Dodaj do ulubionych

Mąż wraca z delegacji

26.01.13, 20:47
dziewczyny mąż dzis wraca z delegacji, tydzien nie było go w domu.dowiedzialam sie dopiero niedawno bo mial przyjechac jutro jaka moge mu zrobic niespodzianke.tylko prosze bez zadnych podtekstow.doradzcie cos.
Obserwuj wątek
    • em_em71 Re: Mąż wraca z delegacji 26.01.13, 21:09
      Ja zazwyczaj sprzątam, żeby nie pitolił, że tylko kilka dni go nie było a w domu chlew wink
      No ale on bardzo często wyjeżdża a a ja zbyt przyzwyczajona, by jego powroty traktować w sposób wyjątkowy smile
    • lady-z-gaga tylko nie seks 26.01.13, 21:18
      tego miał dosyc przez tydzień tongue_outbig_grin
      może ugotuj coś domowego?
      • malinka331 Re: tylko nie seks 26.01.13, 21:20
        spodziewalam sie takich odpowiedzi.dziekuje.widze, ze twoj mąż taki jest.gratuluje.
        • kroliczyca80 Re: tylko nie seks 26.01.13, 21:27
          Nikt nie zna dnia ani godziny ani mężowskich poczynań delegacyjnychwink Przecież to wyżej to żarcik był, a Ty od razu z grubej rury.
          A tak na poważnie, to co ty chcesz za niespodzianki szykować po tygodniu nieobecności...? Ciasto zrób do kawy, wystarczy.
      • lexie007 Dobre:-):-) 27.01.13, 01:16
        Autorka Jak sie obrazilasmile czy bardziej przerazilasmile
    • doral2 Re: Mąż wraca z delegacji 26.01.13, 21:31
      niespodzianka z racji tego, że mąż do domu wraca??
      olaboga, balijkę mi ukradli!
      toż powrót męża do domu jest rzeczą naturalną, co tu fetować??
      • baltycki Re: Mąż wraca z delegacji 26.01.13, 21:36
        doral2 napisała:

> niespodzianka z racji tego, że mąż do domu wraca??

Ze niespodziewanie wraca.
        "dowiedzialam sie dopiero niedawno"
        • doral2 Re: Mąż wraca z delegacji 26.01.13, 21:55
          baltycki napisał:

> doral2 napisała:
          >
          > > niespodzianka z racji tego, że mąż do domu wraca??
          >
          > Ze niespodziewanie wraca.
          > "dowiedzialam sie dopiero niedawno" .."

i to kurde wraca o cały JEDEN dzień wcześniej!!
          boszszsz, cóż za radość!!

a jak by wrócił o czasie, to by bez niespodzianki się obyło, kurde no..
          a tak to dziewczę ma kłopot uncertain
          • mysz1978 Re: Mąż wraca z delegacji 26.01.13, 22:03
            o kurde - jakby tak moj mial wrocic wczesniej to kicha big_grin Nie dazylabym posprzatac i ugotowac zapewne big_grin
            jakchcesz bezpodtekstow, to po prostu upiecz ciasto tongue_out
          • baltycki Re: Mąż wraca z delegacji 26.01.13, 22:04
            doral2 napisała:

> i to kurde wraca o cały JEDEN dzień wcześniej!!
            > boszszsz, cóż za radość!!
            Dla niektorych to przeklenstwo.
            Dlaczego nie pozwalasz jej cieszyc sie?
            Dlaczego probujesz dziegciu dodac do jej beczki?
            • iwles Re: Mąż wraca z delegacji 26.01.13, 22:10

ciekawe, jaką niespodziankę szykowala na jutro, no chyba że żadnej i stąd ta desperacja tongue_out
      • amandaas Re: Mąż wraca z delegacji 27.01.13, 00:58
        ironizujesz czy poważnie mówisz?
        Bo jak poważnie, to bardzo ubogą masz psychikę, skoro nie potrafisz sobie wyobrazić, że żona chce przygotować milą niespodziankę dla męza wracającego z delegacji. Co więcej, niespodzianka dla męża wracającego do domu po pracy by mnie nie zdziwiła...- mieści Ci się w głowie, że bywają ludzie spontaniczni, który lubią robić cos dla siebie nawzajem?
    • baltycki Re: Mąż wraca z delegacji 26.01.13, 21:50
      malinka331 napisała:

