beataj1 18.03.12, 21:06 Przed chwilą utłukłam dwa komary. Kurde tylko człowiek na chwilę (czytaj na cały dzień) otworzy okno a już bzyczące mendy się zlatują. grrr... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: Zaczyna się... 18.03.12, 21:11 W każdym oknie uchylnym mam od lat moskitiery, nie wiem, co to muchy czy komary w domu: polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Zaczyna się... 18.03.12, 21:12 No bo wiesz www.youtube.com/watch?v=cmYy7REexxw Zapożyczyłam to z emamy, (dziecko jednej z forumek słuchało) i myślę, że coś w tym jest Ja wiem, że piosenka brzydka, ale prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Zaczyna się... 18.03.12, 21:16 AAAAA, A ugryzły? Dla mnie ugryzienie komara to początek lata. I czekam z utęsknieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: Zaczyna się... 18.03.12, 21:16 Wolałabyś pokazywane ostatnio wszędzie zapająkowane miasteczko? Tam komara nie znajdziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Zaczyna się... 18.03.12, 21:21 Nie, nie nie i jeszcze raz nie Nie zdążyły ugryźć bo przeprowadziłam eksterminację. Pewnie jeszcze się parę podstępnie chowa gdzieś w domu ale o tym będę wiedzieć jutro rano. Szkoda że koty olewają komary. Mogły by koty na nie zapolować i byłby spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Zaczyna się... 18.03.12, 21:25 Polecam przeprowadzke do Vancouver albo jeszcze lepiej do Victorii na Vancouver Island, moj Najmlodszy nawet nie posiada siatek w oknach, bo bydla nie ma. Zyc nie umierac Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Zaczyna się... 18.03.12, 22:22 > Szkoda że koty olewają komary. Mogły by koty na nie zapolować i byłby spokój. O nie, nie, nie. Moje nie olewają, moje zjadają Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Zaczyna się... 18.03.12, 22:24 Komary jedza nietoperze (podobno okolo 3000 na dobe!) - oswoj Gacka i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Zaczyna się... 18.03.12, 22:26 taaaakkk mialam kiedys pajaczka ktorego pajeczyna robila za moskitiere w niedomykajacym sie oknie Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Zaczyna się... 18.03.12, 22:28 Trzeba bylo zalozyc hodowle i biznes sprzedazy/wypozyczania pajaczkow do pracy przy eksterminacji komarow. Tylko czy by sie PETA nie przyczepila? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Zaczyna się... 18.03.12, 22:31 w pajeczyne sie osy lapaly ten pajak mi zycie ratowal!!! Odpowiedz Link Zgłoś