Dodaj do ulubionych

Chłopiec obnażający się na lekcjach

24.01.13, 23:55
Syn mojej kuzynki, lat 10, od kilku dni miała taką zabawę na lekcjach, że ściągał spodnie i majtki na lekcji, robił sobie zdjęcie ptaka komórką i wysyłał mmsem.
Na paru lekcjach zostało to nie zauważone, tylko niektóre dzieci miały ubaw, w końcu jakaś nauczycielka to zobaczyła, kazała oddać komórkę, wyśmiał ją, złapała go dopiero wychowawczyni i zabrała telefon. Kuzynka dowiedziała się o tym wczoraj na wywiadówce i jedyne co miała do powiedzenia, to że to oburzające, że młodemu skonfiskowali telefon, Jej zdaniem to co robił, to niewinne zabawy dziecka, a nauczycielka nie miała prawa mu nic zabierać. Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • edelstein Re: Chłopiec obnażający się na lekcjach 25.01.13, 00:00
      Ja na to,ze na ematce sa na topie wyrodne matki chlopcow,wiec trolle wyczuly padline.
      • bella.maruda Re: Chłopiec obnażający się na lekcjach 25.01.13, 00:01
        Historia jest prawdziwa niestety.
        • dziennik-niecodziennik Re: Chłopiec obnażający się na lekcjach 25.01.13, 10:07
          jak wszystkie Twoje historie big_grin
          • bella.maruda Re: Chłopiec obnażający się na lekcjach 25.01.13, 12:32
            Słuchaj, uważasz że kłamię, nie czytaj i nie komentuj.
            SPrawa jest moim zdaniem poważna i oczekiwałabym raczej wsakzuwek jak postąpić z takim chłopcem, a nie durnych uśmieszków.
        • edelstein Re: Chłopiec obnażający się na lekcjach 25.01.13, 12:38
          Danonki na nocniku juz zjedzone?big_grin
          • bella.maruda Re: Chłopiec obnażający się na lekcjach 25.01.13, 13:00
            CO ma jedno do drugiego?
    • kk345 Re: Chłopiec obnażający się na lekcjach 25.01.13, 00:06
      > Co Wy na to?
      Czekam, kiedy pojawi się tu wątek jego matki, opisujacej jak nauczycielka uwzięła się na 10-latka i zabrała mu bez powodu telefon
      • olewka100procent Re: Chłopiec obnażający się na lekcjach 25.01.13, 01:03
        szkoła powinna zakazać przynoszenia telefonów na lekcje
        • paliwodaj Re: Chłopiec obnażający się na lekcjach 25.01.13, 01:12
          u nas w szkole na zabraniu komorki by sie nie skonczylo...
          • beatulek Re: Chłopiec obnażający się na lekcjach 25.01.13, 10:15
            U nas w szkole pewnie NIESTETY też skończyłoby się jedynie na zabraniu komórki. sad
        • lelija05 Re: Chłopiec obnażający się na lekcjach 25.01.13, 13:04
          olewka100procent napisała:

> szkoła powinna zakazać przynoszenia telefonów na lekcje

A obnażać się można? smile
    • aniaurszula Re: Chłopiec obnażający się na lekcjach 25.01.13, 12:39
      majac taka matke to nie dziwne ze nie wychowane dziecko. w takich przypadkach stara szkola by sie sprawdzila linijka po lapie a w domu po skardze na nauczyciela kara na kolanach w kacie . ale dzisiaj dzieci wiecej moga niz dorosli wiec mamy top co mamy. dzisiaj sie obnaza za kilka lat zgwalci dla zartu
    • woman_in_love jako pracown.norweskiego jugenamdt`u, autorytarnie 25.01.13, 13:06
      stwierdzam, że niechybnie dziecko jest molestowane przez ojca, zatem bezzwłocznie powinno się je odebrać rodzicom, bez możliwości kontaktowania się z nim. Dodatkowo ponieważ badania wykazują, że ofiary pedofilii również często stają się pedofilami, więc dziecko powinno zostać poddane leczeniu psychiatrycznemu.

