mlula 17.06.04, 15:11 Poszukuję pomysłu na ciekawy, niebanalny prezent ślubny. Nie dysponuję dużą kwotą, może macie ciekawe pomysły. Muszę maksymalnie jutro to kupić. Z góry dziękuję. Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaop Re: Prezent na ślub 17.06.04, 15:16 Tydzien temu zakupilam originalny, wloski ekspres do ekspresso i zestaw dwoch slicznych filizanek- tak, aby mieli na codzienne sniadanka. Odpowiedz Link Zgłoś
dosiamamafilipa Re: Prezent na ślub 17.06.04, 15:40 hej ja mam slub siostry w lipcu i kupujemy jej fondue prezent orginalny, nie banalny cos co bedzie uzywac nie na codzien wiec dlugo jej posluzy a naprawde fajne kameralne kolacyjki lub imprezki mozna przy nim zrobic. Ceny sa od 150 zl do 700. pzdr. dorota Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek444 Re: Prezent na ślub 17.06.04, 16:47 Moja siostra kiedyś kupiła przyjaciółce kosz wiklinowy piknikowy z wyposażeniem. Bardzo fajny prezent! Ten był co prawda z Niemiec, nie wiem, gdzie u nas się to kupuje, ale można poszukać! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yola66 Re: Prezent na ślub 17.06.04, 17:16 stojak na wino - z kilkoma (albo tylko jedna) butelka. Z mężem dostaliśmy taki prezent i "pobił" wszystkie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
anna223 Re: Prezent na ślub 17.06.04, 19:54 W Galerii Mokotów jest stoisko z ręcznie robionymi albumami na zdjęcia. Cena jednego dużego albumu od 95 PLN. Są też specjalne komplety ślubne właśnie na prezent. Odpowiedz Link Zgłoś