 Jeśli chodzi o te ryłko to zwróć uwagę czy koturn jest powleczony skórą czy nie. Ja nie kupuje obleczonych skórą obcasów i koturn bo niszczą się i przy chodzeniu na chodnikach i przy prowadzeniu samochodu. Dla mnie obcas ze skórą to tylko w bytach wyjsciowych do wyglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
zabulin Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 15:20 Pierwsze bym kupiła, drugie owszem ale w innym kolorze. No, to ci "elegantki" pojechały. Jest tu taki watek o malowaniu paznokci dzieciom- strasznie wszystkie wyluzowane e-mamy się tam wypowiadają. jak napisąlam, ze nie lubie 40-50 latek w rózowych bluziach i zielonych koturnach, to mam ciotkowaty gust i tylko garsonki uznaje się dowiedziałam W sensie i domysle - jestem sztywniara, co się nie zna i mam prowincjonalny gust/pojęcie o modzie. A tu prosze- nie dogodzisz. czarne buty pogrzebowe, kolorowe -kiczowate, na koturnach -babciowate. Ze tez żadna swojego obuwia nie zaprezentuje. Chetnie się czegos naucze od tych swiatowych naszych e-elegantek Na codzień rzadko zakładam obcas wysoki. Jednak sporo latam- w samym biurze robię dziennie pare km , do urzedu tez na piechote bo szybciej zabiegnę niż znajde miejsce parkingowe. Mnie się nogi męcza przze 10 godzin w szpilach. Zakładam zupelnie płaskie obcasy lub koturny. Lubię buty czarne bo pasują do wielu ubrań. Kolorowe też. Ja nie uważam koturn za baciowatość. Mze dlatego że nie widziałam żadnej babci w koturnach, a moze dlatego że się nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Ja zaprezentuję 29.02.12, 15:25 www.e-rylko.com/produkt/r7jt9_22/818/cat/41/c/0/r/0/k/2/pp/159 Z cyklu bezpieczna klasyka takie mam do garsonek do pracy. Wygodne i stabilne. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Ja zaprezentuję 29.02.12, 15:39 czarne??????????????????????????? na wiosne?????????????????????? )))) Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Ja zaprezentuję 29.02.12, 20:03 triss_merigold6 napisała: > rel="nofollow">www.e-rylko.com/produkt/r7jt9_22/818/cat/41/c/0/r/0/k/2/pp/159 > Z cyklu bezpieczna klasyka takie mam do garsonek do pracy. Wygodne i sta > bilne. cudne! Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 15:29 Spodziewalam sie ze po mnie pojedziesz a tu prosze. Mam podobne odczucia. Nie dogodzisz, a ze jestes lipcową to mozna pojechac jeszcze bardziej.Armaniego bym pokazała, zle. Z bazarku- zle. Czarne zle. Kolorowe zle. Koturny zle. Póki co- zadna elegantka nie pokazała swoich, druga sprawa- jeszcze mnie nikt na kolana butami nie powalił mijany na ulicy/ w pracy itp. Pewnie nie ma czym, pewnie emtaki tylko maja takie buty tylko ze chyba w snach. A kicz latem - czemu nie? A co ma byc? Pewnie bezowy bezpłciowy sandał? Albo baletka moze, skracająca nogi? Albo ukochany przez ematke glan? Nigdy nie widzialam babc w butach na koturnach ani w kolorowych butach. A tu prosze- nawet babcie forumek by moich nie załozyły. prawda? cudowne? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 15:36 Ja pokazałam, www.e-rylko.com/produkt/r7jt9_22/818/cat/41/c/0/r/0/k/2/pp/159 takie do pracy noszę. Glanów, obuwia typu trampki/sofixy i balerinek nie toleruję, przynajmniej nie na własnych nogach. Obuwia z plastiku nie toleruję, chyba, że na basen. W pracy widuję kobiety w czółenkach na średnim obcasie albo w wygodnych półbutach, nielicznym się chce zmieniać na megaszpile. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 18:57 a ze jestes lipcową to mozna pojechac jesz > cze bardziej. Ekhem ! Kimże ty niby jesteś o dziewczynko, że całe forum ma być nastawione na ciebie albo tak albo siak? śmieszne jest to, że uważasz siebie za naj we wszystkim a innych za śmiecie ew podgatunek. Z kolei jeśli nie ma zachwytu ( bo i nad czym? ) to przechodzisz w tryb samouwielbienia ( no bo jak jesteś lipcową... ) no wyobraź sobie dziewczynko, że dla 99,9% osób na tym forum to jesteś wyłącznie nickiem i nikim więcej. Wiem przykre ale jednak! Czas się chyba pogodzić z tym, że szokować nie będziesz. Szpanować też nie będziesz. A jedyne co możesz to się stale ośmieszać. Więc albo się ucisz bo nie masz nic ciekawego do powiedzenia albo zajmij się czymś pożytecznym. np. złóż wymówienie umowy u dostawcy internetu. Smutne i śmieszne dzieciątko,które chciało być kontrowersyjne ale jakoś nikogo nie obeszło to co lipcowa ma do powiedzenia. zjerzyła się jak kot po kastracji dowiadujący się, że mu zabrali to i owo.... niestety ale usilnie starając się nam udowodnić, że jesteś na forum i w życiu KIMŚ udowadniasz nam coś zupełnie innego. I tak teraz mi napisz jak to ci zazdroszczę. takie samouwielbienie mimo iż szkodliwe może czasem mieć urok... choćby w sponsoringu. już jest jedna taka dziewczyneczka na forum ( zazwyczaj na F. Kobieta ) która pisze o sobie z wielkiej litery. i tamta i ty prezentujecie ten sam poziom cały świat paczy na mnie jak ja paczę na nich. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 19:28 Sadosiu, obawiam się, że lipcowa nic nie zrozumiała z tego co napisałaś i nie dlatego, że zrobiłaś to w sposób skomplikowany Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 19:34 Podejrzewam, że zrozumiała tylko to, że cały świat paczy na nią a ona paczy na nich i poszła dalej pielęgnować swoje samouwielbienie no bo skoro już na forum jej piszą, że paczą na nią no to coś musi w tym być Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 16:30 zaprezentuje swoje www.dsw.com/shoe/sm+women%27s+lenor+wedge+pump?prodId=226541&category=dsw11cat240012 www.dsw.com/shoe/report+bisett+oxford?prodId=229242&category=dsw11cat240012 Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 16:32 pierwsze mam koloru zielonkawego Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 18:00 śliczne nanuk ja nie mogę chodzić w zbyt wysokich butach, męczę się dlatego szukam tez koturn ale z wyciętym noskiem, najlepiej w kolorze rudym Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 16:47 koturny babciowe kolor babciowy te z obcasem wygladaja na niewygodne Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 17:24 a te z obcasem sa wlasnie nieprzyzwoicie wygodne, aczkolwiek, nie sa to buty, ktore zakladam czesto. Odpowiedz Link Zgłoś
hellulah Re: Apropos wiosny i obuwia 01.03.12, 18:31 Oxfordy super narobiłaś mi smaka Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 17:30 Pasują do ciebie. Są takie... nijakie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 na prawde chodzicie codziennie w takich szczudłach 29.02.12, 17:56 ? wszystkie linki do butów, to nie buty a szczudła. Obcasy wysokie i wyzsze, styl albo seksi albo pańcia urzedówko-biznesówka (botki). W tych butach ani chodzic sie nie da, ani samochodu prowadzic, mozna co najwyżej przeparadowac od swojego biurka do toalety słuzbowej. Widze na ulicy kobiety w obuwiu bardziej płaskim mówiąc delikatnie, w strojach bardziej luxnych w stylu, a nie jak na dyskoteke czy randke. Tylko małolaty chodza na wych wilelkich obcasach. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: na prawde chodzicie codziennie w takich szczu 29.02.12, 18:23 Do pracy owszem ale nie na takich szczudłach, max 7-8 cm obcas taki jak linkowałam czarne Ryłki, a częściej taki ok. 5 cm. Nie-do-pracy w butach na płaskim obcasie najczęściej, chyba, że jedziemy gdzieś samochodem i wiem, że nie będę chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: na prawde chodzicie codziennie w takich szczu 29.02.12, 18:34 moje najpiekniejsze allegro.pl/pianki6-modne-wygodne-klapki-sandaly-pianki-nr-38-i2154137644.html i takie allegro.pl/szalenstwo-cen-wygodne-klapki-basen-nr-40-i2148120766.html co im mozna zarzucic pogrzebowe napewno nie sa Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: na prawde chodzicie codziennie w takich szczu 29.02.12, 18:40 www.laurarosa.pl/wiosna_lato_2011.htm O takie szare też mam do spódnic. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: na prawde chodzicie codziennie w takich szczu 29.02.12, 19:37 Szczudła (tzn. wysoka szpilka i platforma) to mam do wyglądania, a nie do chodzenia. W pracy chodzę (bywa że biegam), więc obcas ma być stabilny i niezbyt wysoki, 6-7 cm). Guzik mnie obchodzi czy to babciowate czy nie, lubię czarne/szare/brązowe, czyli nudne i zachowawcze, i takich mam najwięcej. Dziś przyszły pomarańczowe koturny i różowe baleriny, ale to wyjątkowe szaleństwo, jak na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Triss 29.02.12, 19:49 toś mnie zaskoczyła. Obraz jaki stworzyłam sobie na podstawie Twoich postów to szczuplutka babeczka na niebotycznych szpilach Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Triss 29.02.12, 20:10 Nie, aż tak to nie. Do codziennego chodzenia muszę mieć wygodne buty, szpilki na cienkim obcasie nie nadają się na chodniki , do teatru to owszem, zakładam. www.macris.com.pl/produkt,krimen_1005,369.html np: takie kozaki noszę do spódnic teraz Z wiosennych to takie sobie upatrzyłam www.e-rylko.com/produkt/w9200_z80/1774/cat/41/c/0/r/0/k/0/pp/31 mam sukienkę w tym kolorze. Nie lubię butów dziwacznych, kurew...ich w stylizacji, topornych (glany, bikery). Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: na prawde chodzicie codziennie w takich szczu 29.02.12, 20:45 nie, nie, nie. najczesciej chodze w moich juz nieco obdartych takich www.kohls.com/kohlsStore/athletic_shoes/womens/fashionathletic/PRD~814363/Skechers+Bikers+Verified+Athletic+Shoes.jsp zwlaszcza, kiedy ide z psem i dzieckiem na spacer, zakupy etc. Ale ja jestem na etapie kupowania butow "bo jeszcze takich nie mam", a nie, ze nie mam w czym chodzic Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: na prawde chodzicie codziennie w takich szczu 01.03.12, 09:50 kamelia04.08.2007 napisała: >> W tych butach ani chodzic sie nie da, ani samochodu prowadzic, to, że ty nie umiesz, nie znaczy, że się nie da. > Widze na ulicy kobiety w obuwiu bardziej płaskim mówiąc delikatnie, w strojach > bardziej luxnych w stylu, a nie jak na dyskoteke czy randke. Tylko małolaty cho > dza na wych wilelkich obcasach. wzrok wybiórczy? Wyrazy współczucia, przypadłość ciężka do leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: na prawde chodzicie codziennie w takich szczu 01.03.12, 12:19 lusitania2 napisał: > kamelia04.08.2007 napisała: > > >> W tych butach ani chodzic sie nie da, ani samochodu prowadzic, > > to, że ty nie umiesz, nie znaczy, że się nie da. > > > Widze na ulicy kobiety w obuwiu bardziej płaskim mówiąc delikatnie, w str > ojach > > bardziej luxnych w stylu, a nie jak na dyskoteke czy randke. Tylko małola > ty cho > > dza na wych wilelkich obcasach. > > wzrok wybiórczy? > Wyrazy współczucia, przypadłość ciężka do leczenia. brak kultury tez cieżka przypadłość wyniesiona zapewnie z domu. Moje dedykacja dla ciebie: www.youtube.com/watch?v=NF_d74nocPo www.youtube.com/watch?v=NPSNQbgFvDk&feature=related z pewnoscia jest to miszczostwo, a jakie do tego seksowne, w sam raz dla przedstawicielek najstarszego zawodu swiata. Ty pewnie jestes w tym też oblatana Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 a ja mam takie i są uniwersalne... 29.02.12, 18:36 odnośnie biura oraz niebabciowości zarazem - przynajmniej wg moich kryteriow www.amazon.com/gp/product/B0043ZKWP6/ref=oh_o00_s00_i01_details super wygodne, bo mają w środku jakieś takie poduszki, że stopa wpada jak w kapcie przecena, uważam, godna przesyłka przyszła gratis, bez żadnych ceł ani innych vatów Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: a ja mam takie i są uniwersalne... 29.02.12, 19:10 bardzo ładne te buty a do Lipcowej - błagam cię - piszesz, ze kupujesz drogie buty. To nie sa drogie buty - to raczej srednia cena. Te z pierwszego postu pierwsze - raczej na jesien a nie wiosne. Drugie mi sie nie podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: a ja mam takie i są uniwersalne... 29.02.12, 22:30 ale te są bardzo fajne. nie do porównania z tymi, które zalinkowała lipcowa. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: a ja mam takie i są uniwersalne... 29.02.12, 22:31 o przepraszam, źle sie podpięlam, to było do idy_listopadowej. te Donny Karan - piękne. kupiłabym sobie..ale nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 22:21 Mnie się zalinkowane przez lipcową buty raczej podobają, chociaż widziałam te pierwsze (ecco) w wersji szary zamsz i były naprawdę fajne. Natomiast dyskusja "kto komu zazdrości" przypomina mi przedszkole (i to młodszą grupę). Obecnie, ponieważ jest 10 stopni, ale mokro, noszę takie: tylko firmy DOTS i bez tego "mankietu" oraz takie: od września szukałam szarych butów na obcasie i podsuwce, i nie znalazłam NIC, absolutnie nic. Jeżeli chodzi o kolory, to jest w ogóle kiepsko. Przez moment mignęły ecco w kolorze żółtym i cenie 1100 zł (tak!), ale znikły jak sen złoty w 1 dzień (Trójmiasto). Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 22:36 O, to ja chcę obie pary, które wstawiłaś, ale właśnie bez mankietu. Bardzo mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: Apropos wiosny i obuwia 29.02.12, 22:46 Te bez mankietu kupiłam w butyku. Rozeszły się też bardzo szybko. To był model DOTS Maura. Super się noszą, ale obcas mają zrobiony z czegoś takiego śliskiego, że już ze dwa razy omal bym fiknęła Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Apropos wiosny i obuwia 01.03.12, 08:55 na wiosne kupiłam takie: www.fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,32916 i takie bardziej szalone do dzinsow www.fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,32874 Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Apropos wiosny i obuwia 01.03.12, 09:57 Adsa i jak te beżowe czy jaki to by nie był kolor Jak wyglądają? Jak się chodzi? Ciekawa bardzo jestem jak prezentuje się jakościowo ten sklep. Mogłabyś mi podrzucić fotki w realu tych butów czy faktycznie wyglądają tak jak na fotkach? Mają tam fajne baleriny,które wpadły w oko moim dziewczynom i niby zachwalają w necie ten sklep ale jak prosze o fotki to raptem nikt ich nie ma chociaż podobno butów mają od zatrzęsienia z tego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Apropos wiosny i obuwia 01.03.12, 10:50 Sadosia, sklep jest bardzo fajny,chwale sobie te butki a mam juz kilka par,takze z zeszlego roku.Wygladaja tak jak na zdjeciach. Podeszwa jest faktycznie antyposlizgowa lecz cieniutka,fleki dosc pozadne,twarde.Jakosc wykonania dobra, ale bez rewelacji.Mysle ze za te cene warto bo buty sa rzeczywiscie niedrogie-) Czasami ciezko jest trafic z rozmiarem i tegoscia. Ja akurat mam malo wymagajaca noge i moge chodzic w plastikach. Obie pare, ktore podlinkowalam zamowilam wczoraj.Jak dojda wysle ci zdjatka.Moze byc na priv? Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Apropos wiosny i obuwia 01.03.12, 10:54 Tak tak może być na priv bardzo dziękuję ! Mają tam kilka fajnych par butów. Moje dziewczyny są zachwycone balerinami, ja widziałam też jedne ciekawe szpilki. W dość niskich cenach więc jak by się rozwaliły to żadna szkoda. Ale wolałam się dopytać A co robisz z cienką podeszwą? W ogóle coś na to radzisz? miałam szpilki z cienką podeszwą to nie mogłam w nich chodzić bo wyczuwałam stopą każdy kamyczek. Koszmar... a buty śliczne no i niestety ale stoją sobie w szafie ozdabiając ją skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Apropos wiosny i obuwia 02.03.12, 08:43 Wlasnie to zalezy od wrazliwosci stopy. Mi akurat to nie przeszkadza ale moja kolezanka mowi ze nie moze w nich chodzic bo doslownie czuje kazde ziarnko piasku.Uwazam,ze buty sa dosc porzadnie wykonane,mam pare koturnow z zeszlego roku,sporo w nich chodzilam i sadze ze w tym roku tez w nich troche pomykam.A kosztowaly ok 40 zl Odpowiedz Link Zgłoś
aleks2539 Re: Apropos wiosny i obuwia 01.03.12, 10:09 Przez Was... zaczęłam szukać butów... I już jestem chora... W zimie udało mi sie kupić dwie pary butów z Kazara, w tym jedne na wyprzedaży A teraz zachorowałam na sandałki od nich... Już boję się ich ceny... Obecnie chodzę w czymś takim... Marzą mi sie te.... Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Apropos wiosny i obuwia 01.03.12, 10:50 mam podobne ale to do spodni tylko Odpowiedz Link Zgłoś
aleks2539 Re: Apropos wiosny i obuwia 01.03.12, 10:57 zgadza sie. Tylko do spodni. Wąskie rurki i te buty - rewelacja. Od razu sie jest o rozmiar szczuplejszym Do spódnic kupiłam coś takiego w zimie, tylko, że siegają przed kolano i są ciemnoniebieskie Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Apropos wiosny i obuwia 02.03.12, 08:39 piekne sa,tylko na moja gruba lydke malo ktore kozaki wchodza( Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: Apropos wiosny i obuwia 01.03.12, 20:29 Takie lubię i noszę Wysokość akurat i wygoda. Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: Apropos wiosny i obuwia 01.03.12, 20:40 a moje ulubione, które wynaszam od zeszłego roku to te: www.butyk.pl/towar.6629.Kozaki_botki_Bronx_Hollow_33142.html taniocha i wygoda,super do rurek wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka a do biura mam takie 01.03.12, 10:30 www.eobuwie.com.pl/product-pol-35711-Polbuty-SZYDLOWSKI-417.html najładniejsze szpilki jakie w życiu miałam! Odpowiedz Link Zgłoś
niemtak Re: Apropos wiosny i obuwia 01.03.12, 20:20 ależ wy tutaj jesteście dla siebie złośliwe i wredne, aż się słabo robi! A lipcowa się nie przejmuj, botki ecco są super, wcale nie żadne ciotkowate, co za bzdury, na codzień idealne, mnie się może bardziej podoba wersja szara i melon, ale to kwestia gustu. w drugich z pierwszego postu też będziesz dobrze wyglądać jeśli masz w porządku nogi. Odpowiedz Link Zgłoś