* tak wiem, że Jugenamdt nie jest norweski
      • heca7 Re: jako pracown.norweskiego jugenamdt`u, autoryt 25.01.13, 15:12
        Mogę uwierzyć bo miałam takiego kolegę w klasie. W 7 i8 klasie zaczął się obnażać. Nie było wtedy komórek więc mieliśmy show na żywo uncertain
        Jak to robił? Ano siedział w pierwszej ławce dosuniętej do ławki nauczyciela. Ten więc nie miał możliwości go widzieć- obnażał się tylko w klasach gdzie tak stała jego ławka. Miał dziury w kieszeniach i wkładał do nich rękę, onanizował się po czym rozpinał rozporek i wystawiał siusiaka surprised Obrzydliwe, bleee. Dość szybko przestało to robić wrażenie na nas. Zauważyliśmy kiedy i jak to robi i po prostu był ignorowany. Nie wiem czy rodzice wiedzieli.

Ps: ten post napisałam chyba z godzinę temu i zapomniałam wysłać wink Może więc dziwić jego umieszczenie na drzewku.
    • marzeka1 Re: Chłopiec obnażający się na lekcjach 25.01.13, 16:42
      Moja koleżanka prowadzi pogotowie opiekuńcze- takie zachowanie 8-letniej dziewczynki zostało po badaniu zaliczone do zachowań dziecka molestowanego- sprawa ludzi, którzy wcześniej tym dzieckiem się zajmowali- jest już w sądzie.
      Inna koleżanka jest szkolnym pedagogiem- w 4 klasie SP trafił się chłopiec o wyraźnie seksualnych zachowaniach + zaczął obmacywać dziewczynki- okazało się, ze matka chłopca prowadzi się nader rozwiąźle, mieszkanko malutkie i chłopak był często świadkiem seksualnych zachowa matki, która proszona na rozmowę, oburzyła się,że "musi mieć chłopa i tyle, szczotką sobie nie dogodzi".
      • anorektycznazdzira Re: Chłopiec obnażający się na lekcjach 25.01.13, 22:15
        Można równie dobrze taką "diagnozą" zrobić wielką krzywdę dziecku i całej rodzinie.
        Wiem co mówię.
        Dzieci w rozwoju przechodzą różne fazy- ostrożnie, ostrożnie i jeszcze raz ostrożnie z tego typu wnioskami.
    • ledzeppelin3 Re: Chłopiec obnażający się na lekcjach 25.01.13, 18:22
      Kuzynka dowiedziała się o tym wcz
      > oraj na wywiadówce i jedyne co miała do powiedzenia, to że to oburzające, że mł
      > odemu skonfiskowali telefon, Jej zdaniem to co robił, to niewinne zabawy dzieck
      > a, a nauczycielka nie miała prawa mu nic zabierać.

...po czym w geście solidarności z synem obnażyła się przed nicnierozumiejącą nauczycielką.
      • brak.polskich.liter Re: Chłopiec obnażający się na lekcjach 25.01.13, 18:30
        ledzeppelin3 napisała:

> > a nauczycielka nie miała prawa mu nic zabierać.

> ...po czym w geście solidarności z synem obnażyła się przed nicnierozumiejącą n
        > auczycielką.

Led, czy Ty wiesz, ze Cie kocham mielosciom wielkom?
        • ledzeppelin3 Re: Chłopiec obnażający się na lekcjach 25.01.13, 21:13
          I wzajemnom, i wzajemnom
    • lilka69 przy okazji- po co 10-letniemu dziecku 25.01.13, 20:05
      telefon komorkowy???
      • anorektycznazdzira Re: przy okazji- po co 10-letniemu dziecku 25.01.13, 22:17
        Lila, błagam, napisane jest: do robienia se zdjęć ptaka i wysyłania MMSem.
        Uważasz, że w ławkach po przeciwnej stronie sali dobrze tego ptaka widać?!
    • nangaparbat3 Re: Chłopiec obnażający się na lekcjach 25.01.13, 23:45
      Mialam takiego ucznia, dogadalam się z klasą, że nie patrzą, nie smieją się, a jeśli ktoś zauważy, wzrusza ramionami i odwraca glowę. Podzialało.
      Kuzynce doradzilabym konsultację u specjalisty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka