agnesta 04.01.13, 17:43 wspieramkulture.pl/projekt/19-FILM-DOKUMENTALNY-O-JOANNIE-AUTORCE-BLOGA-CHUSTKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosapulchra-0 Re: Film o Joannie Sałydze - Chustce 04.01.13, 18:03 Na blogu Chustki jej Niemąż zostawił jakiś czas temu info na ten temat. Żałuję, że jestem tak daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: Film o Joannie Sałydze - Chustce 04.01.13, 18:04 dziś w "pytaniu na snaidanie" był mąż Chustki i autorka filmu-mówili o tym.Potrzebują jeszcze 10 tysięcy ,zeby film powstał ... pokazano też fragmenty powstającego filmu,mnie powalił widok Jasia,synka Chustki -przekochane dziecko i takie smutne w jednej ze scen..eh.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Film o Joannie Sałydze - Chustce 04.01.13, 18:34 mysiam napisała: > dziś w "pytaniu na snaidanie" był mąż Chustki i autorka filmu-mówili o tym.Potr > zebują jeszcze 10 tysięcy ,zeby film powstał ... > pokazano też fragmenty powstającego filmu,mnie powalił widok Jasia,synka Chustk > i -przekochane dziecko i takie smutne w jednej ze scen..eh.. kurde a ja DDTVN oglądalam kase na pewno zbiorą,gdybym miała wolne tysiac zlotych to bym ich wspomogła Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta333 Re: Film o Joannie Sałydze - Chustce 04.01.13, 18:51 Tekst linka Smutno mi się zrobiło Odpowiedz Link Zgłoś