> jaka moge mu zrobic niespodzianke
      Przyczaila sie, nie zdazylem zamknac drzwi za soba, wskakiwala na mnie obejmujac nogami, ramionami.. i tak bez slowa trwala (nie, nie byla w bieliznie), a ja.. po pewnym czasie bezruchu, chodzilem z nia "przyklejona".
      Najpiekniejsze powitania, utkwily w pamieci. wink
    • czar_bajry Re: Mąż wraca z delegacji 26.01.13, 22:05
      zaproś kolegę 100% niespodzianka będzietongue_out
      • ledzeppelin3 Re: Mąż wraca z delegacji 26.01.13, 22:12
        Chyba koleżankę?

A tak całkiem serio i bez podtekstów: zrób mu loda, daj butelkę koniaku i zostaw w spokoju.
        • malinka331 Re: Mąż wraca z delegacji 26.01.13, 22:25
          Dziewczyny czemu jestescie tak zlosliwe. Żaluje ze zalozylam ten wątek.Pozdrawiam was wszystkie.Dobranoc.
          • kitka05 Re: Mąż wraca z delegacji 26.01.13, 22:35
            malinka331 napisała:

> Dziewczyny czemu jestescie tak zlosliwe. Żaluje ze zalozylam ten wątek.Pozdrawi
            > am was wszystkie.Dobranoc.

Bo Ci zazdroszczą, że umiesz się cieszyć z powrotu męża. One tylko czekają żeby ich mężowie wyjechali a nie wracali, takie zajebiste mają z nimi stosunki.

Ja bym zrobiła jego ulubiony obiad/kolację i założyła sexi ciuszki pod ładną sukienkę.
            • makazuga1 Re: Mąż wraca z delegacji 26.01.13, 22:51
              Wyjdź z domu, wróć o północy i nawalna krzycz od progu: Niespozzzianka!
              • goodnightmoon Re: Mąż wraca z delegacji 26.01.13, 23:11
                makazuga1 napisała:

> Wyjdź z domu, wróć o północy i nawalna krzycz od progu: Niespozzzianka!

LOL
                O tak, to by dopiero była niespodzianka big_grin
            • dieselka13 Re: Mąż wraca z delegacji 29.01.13, 07:36
              dokładnie, nie przejmuj się smile ja tez bym ugotowała coś pysznego, i mocno go wysciskalasmile napewno bedzie mu milej niz gdy zostanie przywitany w dresie z tlustymi wlosami smile
              jak mnie czasem cos natchnie- z tym ze moj maz nie wyjezdza to rysuje mu serca na papierze sniadaniowym tongue_out hehe i ma niespodzianke w pracy smile a jak zrobi cos super super nieprzewidywalnego a ma 2 zmiane to rano zostawiam mu jakis slit liscik czy cossmile mnie to sprawia przyjemnosc, jemu tez wiec wszyscy sa szczesliwismile
          • baltycki Re: Mąż wraca z delegacji 26.01.13, 22:44
            malinka331 napisała:

> Dziewczyny czemu jestescie tak zlosliwe.
            Bo baby wredne sa.
            • antyideal Re: Mąż wraca z delegacji 26.01.13, 23:09
              https://static2.blip.pl/user_generated/update_pictures/2377891.jpg

