Dodaj do ulubionych

Zaczyna się...

18.03.12, 21:06
Przed chwilą utłukłam dwa komary. Kurde tylko człowiek na chwilę (czytaj na cały dzień) otworzy okno a już bzyczące mendy się zlatują.
grrr...
Obserwuj wątek
    • marzeka1 Re: Zaczyna się... 18.03.12, 21:11
      W każdym oknie uchylnym mam od lat moskitiery, nie wiem, co to muchy czy komary w domu: polecam.
    • kota_marcowa Re: Zaczyna się... 18.03.12, 21:12
      No bo wieszwink
      www.youtube.com/watch?v=cmYy7REexxw
      Zapożyczyłam to z emamy, (dziecko jednej z forumek słuchało) i myślę, że coś w tym jestwink

Ja wiem, że piosenka brzydka, ale prawdziwa.
    • broceliande Re: Zaczyna się... 18.03.12, 21:16
      AAAAA,
      A ugryzły?
      Dla mnie ugryzienie komara to początek lata. I czekam z utęsknieniem.
    • sarling Re: Zaczyna się... 18.03.12, 21:16
      Wolałabyś pokazywane ostatnio wszędzie zapająkowane miasteczko? Tam komara nie znajdziesz...smile
      • beataj1 Re: Zaczyna się... 18.03.12, 21:21
        Nie, nie nie i jeszcze raz nie smile
        Nie zdążyły ugryźć bo przeprowadziłam eksterminację. Pewnie jeszcze się parę podstępnie chowa gdzieś w domu ale o tym będę wiedzieć jutro rano.
        Szkoda że koty olewają komary. Mogły by koty na nie zapolować i byłby spokój.
        • bi_scotti Re: Zaczyna się... 18.03.12, 21:25
          Polecam przeprowadzke do Vancouver albo jeszcze lepiej do Victorii na Vancouver Island, moj Najmlodszy nawet nie posiada siatek w oknach, bo bydla nie ma. Zyc nie umierac smile
        • kota_marcowa Re: Zaczyna się... 18.03.12, 22:22
          > Szkoda że koty olewają komary. Mogły by koty na nie zapolować i byłby spokój.

O nie, nie, nie. Moje nie olewają, moje zjadają
          • bi_scotti Re: Zaczyna się... 18.03.12, 22:24
            Komary jedza nietoperze (podobno okolo 3000 na dobe!) - oswoj Gacka i po sprawie smile
      • czarnaalineczka Re: Zaczyna się... 18.03.12, 22:26
        taaaakkk

mialam kiedys pajaczka ktorego pajeczyna robila za moskitiere w niedomykajacym sie oknietongue_out
        • bi_scotti Re: Zaczyna się... 18.03.12, 22:28
          Trzeba bylo zalozyc hodowle i biznes sprzedazy/wypozyczania pajaczkow do pracy przy eksterminacji komarow. Tylko czy by sie PETA nie przyczepila? tongue_out
          • czarnaalineczka Re: Zaczyna się... 18.03.12, 22:31
            w pajeczyne sie osy lapaly
            ten pajak mi zycie ratowal!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka