Dodaj do ulubionych

Motocykle i stiptiz

15.04.12, 13:17
Poczytałam sobie właśnie program Obólnopolskiego Otwarcia Sezonu Motocyklowego w Warszawie
otwarciesezonu.pl/
Ubawił mnie mocno, bo obok takich punktów jak święcenie motocykli czy konkursu na najmłodszego motocyklistę, pojawia się żelazna atrakcja imprezy - striptiz, np. w wykonaniu Kasi Nauczycielki smile Średnio co 0,5-1h.
I zastanawiam się, czemuż ten striptiz ma się łączyć z motocyklami?
Obserwuj wątek
    • kub-ma Striptiz - miało być 15.04.12, 13:24

• kali_pso Re: Motocykle i stiptiz 15.04.12, 13:26

Wiadomo przecież , że to niemożliwe aby facie lubili patrzeć na rozbierające się kobiety...zupełnie, absolutnie niemożliwewinkp
    • iuscogens Re: Motocykle i stiptiz 15.04.12, 13:26
      albo Agnieszka Robotnica, ech poziom obleśności w skali od 1 do 10 będzie około 100.
    • broceliande Re: Motocykle i stiptiz 15.04.12, 13:27
      Impreza nawet fajna...
      A ten striptiz to dla mnie takie seksistowskie podkreślenie, że motocykl to męska rzecz.
      • kub-ma Re: Motocykle i stiptiz 15.04.12, 13:30
        A może w przyszłym roku to faceci będą pokazywać ciało? smile
        • kali_pso Re: Motocykle i stiptiz 15.04.12, 13:36

A kto miałby ich niby oglądać?
          • kub-ma Re: Motocykle i stiptiz 15.04.12, 13:40
            Przecież kobiety też kochają motocykle. smile Są co prawda w mniejszości, ale otwarcie sezonu nie jest tylko dla mężczyzn.
            • kali_pso Re: Motocykle i stiptiz 15.04.12, 13:44

Widocznie kochaja mniej namiętnie niż mężczyźniwinkP
              Może dla kobiet jest alternatywa w postaci kursu naprawiania podartego uniformu motocyklisty lub udzielania pierwszej pomocy w razie rozwalenia się na motorze, przez wybranka? Sprawdziłaś?winkp
              • nanuk24 Re: Motocykle i stiptiz 15.04.12, 19:28
                > Może dla kobiet jest alternatywa w postaci kursu naprawiania podartego uniformu
                > motocyklisty

big_grin
          • princess_yo_yo Re: Motocykle i stiptiz 15.04.12, 13:45
            hmm, motocykle kojarza mi sie z dobrze wyrzezbionymi meskimi cialami wiec jest szansa ze byloby co ogladac big_grin
    • thorgalla Re: Motocykle i stiptiz 15.04.12, 13:31
      Dla mnie też nie jest pojęte,że faceci lubią oglądać rozbierające się laski.
      Zamiast tego powinny być pogadanki np.o obsłudze pralki i zmywarki bez użycia żony.
      • iuscogens Re: Motocykle i stiptiz 15.04.12, 13:35
        No dla mnie byłoby niepojęte, gdyby małżonek czul potrzebę oglądania Kasi Gladiatorki i Magdy Pokojówki, które kręcą tyłkami przed stadem facetów. Wasza estetyka nie mówi stanowczego nie???
        • kali_pso Re: Motocykle i stiptiz 15.04.12, 13:39

Cóż, chyba nie sądzisz, że organizatorzy przygotowując ten striptiz nie wiedzą, że spotka on się z aplauzem jednak? I to większym niz gdyby zapodali głośne czytanie poezji, ajko głownej atrakcji wieczoru?wink
          • iuscogens Re: Motocykle i stiptiz 15.04.12, 13:45
            Ale ja nie wątpię, że tego typu atrakcje znajdą zwolenników. Piszę tylko, że to obleśne jest.
            No ale ja nie jestem targetem tego typu imprezy.
            • thorgalla Re: Motocykle i stiptiz 15.04.12, 14:08
              > No ale ja nie jestem targetem tego typu imprezy.
              I o to właśnie chodzi.Motocyklowa impreza jest z założenia męską imprezę więc damski striptiz znajdzie wielu zwolenników.
            • kali_pso Re: Motocykle i stiptiz 15.04.12, 19:06

Obleśne czy nie- skoro organizują ten striptiz tzn. jest zapotrzebowaniewink
        • thorgalla Re: Motocykle i stiptiz 15.04.12, 14:11
          Tiaaa a Twój małżonek to oczywiście nigdy w życiu żadnej rozbierającej się laski nie widział (oprócz ukochanej żony)
          • iuscogens Re: Motocykle i stiptiz 15.04.12, 16:49
            No wiesz każdy miał w młodości okres błędów i wypaczeń tongue_out
            Niemniej na stritizie nigdy nie był i chyba jakoś nie żałuje tego specjalnie.
    • kropkacom Re: Motocykle i stiptiz 15.04.12, 13:34
      Taka specyfika widać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka