rosapulchra-0 12.03.12, 19:08 Po co wam tyle ciuchów i dodatków? No po co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw Nam? 12.03.12, 19:26 Ja mam ciuchów akurat. Wręcz powinnam sobie dokupić to i owo. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Moda! Moda! A rozumu szkoda! 12.03.12, 19:33 O, matko, przebierać się 5 razy dziennie i zdecydować, które z 4 tyś. par butów założę?- koszmar. Tyle że ja z tych, które cierpią, gdy za długo biegają po sklepach (wyjątek drogerie i księgarnie), szczególnie z ubraniami. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Moda! Moda! A rozumu szkoda! 12.03.12, 19:39 A ja wiem kim jest Russo(zazdroszcze jej) i mam w szafie rzeczy,ktore nie maja miesiaca.Lubie kupowac,lubie miec.Nie jestem niewolnica mody,dobieram rzeczy z nowych kolekcji pasujace do mojego stylu.Artykul malo odkrywczy. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Moda! Moda! A rozumu szkoda! 12.03.12, 20:14 Dodam,ze opis kobiety z branzy,a taka jest niewatpliwie Russo jest troche nietrafiony.Zadaniem tej kobiety jest promowac pismo o modzie,a wiec i mode.Gdyby sie ubierala jak pani Merkel to ja bym tego pisma nie czytala Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Moda! Moda! A rozumu szkoda! 12.03.12, 19:52 mnie ona ani ziebi, ani grzeje, choc mimo ze lubie ciuchy to wydaje mi się mocno męcząca wizja przebierania sie 5 razy dziennie i zawsze trendi Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Przecież ona się przebiera, bo 12.03.12, 20:19 ma taką pracę. Jeśli ją to bawi/ jest naprawdę fashion victim, to tylko pozazdrościć idealnej posady Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Przecież ona się przebiera, bo 12.03.12, 23:19 no z pewnoscia gdyby ją to wku...ało to by rzuciła tą robotę niemniej jednak dla mnie to straszne Odpowiedz Link Zgłoś
wrednadziewucha Re: Moda! Moda! A rozumu szkoda! 12.03.12, 23:13 po to, bo to świetna zabawa. I chcę żeby ludzie mieli pracę, chociażby ci którzy w sklepach pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Moda! Moda! A rozumu szkoda! 12.03.12, 23:20 i te chinskie dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Moda! Moda! A rozumu szkoda! 13.03.12, 10:22 No wiesz, warunki w azjatyckich fabrykach są jakie są, ale z drugiej strony jakoś nie jestem przekonana, że gdyby Zachód przestał kupować towary robione przez kiepsko opłacanych - także nieletnich - pracowników, to chińskie dzieci tam pracujące zostałyby wprost z fabryk przeniesione do szkół ze stołówkami i placami zabaw. Odpowiedz Link Zgłoś