sueellen 05.03.12, 23:12 Obejrzałam własnie najnowszy odcinek. Mocne zakończenie niemal na miare otwarcia stodoły. Ktoś jeszcze sledzi ten serial? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziennik-niecodziennik Re: Aaaa, Walking dead! 05.03.12, 23:27 nie wiem czy cos przebije otwarcie stodoly. poryczałam sie jak głupia... Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Aaaa, Walking dead! 05.03.12, 23:31 Mozna polemizowac, ale moim zdaniem dzisiejszy odcinek dorównuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Aaaa, Walking dead! 06.03.12, 00:09 ale dzisiejszego odcinka jeszcze nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Aaaa, Walking dead! 06.03.12, 00:14 Opisałam co nieco na swoim blogu, starałam się bardzo aby pisząc nic nie napisać Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Aaaa, Walking dead! 06.03.12, 09:29 ale serio myslisz ze scena ze stodołą nic nie wniosła? mi sie wydaje właśnie ze coś jednak zmieniła. musieli zabić kogoś, o kogo walczyli, kogo mieli nadzieję ochronic. nie wiem co bylo dalej bo to ostatni odcinek jaki oglądałam, ale mialam takie wrazenie jakby w grupie miało coś w końcu pęknąć... Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Aaaa, Walking dead! 06.03.12, 21:31 Po akcji ze stodołą sądziłam, że zostaną wypędzeni i ruszą w dalszą tułaczkę. Sądziłam, że będą poważniejsze konsekwencje. Z psychologicznego punktu widzenia, stodoła cos w nich wszystkich zmieniła, najbardziej chyba w Ricku i Karlu. No, więcej spojlerowac nie będe. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Aaaa, Walking dead! 06.03.12, 21:38 a no wlasnie, czyli widac ze jednak jakies nastepstwa były. mi wlasnie bardziej chodzi o takie psychologiczne, ale to sie przeciez na akcji odbije, bo grupa sie rozpadnie czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love śmieciowy serial, zawiódł mnie 06.03.12, 00:46 myślałam, że oglądają to tylko pryszczate gimbusy płci męskiej Odpowiedz Link Zgłoś
misia_matysia Re: śmieciowy serial, zawiódł mnie 06.03.12, 14:21 niestety mam takie same odczucia do tego serialu a raczej 2 serii. A na grę aktorską kobiety która gra Lori nie mogę po prostu patrzeć - niektórzy nasi serialowi aktorzy bez przygotowania zawodowego grają o niebo lepiej. Do tego oprócz kilku scen w tym serialu nic absolutnie się nie dzieje. Nuda! Odpowiedz Link Zgłoś
organza26 Re: Aaaa, Walking dead! 06.03.12, 14:24 Też wyczekuję każdego odcinka Najnowszego jeszcze nie oglądałam, narobiłaś mi ochoty! Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Aaaa, Walking dead! 06.03.12, 23:49 Jak na serial jest robi się dość niepoprawny. Łamane jest tabu za tabem. Odpowiedz Link Zgłoś
goodmoments Re: Aaaa, Walking dead! 07.03.12, 00:58 Też lubiłam ten serial)) a czy dalej lubię nie wiem,bo tego nowego odcinka jeszcze nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamand Re: Aaaa, Walking dead! 07.03.12, 09:04 > Łamane jest tabu za tabem. Łamane jest tabu za tabu. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanchaos Re: Aaaa, Walking dead! 06.03.12, 21:44 Niestety przerwałam oglądanie na 1 sezonie, bo w porównaniu do komiksu (na którym serial oparto)to nudy i żenująca poprawność... Odpowiedz Link Zgłoś