morgen_stern 29.03.12, 10:27 Przygotować chusteczki ja zaraz muszę iść poprawić makijaż www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nnYRhanK3XA#! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosmitka06 Re: psiary i nie tylko 29.03.12, 10:35 Ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: psiary i nie tylko 29.03.12, 10:40 Lubię takie historie, że ktoś ma zwierzaka z przypadku, uratowanego. Najbardziej mnie dziwi kupno kota. Nota bene, mój pies jest już prawie ślepy i głuchy. Jedyna rada, to prowadzić zawsze w miejsca, które zna. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: psiary i nie tylko 29.03.12, 10:49 ekhm cholera, nie wiem co napisać, dobrze, ze nie mam makijażu Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: psiary i nie tylko 29.03.12, 10:56 Ty to masz talent do wyszukiwania filmów wyciskających łzy - albo ze wzruszenia, albo ze śmiechu. Siedzące niedźwiedzie bawią mnie do dziś Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: psiary i nie tylko 29.03.12, 11:01 Co to za niedźwiedzie? Przegapiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: psiary i nie tylko 29.03.12, 11:07 www.youtube.com/watch?v=kpu7_Ldj_Jk&feature=related Teraz tez lepiej przygotuj chusteczki, ale ze śmiechu widziałam to kilka razy i za każdym leję razem z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: psiary i nie tylko 29.03.12, 11:07 Proszę: www.youtube.com/watch?v=D6xa3VcxWtI Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: psiary i nie tylko 29.03.12, 11:12 A nich Ci bydzie! Znowu się obśmiałam Odpowiedz Link Zgłoś
izak31 Re: psiary i nie tylko 29.03.12, 11:15 A ja myslalam,że pokazą te niedzwiedzie.... co do psa to łzy mi poleciały...Ja mam sunię, która była bita, kopana i trzymana w piwnicy przez pierwszego właściciela. Jak ją wolontariusze zabierali to miała uraz kręgosłupa i zachodziła obowa,ze sunia bedzie miała tylne łapki sparalizowane. Mamy już ją dwa miesiące a ja nadal nie mogę przeczytać dokumnetacji medycznej bo takie zdania "sunia cofa się wgłąd klatki", "sunia pije własny mocz","uczucie głębokiego bólu" powoduja,że mam gulę w gardle. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: psiary i nie tylko 29.03.12, 11:31 chciało by sie napisać " cudze was rozczula , bo swego nie znacie" Pozwolę sobie skopiować motto twego filmu "Adoptując psa nie zmienisz świata, ale świat zmieni się dla tego jednego psa" www.youtube.com/watch?v=9OBbOsFH1Ts&feature=fvwrel Odpowiedz Link Zgłoś