Dodaj do ulubionych

Mam w głębokim poważaniu...

04.04.12, 14:35
...matkę Madzi, ojca Madzi, pseudodetektywa Rutkowskiego i cały ten bajzel. Nie da się całkiem uniknąć tej telenoweli (bo się wylewa zewsząd, choćby z głownej strony gazy), ale staram się jak mogę.
I nie bardzo rozumiem, dlaczego pół kraju tym żyje kolejny miesiąc.
Obserwuj wątek
    • krejzimama Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 14:38
      A Grycanki?
      • angazetka Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 14:41
        Też.
    • mika_p Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 14:40
      I zakładasz kolejny wątek na ten temat, żeby broń Boże twoja opinia, jak bardzo masz temat w dupie, nie zginęła w którymś z juz istniejących
      • angazetka Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 14:42
        Uznałam, że w końcu muszę to powiedzieć.
    • rosapulchra-0 Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 14:41
      Bo mają nudne życie?
    • lusitania2 Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 14:42
      angazetka napisała:

> > I nie bardzo rozumiem, dlaczego pół kraju tym żyje kolejny miesiąc.

bo publicznych egzekucji, ulubionej rozrywki tłuszczy, w naszym kraju brak.
    • zdzisnadzis Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 14:42
      No tak masz w poważaniu, że aż marnujesz swój cenny czas na tworzenie kolejnego niepotrzebnego watku..dziwna filozofia
      • morgen_stern Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 14:43
        Ja się domyślam, że to po prostu taki krzyk rozpaczy.
    • sueellen Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 14:43
      staram się usilnie ignorowac ten temat i w ogóle nie wypowidać się w tej sprawie, a i tak nikt tego nie zauważa tongue_out
      • nangaparbat3 Re: Mam w głębokim poważaniu... 05.04.12, 15:13
        big_grin big_grin big_grin
    • moofka Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 14:45
      trzeba odwrocic uwage polakow od tego szamba ekonomiczo-politycznego i paliwa po 6 i zapie...nia do 67
      od tego ze zarabiamy wciaz 4 i pol raza mniej od irlandczykow chociaz nam donek co innego obiecal lat temu kilka
      i dwukrotnie mniej niz pracownicy w bankrutujacej grecji
      i dobrze polakowm jest bo popatrza w ekran na straszna matke co dziecko kamieniem przygniotla jak wrone
      i wiedza co jest wazne
      nie pieniadze panie
      a rodzina, wartosci, zycie i dobro
      czuja sie lepszymi ludzmi, czuja sie szczesliwsi

(tak, to bylo z przekasem)
      • rosapulchra-0 Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 14:53
        Bardzo słuszna uwaga, moofka.
      • pade Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 15:46
        moofka, myślisz, że ktoś celowo tę telenowelę o Waśniewskich zmontował?
        nie żartuj
      • chloe30 Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 16:05
        moofka napisała:

> trzeba odwrocic uwage polakow od tego szamba ekonomiczo-politycznego i paliwa p
        > o 6 i zapie...nia do 67

nie wiem czy ktos juz linkował:

-demotywatory.pl/3756123/Tymczasem-rzad-
        big_grin
        -
        https://dl3.glitter-graphics.net/pub/124/124973zv9l8g53sa.gif

Pomoc dla Natalki
    • krejzimama Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 14:48
      A moje wątki o grycankach są bezlitośnie cięte.
      Napisze tu może jakiś durny mod tego nie wywali.
    • ciociacesia bo lubio 04.04.12, 14:57
      to ja juz wole triss z jej unikatowymi wartosciami
    • chcesztomasz Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 15:55
      no pisząc ten post wcale nie udowadniasz, że nie żyjesz tym big_grin
      • angazetka Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 15:58
        Hm? No nie zyję, co ci poradzę. Mam ciekawsze rzeczy na głowie, co nie znaczy, że jestem ślepa i głupia, i nie zauważam powszechnego, całkowicie chorego podniecenia tą sprawą.
        • chcesztomasz Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 16:09
          Tak sobie tłumacz, ze nie żyjesz tym, masz ciekawsze rzeczy do roboty ale doskonale wiesz, że aż PÓŁ kraju się tym interesuje, na dodatek w tym swoim życiu gdzie masz tyle ciekawszych spraw na głowie no musiałaś założyć wątek na temat tej telenoweli, wątek, który zazwyczaj kończy się jatką. Czym się wiec różnisz od tej gazety na F? Jak możesz się nie interesować? Jakbyś się nie interesowała to po co byłby ten wątek?

Zamierzasz żyć tym, ze inni żyją?

Nie interesuje się tym to np moja babcia, która nawet nie wie kto to jest Katarzyna W mimo iż czyta F i ogląda tv nałogowo i codziennie zdaje szczegółowe relacje z tego co poczytania rząd. Dziwne?
          • angazetka Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 16:13
            Chyba nie chce mi się udowadniać, że nie jestem wielbłądem.
            • chcesztomasz Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 16:19
              nie musisz twój post mówi sam za siebie.
        • nutka07 Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 23:03
          Ja nie jestem podniecona.
          Ta sprawa tak na mnie nie dziala.

--
          Karamba
    • broceliande A pamiętacie Fritzla? 04.04.12, 15:56
      Sprawa Madzi, to taka sprawa Fritzla, tak na mnie działa.
      Może o tym nie dyskutuję, ale wstrząsnęło mną, mam potrzebę wiedzieć co dalej, poczuć taką potworność...
      Im więcej, tym spokojniejsze i pogodne wydaje się moje życie.
      • tosterowa Re: A pamiętacie Fritzla? 04.04.12, 16:14
        Mnie ta sprawa bardzo interesuje, ze względów zawodowych głównie,
        opinie w sprawie przypadkowych pań i panów mnie nie interesują.
        Za to uwielbiam prof. Kruszyńskiego, heh smile
        • broceliande Re: A pamiętacie Fritzla? 04.04.12, 17:22
          A nie, opinie mnie też nie interesują. Tylko przebieg.
          Lubię też książki o seryjnych mordercach i innych okropnościach - Simon Beckett choćby.
          Ale to jeszcze lepsze, bo prawdziwe.
          Na zasadzie takich egzorcyzmów...
          A kto zacz profesor Kruszyński?
          • tosterowa Re: A pamiętacie Fritzla? 04.04.12, 22:53
            Mnie nawet przebieg za bardzo nie interesuje, ale lubię sobie pooglądać swoje autorytety i swoich profesorów w okienku,
            prof. Kruszyńskiego raczej przed tą sprawą nie kojarzyłam, to prof. prawa karnego z uw, często wypowiada się w tv, równy pan wink
    • woman_in_love Kto to jest matka Madzi i dlaczego ma mnie 04.04.12, 16:10
      interesować jej los?
    • katia.seitz Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 16:15
      Ja też, ja też. Zwłaszcza od kiedy przeczytałam w Polityce, że w Polsce dochodzi do około 30 dzieciobójstw rocznie.
      Zdecydowanie wolę Grycanki, przynajmniej można porozmawiać o społecznej percepcji nadwagi wink
    • ally Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 16:20
      Z perspektywy Łodzi, gdzie właśnie doszło do ostatecznej kompromitacji prezydent miasta, ucieczka Katarzyny W. wygląda naprawdę podejrzanie. Może działała w zmowie z naszą Hanką, żeby odwrócić do niej uwagę mediów? wink
    • czar_bajry angazetka 04.04.12, 22:56
      Lepiej bym tego nie ujęła, normalnie mnie mdli na jakiekolwiek informacje związane z tymi ludźmi....
    • edelstein Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 23:15
      Przyznam,ze gdyby nie jematka nic bym o tym nie wiedziala.Ogolnie w tej chwili traktuje to jako forme rozrywki,czytam wylacznie o tej sprawie na forum,jak ktos podrzuci link to klikne,ale tez jakos tak bez wiekszych emocji.
      Szczerze jakos watpie,ze nie da sie tego uniknac.Czytajac gazety,wlaczajac tv wystarczy ominac pewne strony i kanaly i tyle.
      Produkujac ten watek pomyslalas,ze podsycasz zainteresowanie sprawa?
      • angazetka Re: Mam w głębokim poważaniu... 04.04.12, 23:55
        Nie da się bardziej podsycić zainteresowania tą sprawą. Poza tym czym jest mój skromny wąteczek wobec tych ciągniących się na setki wpisów?

> Szczerze jakos watpie,ze nie da sie tego uniknac.Czytajac gazety,wlaczajac tv w
        > ystarczy ominac pewne strony i kanaly i tyle.

LOL. Jak na przykład główne strony portali i serwisy informacyjne. Oraz forum emama wink Faktycznie, banał.
        • edelstein Re: Mam w głębokim poważaniu... 05.04.12, 00:11
          Im wiecej watkow na jednej stronie w tym temacie,tym wieksze prawdopodobienstwo klikniecia.
          Nie mam dostepu do polskich serwisow informacyjnych w tv,wiec pojecia nie mam jak to wyglada.Portale w internecie czytuje glownie niemieckie,z polskich tyljo gazete przy. okazji jematki.Zwyczajnie nie klikam,bo po raz setny przeczytam to samo innymi slowami albo i to samo skopiowane z innego ambitnego artykulu.Na jematce nie ma przymusu wchodzenia w watki o tematyce Katarzynowej.
          Byla smierc papieza,Smolensk,teraz jest Wasniewska,jeszcze z trzy miechy to potrwa,zostaje ci albo uzbroic sie w cierpliwosc albo przerzucic na serwisy zagraniczne,ewentualnie pojsc po zapas ksiazek z biblioteki,ksiegarni i chodzic do kina tak dlugo jak nie ma zadnej ksiazki o tej tematyce i nie nakrecono filmu.
          • wioskowy_glupek Re: Mam w głębokim poważaniu... 05.04.12, 12:49
            Ja np. nie rozumiem dlaczego pół kraju emocjonuje się perypetiami w rodzinie Mostowiaków, ale nie nazywam ich bezmyślną tłuszczą żeby się dowartościować...

Po prostu nie oglądam, nie czytam, nie interesuje mnie - tobie też polecam, na pewno masz na pilocie możliwość przerzucania kanałów.
            • angazetka Re: Mam w głębokim poważaniu... 05.04.12, 12:57
              1. Gdzie nazwałam kogoś bezmyślną tłuszczą?
              2. Rodzina Mostowiaków nie wylewa mi się zewsząd.
              3. Dzięki za światłą radę tongue_out Nie czytam i nie oglądam tego, co mnie nie interesuje. Natomiast sprawa rodziców Madzi i pana R. sama włazi przed oczy i o tym właśnie piszę - jest jej pełno do urzygu. Trudno oglądać główną stronę gazety z zamkniętymi oczami.
              I jeszcze jedna rzecz umyka - DLACZEGO tą sprawą żyje tyle osób? Po co to się ciągnie? Fenomen socjologiczny, którego nie łapię.
              • iwles Re: Mam w głębokim poważaniu... 05.04.12, 13:45

> Fenomen socjologiczny, którego nie łapię.

a powinnaś, o ile dobrze kojarzę twoje wykształcenie.
                • angazetka Re: Mam w głębokim poważaniu... 05.04.12, 14:17
                  Dobrze kojarzysz smile Właśnie dlatego mnie to tak zastanawia... Bo sama potrzeba krwawych igrzysk to za mało. Potrzeba połączenia reality show z telenowelą? Czerpanie przyjemności z tego, jak "ci inni" są zdemoralizowani, nie to, co ja? Tak tylko strzelam.
              • wioskowy_glupek Re: Mam w głębokim poważaniu... 05.04.12, 14:03
                A ja gdzieś napisałam, że nazwałaś ? Kto się tym określeniem nieustannie brandzluje intelektualnie - wszyscy wiemy... tongue_out
    • gardenia_nowak Re: Mam w głębokim poważaniu... 05.04.12, 14:22
      Ja się zastanawiam, kiedy to się skończy. Obawiam się, że nigdy i będziemy również hucznie obchodzić kolejne rocznice śmierci tego dziecka, co staje się ostatnio nową świecką tradycją. Na okoliczność tej historii wywaliłam gazeta.pl z moich ulubionych stron w chromie, mam teraz wyborcza.pl i jest lepiej - bardziej merytorycznie, choć i tam czasem coś się pojawi w materiałach promowanych.
    • kali_pso Re: Mam w głębokim poważaniu... 05.04.12, 15:21

Ja też mam to gdzieświnkP
      • wioskowy_glupek Re: Mam w głębokim poważaniu... 05.04.12, 15:50
        A ja mam gdzieś kto ma to gdzieś...

Zróbcie sobie najlepiej wlepki takie "Mam gdzieś sprawę Madzi" i chodźcie z tym po ulicy, najgłośniej krzycząc o sprawie z Sosnowca że macie ją w dupie... Paranoja jakaś normalnie big_grin
        • kali_pso Re: Mam w głębokim poważaniu... 05.04.12, 15:53
          > A ja mam gdzieś kto ma to gdzieś...

Fajnie, że musiałaś nas o tym poinformowaćwinkP
    • violon-czela Re: Mam w głębokim poważaniu... 05.04.12, 17:05
      A mnie już męczy czytanie jak to X osób się nie interesuje, nie żyje tym a zakłada enty wątek na ten temat prowokując następną dyskusję na ten STRASZNIE nieinteresujący go temat.

No nie rozumiem tego.
    • nangaparbat3 Re: Mam w głębokim poważaniu... 05.04.12, 17:12
      A mnie bardzo interesuje:
      co własciwie się wydarzyło
      dlaczego sie wydarzyło
      jak reaguje "opinia społeczna"
      jaka jest w tym rola Najwiekszego Detektywa RP
      I mam pytanie: kto właściwie miał dzisiaj badać wariografem Katarzynę? I z jakiej racji?
    • fifiriffi Re: Mam w głębokim poważaniu... 05.04.12, 17:12
      widocznie nie masz,skoro zakładasz kolejny wątek o tym i widocznie cie to "wkurza" smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka