Dodaj do ulubionych

prawo jazdy

01.04.12, 15:42
dziewczyny pocieszenia mi trzeba.Jutro mam egzamin na prawko o 14.30, strasznie się boję, bo o tej godzinie będą korki potworne. Mąż mnie pociesza, że właśnie jak są korki łatwiej będzie zdać egzamin. Któraś zdawała egzamin w godzinach szczytu?I jak było?Kurcze i jeszcze taka koszmarna pogoda ma być.
Obserwuj wątek
    • borys314 Re: 01.04.12, 16:45
      Ja też sądzę, że kiedy są korki, łatwiej zdać egzamin - nie trzeba przecież tak szybko reagować na zmieniającą się sytuację na drodze.
    • kroliczyca80 Re: prawo jazdy 01.04.12, 16:51
      Lepiej w korkach, krócej się jedzie i trudniej o pomyłkęsmile Ja już nie pamiętam, w jakich godzinach zdawałam, ale marzyłam właśnie o korkach. Tyle, że za moich czasów na miasto przeznaczone było 40 min i egzaminatorzy się tego musieli trzymać. Stojąc przez jakieś 20-30 min (w sumie) łatwiej było nie zawalić. Nie wiem, jak jest teraz.
    • a_lex Re: prawo jazdy 01.04.12, 17:55
      potwierdzam, łatwiej w korkach i przy brzydkiej pogodzie, bo się wolniej, krócej i uważniej jedzie smile
      poza tym, przecież do egzaminu podchodzisz po ukończonym kursie, a skoro kurs ukończyłaś, to chyba jesteś gotowa, żeby zdać egzamin, prawda? smile
      powodzenia!
    • fly_away1 Re: prawo jazdy 01.04.12, 19:12
      ja niedawno zdawałam. Lepiej jest w korkach i przy złej pogodziesmile Bo jedziesz powoli, masz dużo czasu na reakcję. Nie musisz aż tak wszystkiego dookoła mieć pod kontrolą, bo wszystko dzieje się powoliwink Ja za drugim razem tak miałam, i nawet tak bardzo się nie stresowałam. I zawsze jak masz kiepskie warunki to możesz jechać ''zbyt'' ostrożniewink Naprawdę jedzie się lepiej na egzaminie.

Ale najważniejsze- nie stresuj się (wiem- łatwo powiedzieć, ale dopiero jak olałam czy zdam teraz to się wyluzowałam i zdałamwink) i nie przejmuj się tak bardzo. Trzymam kciukismile
    • sylki Re: prawo jazdy 01.04.12, 19:15
      Wszystkie piszą o korkach, a ja głupia chciałam specjalnie w sobotę rano, by był jak najmniejszy ruch big_grin
    • mika_p Re: prawo jazdy 01.04.12, 19:57
      Koszmarna pogoda jest OK, zdawałam dwa lata temu w padajacym śniegu - egzaminator nie zarzuci ci malo dynamicznej jazdy smile
    • path04 Re: prawo jazdy 01.04.12, 22:30
      Dobrze będzie! Faktycznie chyba w korkach jest o tyle dobrze, że się naturalnie przeciąga. Ja zdawałam niedawno i jeździłam między 13.30 a 14 i było dobrze. Ale może to nie takie konkretne godziny szczytu. Za to pogodę miałam fatalną! W zamieci i na śliskiej drodze. Zdałam big_grin życzę powodzenia i trzymam kciuki. Doskonale jeszcze pamiętam jaki to był stres na dzień przed smile
      • lakmowa Re: prawo jazdy 01.04.12, 22:40
        dzięki, kochani jesteście. Stracha mam , bo mam klaustofobię i potrzebuje dużych przestrzeni, szczególnie przy parkowaniusmile, a w takim korku to ciaśniutko.
    • kosmitka06 Re: prawo jazdy 01.04.12, 22:41
      Ja zdawałam, do tego było ok godz 17 więc najgorsza szarówka a nie całkiem ciemno czy zupełnie jasno, zimową porą, styczeń 2005r. więc dość dawno. Padał do tego marznący deszcz ze śniegiem a jedyne co mnie "uratowało" (chyba) to gderanie egzaminatorowi że NIE ZDAM! I że ta jazda nie ma sensu, bo nie znam osoby która zdała za pierwszym razem. Nie wiem czy chciał mi pokazać że nie zawsze tak jest czy to moje super umiejętności ale zdałam smile
      Będzie dobrze, trzymam kciuki smile
    • fly_away1 Re: prawo jazdy 03.04.12, 20:52
      lakmowa- i jak, zdałaś prawko?wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka