Dodaj do ulubionych

Aaaa, Walking dead!

05.03.12, 23:12
Obejrzałam własnie najnowszy odcinek. Mocne zakończenie niemal na miare otwarcia stodoły.

Ktoś jeszcze sledzi ten serial?
Obserwuj wątek
    • arkanna Re: Aaaa, Walking dead! 05.03.12, 23:25
      tak, kilka osob by sie znalazlosmile
    • dziennik-niecodziennik Re: Aaaa, Walking dead! 05.03.12, 23:27
      nie wiem czy cos przebije otwarcie stodoly. poryczałam sie jak głupia...
      • sueellen Re: Aaaa, Walking dead! 05.03.12, 23:31
        Mozna polemizowac, ale moim zdaniem dzisiejszy odcinek dorównuje.
        • dziennik-niecodziennik Re: Aaaa, Walking dead! 06.03.12, 00:09
          ale dzisiejszego odcinka jeszcze nie widziałam big_grin
          • sueellen Re: Aaaa, Walking dead! 06.03.12, 00:14
            Opisałam co nieco na swoim blogu, starałam się bardzo aby pisząc nic nie napisać tongue_out
            • dziennik-niecodziennik Re: Aaaa, Walking dead! 06.03.12, 09:29
              ale serio myslisz ze scena ze stodołą nic nie wniosła? mi sie wydaje właśnie ze coś jednak zmieniła. musieli zabić kogoś, o kogo walczyli, kogo mieli nadzieję ochronic. nie wiem co bylo dalej bo to ostatni odcinek jaki oglądałam, ale mialam takie wrazenie jakby w grupie miało coś w końcu pęknąć...
              • sueellen Re: Aaaa, Walking dead! 06.03.12, 21:31
                Po akcji ze stodołą sądziłam, że zostaną wypędzeni i ruszą w dalszą tułaczkę. Sądziłam, że będą poważniejsze konsekwencje. Z psychologicznego punktu widzenia, stodoła cos w nich wszystkich zmieniła, najbardziej chyba w Ricku i Karlu. No, więcej spojlerowac nie będe.
                • dziennik-niecodziennik Re: Aaaa, Walking dead! 06.03.12, 21:38
                  a no wlasnie, czyli widac ze jednak jakies nastepstwa były. mi wlasnie bardziej chodzi o takie psychologiczne, ale to sie przeciez na akcji odbije, bo grupa sie rozpadnie czy coś.
    • woman_in_love śmieciowy serial, zawiódł mnie 06.03.12, 00:46
      myślałam, że oglądają to tylko pryszczate gimbusy płci męskiej
      • misia_matysia Re: śmieciowy serial, zawiódł mnie 06.03.12, 14:21
        niestety mam takie same odczucia do tego serialu a raczej 2 serii. A na grę aktorską kobiety która gra Lori nie mogę po prostu patrzeć - niektórzy nasi serialowi aktorzy bez przygotowania zawodowego grają o niebo lepiej. Do tego oprócz kilku scen w tym serialu nic absolutnie się nie dzieje. Nuda!
    • organza26 Re: Aaaa, Walking dead! 06.03.12, 14:24
      Też wyczekuję każdego odcinkasmile Najnowszego jeszcze nie oglądałam, narobiłaś mi ochoty!tongue_out
      • sueellen Re: Aaaa, Walking dead! 06.03.12, 23:49
        Jak na serial jest robi się dość niepoprawny. Łamane jest tabu za tabem.
        • goodmoments Re: Aaaa, Walking dead! 07.03.12, 00:58
          Też lubiłam ten serialsmile)) a czy dalej lubię nie wiem,bo tego nowego odcinka jeszcze nie widziałam.
        • mamand Re: Aaaa, Walking dead! 07.03.12, 09:04
          > Łamane jest tabu za tabem.

Łamane jest tabu za tabu.
    • urbanchaos Re: Aaaa, Walking dead! 06.03.12, 21:44
      Niestety przerwałam oglądanie na 1 sezonie, bo w porównaniu do komiksu (na którym serial oparto)to nudy i żenująca poprawność...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka