barbibarbi 19.01.13, 18:58 przepiękna kobieta, nie mam zastrzeżeń, wszelakie miss świata odpadają w przedbiegach www.pudelek.pl/artykul/49238/najseksowniejsza_para_zlotych_globow/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robitussin Re: no ta to jest piękna! 19.01.13, 19:09 barbibarbi napisała: > przepiękna kobieta, nie mam zastrzeżeń, wszelakie miss świata odpadają w przedb > iegach Ekhm??? Toż to przeciętna plastikowa lala. Bloom też wyglądał najseksowniej jako Legolas i już nigdy później. Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: no ta to jest piękna! 19.01.13, 19:20 Przeciętna? Chciałabym tak przeciętnie wyglądać Naprawdę spotykasz tłumy tak ładnych kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: no ta to jest piękna! 19.01.13, 19:37 a.va napisała: > Przeciętna? > Chciałabym tak przeciętnie wyglądać Jestem pewna, że wyglądasz ładniej Ona jest zwyczajna, tylko po prostu "zrobiona". A jak sobie znalazłam inne zdjęcia, to uważam, że jest wręcz nieciekawa i karykaturalna. W każdym razie dla mnie kobieta o twarzy lalki Bratz nie jest kobietą ładną, a już na pewno nie przepiękną. > Naprawdę spotykasz tłumy tak ładnych kobiet? Ładnych kobiet nie spotykam za często. Takich jak M. Kerr spotykam dziesiątki. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: no ta to jest piękna! 19.01.13, 21:31 Miranda plastikowa???? W którym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 01:48 sanrio napisała: > Miranda plastikowa???? W którym miejscu? W każdym. Ale luz. Ja wiem, że panuje moda na takie lale, widzę to na co dzień, na ulicach Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 09:16 hmmm...Ty, rozumiem, wolisz brzydkie kobiety albo takie, które niczym nie oczarowują? Plastikowa to jest Doda IMO, Miranda jest natural beauty, dodatkowo ma piękną figurę i jest sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 15:18 sanrio napisała: > hmmm...Ty, rozumiem, wolisz brzydkie kobiety albo takie, które niczym nie oczar > owują? Zasadniczo to wolę mężczyzn A co do kobiet to podobają mi się kobiety ciekawe i wyróżniające się niebanalnością urody. Pewnie dla Ciebie to synonim brzydoty Miranda niczym nie oczarowuje. Ew. oczarowuje sztuczną urodą lalki Britz. Bez makijażu nie zauważyłabym jej w tłumie, bo niczym się nie wyróżnia. > Plastikowa to jest Doda IMO, Miranda jest natural beauty, dodatkowo ma piękną f > igurę i jest sympatyczna Do figury nie mam zastrzeżeń. Twarz jest banalna, pospolita i jak się dobrze przyjrzeć, to trochę karykaturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
amandaas Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 16:55 rzuc nazwiskiem/linkiem kobiety która uwazasz za piękną Ciekawią mnie inne gusta Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 18:42 amandaas napisała: > rzuc nazwiskiem/linkiem kobiety która uwazasz za piękną Ciekawią mnie inne gu > sta Podoba mi się Audray Tautou. Liv Tyler. Wspomniana niżej Zooey Deschanel. Jessica Biel Marcia Cross. Długo by wymieniać, nie pamiętam wszystkich, które mi się spodobały, jak je zobaczyłam One nie są jakieś strasznie piękne, ale są dla mnie przede wszystkim bezpretensjonalne i niepospolite. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 18:48 no ta ostatnia to dopiero jest plastikowa, a Zooey moim zdaniem bardzo przeciętna, pozostała trójka OK Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 18:51 barbibarbi napisała: > no ta ostatnia to dopiero jest plastikowa, Marcia? Chciałabyś tak wyglądać w jej wieku Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 19:13 nie bój nic, jestem dobrze zakonserwowana. A Marcia przypomina aliena. To ma być bezpretensjonalna uroda? No tak, Wagner przaśna, Marcia bezpretensjonalna, hm........ Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 19:42 Nie pisałam nic o Wagner. Akurat ona mi się również podoba. A co do aliena - dla mnie większym jest Miranda ze swoim rozstawem oczu i krótką płaską twarzyczką. Taka Joasia Jabłczyńska dla wyższych sfer Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 20:04 > Podoba mi się Audray Tautou. > Liv Tyler. > Wspomniana niżej Zooey Deschanel. > Jessica Biel > Marcia Cross. > Długo by wymieniać, nie pamiętam wszystkich, które mi się spodobały, jak je zob > aczyłam no tak... Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 22:14 sanrio napisała: > > Podoba mi się Audray Tautou. > > Liv Tyler. > > Wspomniana niżej Zooey Deschanel. > > Jessica Biel > > Marcia Cross. > > Długo by wymieniać, nie pamiętam wszystkich, które mi się spodobały, jak > je zob > > aczyłam > > no tak... Ale że co? Że brzydkie są? Odpowiedz Link Zgłoś
ksionzka Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 18:04 www.google.pl/imgres?hl=pl&client=firefox-a&hs=saz&tbo=d&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1024&bih=625&tbm=isch&tbnid=y3VFzF9j-qMqeM:&imgrefurl=http://www.papilot.pl/styl-gwiazd/15039/9/Jak-gwiazdy-wygladaja-po-godzinach-FOTY-w-dresie-bez-makijazu.html&docid=1mqe13Pm-OjCsM&imgurl=http://papilot3.mykmyk.pl/img/660/0/heidi-klum-miranda-kerr-10706824.jpg&w=435&h=580&ei=USL8ULaJLcjktQbBiICQCA&zoom=1&iact=rc&dur=284&sig=115559870210187529009&page=1&tbnh=144&tbnw=108&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:1,s:0,i:81&tx=53&ty=85 "Twarz jest banalna, pospolita i jak się dobrze przyjrzeć, to trochę karykatural > na. Bez makijażu nie zauważyłabym jej w tłumie, bo niczym się nie wyróżnia." To taka moja refleksja. Nie piję do Ciebie."P chciałbym mieć taką pospolitą, banalna twarz bez makijażu. Wcale bym się nie obraziła jakbyś mnie nie zauważyła w tłumie, myślę że byłabym zbyt zajęta facetami, dużą ilością facetów żeby się tym przejmować Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 18:50 > To taka moja refleksja. Ale w sensie, że gdzie ta refleksja? Wkleiłaś jej zdjęcie po prostu. Zdania nie zmieniłam. > Nie piję do Ciebie."P chciałbym mieć taką pospolitą, banalna twarz bez makijażu. W jej wieku to nie jest jakiś wyczyn. I szczerze? Szybciej bym zawiesiła oko na Heidi Klum Zresztą od razu wpadła mi w oko, jak spojrzałam na zdjęcie. Miranda jest po prostu przeciętna, a nie piękna. Rzecz jasna nie przeczę, że nie może się podobać innym. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: no ta to jest piękna! 19.01.13, 19:27 Ja tez nie mam zastrzeżen, ale tak banalna uroda nie robi na mnie wrażenia, na miss swiata bym ją nie typowała na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: no ta to jest piękna! 19.01.13, 19:30 Spłaszczona buzia, mnie nie porywa. Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: no ta to jest piękna! 19.01.13, 19:32 Dziewczyna jest urodziwa, to nie podlega dyskusji, natomiast jest to uroda typu "przaśna dziołcha" , który nie jest akurat moim ulubionym. Preferuję bardziej szlachetne rysy twarzy, swego czasu bliska tego ideału była Agnieszka Wagner, żeby podać przykład kogoś z naszego podwórka. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: no ta to jest piękna! 19.01.13, 19:38 no a tak po całości może? A nogi? A włosy? A całość? Przaśna to jest ostatnia miss Polski. Agnieszka Wagner też piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e2 Re: no ta to jest piękna! 19.01.13, 19:41 Dla mnie Wagner to przasna dziolcha a ta to typowa baby-face... Szlachetna urode to w ogole nikt mi do glowy nie przychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
vesper_lynd_1 Re: no ta to jest piękna! 19.01.13, 19:53 www.tumblr.com/tagged/agnieszka-wagner Przaśna dziołcha? Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: no ta to jest piękna! 19.01.13, 21:33 Tak, dla mnie synonim imienia Maryna Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 15:40 Wagber przaśna dziewucha? O rany, nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
vesper_lynd_1 Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 16:30 Ja też nie. Jak sobie ją przypomnę jako Popeę czy Marię to widzę delikatność i subtelność w urodzie i..klasę?. Przaśna sugeruje, że mogłaby zagrac taką np. Jagnę Borynową..no nie widzę Wagner w tej roli, ale ekspertki wiedzą pewnie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 18:17 no pewnie! Wagner przaśna! To pewnie Grace Kelly też przaśna? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e2 Re: no ta to jest piękna! 19.01.13, 19:38 Do tego matka maluszka... Jest dietetykiem z wyksztalcenia wiec moze to z tad...www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2235250/Miranda-Kerr-models-knee-boots-city-walk-baby-Flynn.html Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: no ta to jest piękna! 19.01.13, 19:40 ichi51e2 napisała: > Do tego matka maluszka... Jest dietetykiem z wyksztalcenia wiec moze to z tad Jest ładna, ponieważ jest dietetykiem? Czy jest matką maluszka, ponieważ jest dietetykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e2 Re: no ta to jest piękna! 19.01.13, 19:43 Ladna i zadbana mimo maluszka - moze dlatego ze jest dietetykiem? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lacitadelle Re: no ta to jest piękna! 19.01.13, 19:42 Nie mój typ. Nie wiem, czy na miss świata, ale mi się bardzo ta: www.justjared.com/2013/01/13/zooey-deschanel-golden-glboes-2013-red-carpet811439/ Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: no ta to jest piękna! 19.01.13, 21:13 interesująca - tak charakterystyczna komediowa twarz - tak sympatyczna, swojska - tak słodka - może piękna - zdecydowanie NIE biovitalstats.com/wp-content/uploads/2012/12/Zooey-Deschanel-Vital-Statistics.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 01:50 lacitadelle napisała: > Nie mój typ. > > Nie wiem, czy na miss świata, ale mi się bardzo ta: Ubóstwiam Zooey Jest bezpretensjonalna i z duszą. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: no ta to jest piękna! 19.01.13, 19:42 już o niej pisałam w kontekście kiecki słodka jest jak nie wiem co, podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
vesper_lynd_1 Re: no ta to jest piękna! 19.01.13, 19:52 Taka sobie, dodatkowo mogłaby załozyć coś na siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: no ta to jest piękna! 19.01.13, 19:58 tiaaaa.... dekolt do pępka i rozcięcie w sukience, która ledwo pimpę zakrywaja, oto definicja piękna Odpowiedz Link Zgłoś
kitka05 Re: no ta to jest piękna! 19.01.13, 21:24 Wygląda jak jedna z wielu, nawet odpicowana na imprezę nie rzuca na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: no ta to jest piękna! 19.01.13, 21:27 No.. nie jest. Ładna, tak, figura niczego sobie, ale piękna tak, żeby umierać z zachwytu, to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
patunki Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 07:05 Chciałabym mieć taką figurę, zwłaszcza nogi. No i dołeczki w policzkach - przesłodkie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuwka Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 09:27 W końcu wiem, kto to jest Miranda Kerr Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 09:28 Figurę ma świetną, dolki w policzkach (mają corka moja i ex) jakieś dziwne, wrecz się zastanawiam, czy nie dzielo chirurga. Wyjawszy doleczki jej twarz jest dokladnym przeciwieństwem tego, co mi sie podoba. Przyszlo mi jednak do łowy, że w realu moze ujmować wdziękiem, energią, radością życia - tak mi troche wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
girl.anachronism Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 15:55 Jest bardzo ładną kobietą, ale baby faces nie są w moim guście Wolę ludzi o bardziej zdecydowanych rysach. Ale faktycznie, ciężko w jej przypadku się do czegoś przyczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
ksionzka Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 17:55 Jest urodziwa i to bardzo, nie da się koło niej przejść obojętnie i na tym polega piękno. Może nie trafiać w gust bo gust to sprawa indywidualna - mogą być z tego względu piękniejsze. Natomiast bardzo modnym jest wybierać sobie oryginalną panią z dyskusyjną urodą i wmawiać, że to ona jest piękna choć podoba się zaledwie garstce. no bo w sumie to taka "obora" popierać typ urody który nieustannie bryluje. No ale wiadomo nie ma to jak poprawić sobie humor że ona średnio ładna Ja tam widzę piękną, zadbaną kobietę od której zapewne są ładniejsze ale sztuczna czy zrobiona hmm to z przesada ( czerwona kiecka, szpilki, kolczyki, szminka, puder i lekki makijaż oczu + użycie prostownicy czy innej fryzjerskiej zabawki to dla mnie nie sztuczność tylko normalność) sztuczna czytaj przebrana to jest ona: www.papilot.pl/ludzie/17643/Kolejna-ZYWA-BARBIE-To-juz-istna-plaga-kobietlalek-Poznajcie-Laure-LADNA.html Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 18:28 . Może nie trafiać w gust bo gust to sprawa indywidualna - mogą być z > tego względu piękniejsze. Natomiast bardzo modnym jest wybierać sobie oryginal > ną panią z dyskusyjną urodą i wmawiać, że to ona jest piękna choć podoba się za > ledwie garstce. no bo w sumie to taka "obora" popierać typ urody który nieustan > nie bryluje. też tak pomyślałam czytając niektóre komentarze. Ale może ja nie jestem cool, i podoba mi się to co po prostu ładne, przyjemne dla oka, naturalne, radosne, świeże. Modnie jest zachwycać się brzydotą, bo ona ma to "coś" - w podtekście "coś" co ja rozumiem, a ty nie, bo ja taka wyrafinowana jestem. A ja tam jestem sobie bezpretensjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 19:00 > Modnie jest zachwycać się brzydotą, A kto z nas i w którym miejscu zachywa się brzydotą? Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 18:57 ksionzka napisał(a): > Jest urodziwa i to bardzo, nie da się koło niej przejść obojętnie No aż wzięłam chłopa zawołałam z drugiego pokoju i starszego syna, żeby swoje męskie zdanie wyrazili Mąż - "oczu nie męczy, ale i tyłka nie urywa". Syn - "ładna, ale raczej przeciętnie ładna, podobna do jednej laski ze szkoły" Obaj - "a kto to w ogóle jest??" Tak więc nadmiernego zachwytu i padania na kolana nie zademonstrowali Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 19:10 tiaaa,....... już widzę męża padającego z zachwytu na widok obcej baby na ekranie, gdy obok stoi żona. Facet rozsądny, samobójcą nie jest. Spytaj czy Zooey mu się podoba, bo mnie przypomina lemura ze spuchniętym nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 19:25 no dobra, zapytałam swojego. Spryciarz, powiedział że za pyzata! Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 19:48 barbibarbi napisała: > tiaaa,....... > już widzę męża padającego z zachwytu na widok obcej baby na ekranie, gdy obok s > toi żona. Nie bój żaby, mój mąż jest normalny i potrafi bez strachu wyrazić swoje zdanie na temat innych kobiet. Bez problemu jest w stanie powiedzieć, że ta czy tamta mu się podoba lub nie. I doskonale znam jego gusta (niektóre dalekie od mojej urody, więc to też nie jest tak, że podobają mu się tylko takie, które wyglądają jak jak). > Facet rozsądny, samobójcą nie jest. Ale że co? Nie mogą mu się podobać inne kobiety??? Mnie też się podobają różni faceci, niekoniecznie sobowtóry mojego chłopa. > Spytaj czy Zooey mu się podoba, b > o mnie przypomina lemura ze spuchniętym nosem. Podoba mu się A z innych podoba mu się Julia Roberts (ja jej nie znoszę) czy M. Żmuda Trzebiatowska, Joanna Brodzik, Agata Kulesza, Jamie Lee Curtis (mój sobowtór zresztą, ale jak była duuuużo młodsza ), Kate Blanchet i parę innych, nie sposób wymienić. Organicznie nie cierpi natomiast Kożuchowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 18:01 Zupełnie nie mój typ- za okrągła, płaska, krótka twarz. Za słodka, za...nijaka. Ale ja lubię z lekka drapieżne typy, charakterne. Figura fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 18:52 nabakier napisała: > Zupełnie nie mój typ Ale moj. Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 19:06 Każdemu wolno mieć swój typ Niemniej facet, w którego typie jest ten typ, nie jest w moim typie Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 19:18 nabakier napisała: > Każdemu wolno mieć swój typ Niemniej facet, w którego typie jest ten typ, n > ie jest w moim typie bo ten typ, to nie jest twój typ. Facet w twoim typie, to jest ten, w którego typie jesteś ty. Gdyby w twoim typie był facet, w którego typie nie jesteś ty tylko Miranda, to byłoby przygnębiające. Zdrowe podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 21:12 bo ten typ, to nie jest twój typ. Facet w twoim typie, to jest ten, w którego typie jesteś ty. Gdyby w twoim typie był facet, w którego typie nie jesteś ty tylko Miranda, to byłoby przygnębiające. Może tak być, ale rownie dobrze Nabakier moze podobac się typ urody będący przeciwieństwem jej samej, podobnie Ba ltyckiemu - i wtedy oboje sa w swoim (wzajemnie) typie. Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 18:59 nabakier napisała: > Zupełnie nie mój typ- za okrągła, płaska, krótka twarz. Za słodka, za...nijaka. Nijaka - tego słowa mi brakowało w opisie. Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: bez makijażu 20.01.13, 19:13 już nie jest taka olśniewająca, ale ciągle ma ładne zęby i całe 175cm wzrostu! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: bez makijażu 20.01.13, 19:29 Bez makijażu tak naprawdę widać jest czy kobieta ładna, czy zrobiona. A ona nadal ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: bez makijażu 20.01.13, 19:35 adwarp napisała: > już nie jest taka olśniewająca, Jest. Pelne usta, policzki, doleczki, oczy Ale ja facet, pewnie nie znam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: bez makijażu 20.01.13, 20:12 Haha, rzeczywiście traci nieco na uroku, faktycznie ma tylko 175? Wygląda jakby miała 20 cm więcej Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: bez makijażu 20.01.13, 20:16 też myślałam że jest wyższa, ma tylko 2 cm więcej niż ja, a w tej sukni wygląda na baaaardzo wysoką. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: bez makijażu 20.01.13, 21:13 Mnie się na tym zdjeciu podoba o wiele bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 21:00 brałabym, jej ogona też bym brała Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: no ta to jest piękna! 20.01.13, 21:59 Rosyjska dziewuszka, tak z wyglądu. Widać to zwłaszcza na focie bez makijażu. Ładna, ale tego typu dziewczęta wyglądają ładnie tylko za młodu. Potem wyglądają mniej ładnie Odpowiedz Link Zgłoś