• an_ni Re: Mąż wraca z delegacji 26.01.13, 23:15
            jakie kurde zlosliwe? niespodzianka dla meza bez podtekstow??!! to ile macie lat? 80? albo macie biale malzenstwo? to przygotuj mu termofor!
            to moze powiedz jakie wczesniej robilas niespodzianki?
            no nie wiem, ulubione danie, kapiel, masaz, a moze swiety spokoj? dookresl sie zamiast naskakiwac na calkiem naturalne propozycje o seksie
            a moze zrob mu awanture? tez niespodzianka hehehe
            i wyluzuj bo strasznie spielas tylek, temat z doopy przeciez!
            • baltycki Re: Mąż wraca z delegacji 26.01.13, 23:23
              an_ni napisała:

> i wyluzuj bo strasznie spielas tylek, temat z doopy przeciez!
              Mozesz przetlumaczyc?
              Bing nie radzi sobie
              • an_ni Re: Mąż wraca z delegacji 27.01.13, 00:15
                to uzyj google
    • yenna_m Re: Mąż wraca z delegacji 27.01.13, 01:02
      zrób coś fajnego na kolację smile
      możesz też na niego czekać,owinięta jedynie we wstążkę (jak prezent tongue_out )
      • mika_p Re: Mąż wraca z delegacji 27.01.13, 01:45
        > możesz też na niego czekać,owinięta jedynie we wstążkę (jak prezent tongue_out )
        I kwitkiem, że wizyta pre-paid u lekarza od przeziebień wykupiona.
        Zima, jest, zimno!
        Weź, Yenna, zachowuj się jak męzatka z nastoletnim stażem, albo cię posądzą o manie kochanka. Mężatka to wie, ze trzeba dbać o finanse domowe, bo to dwoje dzieci na stanie i są fajniejsze sposoby wydania kasy, niz w aptece

Męzowi, wracającemu znienacka z delegacji, w w nocy, zimą, to lekka kolacja i ciepłe łóżko.
        No, chyba że związek świezy dość
        • bi_scotti Re: Mąż wraca z delegacji 27.01.13, 04:21
          mika_p napisała:

> Męzowi, wracającemu znienacka z delegacji, w w nocy, zimą, to lekka kolacja i c
          > iepłe łóżko.

W ramach niespodzianki mozna dodac flanelowa posciel w sugestywne wzory + polozyc pocket Kamasutra na szafce nocnej po jego stronie - w sam raz na zimowy wieczor wink
          No i zawsze mozna sie "... wstepnie upic, bo to dobre jest na smialosc ..." tongue_out
          • yenna_m Re: Mąż wraca z delegacji 27.01.13, 10:03
            pytanie, czy będzie miec sile na ten pakiet kamasutrowy wink i czy nie będzie marzyć o tym, żeby walnąć się z książeczką i ciepłą herbatką do łóżka
        • yenna_m Re: Mąż wraca z delegacji 27.01.13, 10:02
          no właśnie wygląda mi to na świeży związek smile smile smile

mój się cieszy zawsze ze świętego spokoju i milego slowa na "dzien dobry", bo zmęczony po podrózy smile
          i jakiejs smacznej zawartości garnka smile (ale tez nie zawsze ma ochotę, zeby cos zjesc, bo bywa, ze w przydroznej restauracji coś wtrząchnął big_grin )

jestesmy na tym etapie, że niespodzianką bylby jedynie sąsiad (lub babcia-sąsiadka) w szafie wink
      • josef_to_ja Re: Mąż wraca z delegacji 27.01.13, 23:06
        Zboczona jesteś. tongue_out
        • baltycki Re: Mąż wraca z delegacji 27.01.13, 23:11
          Spozniles sie, kolacja byla wczoraj smile
          • josef_to_ja Re: Mąż wraca z delegacji 28.01.13, 23:32
            Mnie kobiety i tak nie zapraszają. Wielki szacunek dla Ciebie za poglądy na temat aborcji. Respekt.
    • kkalipso Re: Mąż wraca z delegacji 27.01.13, 01:43
      leciałam z takim panami ostatnio co to w delegację lecieli ,aż przykro jak sobie przypomnę jak to wyglądało

daj mu święty spokój pewnie to jego najbardziej ucieszysmile
    • vesper_lynd_1 Re: Mąż wraca z delegacji 27.01.13, 10:12

ech...ja chyba nie pomogę, bo jak sobie przypomnę czym skończyła się ostatnia "delegacja" mojego męża, to mnie krew zalewa i stres wraca...dzisiaj chodzę do terapeuty a moje małżeństwo wisi na włosku...
    • barbibarbi Re: Mąż wraca z delegacji 27.01.13, 11:38
      zrób fajną kolację przy świecach, załóż seksowną sukienkę, a pod koniec kolacji powiedz mu że nie włożyłaś bielizny, masz tylko pończoszki i szpilki.
      • baltycki Re: Mąż wraca z delegacji 27.01.13, 11:45
        barbibarbi napisała:

> zrób fajną kolację przy świecach, załóż seksowną sukienkę, a pod koniec kolacji
        > powiedz mu że nie włożyłaś bielizny, masz tylko pończoszki i szpilki.

malinka331 26.01.13, 20:47

dziewczyny mąż dzis wraca z delegacji,

big_grin
        • lexie007 Re: Mąż wraca z delegacji 27.01.13, 18:07
          hahahah.smilesmile... prawdziwa barbibarbismilesmile
          • barbibarbi Re: Mąż wraca z delegacji 29.01.13, 09:28
            spadówa!
            jeśli czytam coś od deski do deski to dobrą książkę. A forum gazetowe po łebkach, to i tak za dużo mojego cennego czasu. Nie będę się wgłębiać w pełne złośliwości forum i głupawe odpowiedzi zjadliwych forumek i jeszcze na daty patrzeć, niedoczekanie, mam to w gdzieś. Dziewczyna założyła sobie wątek, a normalnych odpowiedzi jak na lekarstwo. Nie pierwszy raz widać wyraźnie że takie fora to rynsztok.
    • nabakier Re: Mąż wraca z delegacji 27.01.13, 18:44
      Ja to zrobiłam ostatnio niespodziankę mężowi, gdy wracał z delegacji. Eks- mężowi. Posprzątałam mu chałupę. Z wrażenia prawie padł, hehe.
      [Ale chyba nie o to chodzi, bo to nie Twój eks. To nie poratuję wink]
      • pannamigottka Re: Mąż wraca z delegacji 27.01.13, 18:55
        No to mam szczęście, bo mojemu mężowi nie tylko seks sprawia radość. Lubi wracać do czystego, pachnącego domu, ciepłej kolacji, płonącego ognia w kominku. I docenia moje starania. Przed powrotem mojego męża z delegacji zaliczam fryzjera, solarium, manicure i pedicure, jakiś zabieg na ciało np. czekoladowy. Sprzątam gruntownie dom przy pomocy mojej pani do sprzątania, zmieniam pościel, szykuję dobrą kolację, gorącą kąpiel. Kładę dziecko wcześniej spać. Mąż zawsze ma dla mnie kwiaty, butelkę dobrego alkoholu i prezencik. Uwielbiamy te nasze wspólne chwile.
        • asia_i_p Re: Mąż wraca z delegacji 27.01.13, 23:02
          Jak często się widujecie?
          • lineczkaa Re: Mąż wraca z delegacji 28.01.13, 23:00
            asia_i_p napisała:

> Jak często się widujecie?

Co dziesiątą stronę teniego romansidła wink

Ale jeśli to prawda co pisze migotka, to zielenieję z zazdrości. serio.
          • nutka07 Re: Mąż wraca z delegacji 29.01.13, 00:39
            wink
    • coconuda Re: Mąż wraca z delegacji 27.01.13, 19:03
      Jak udała się niespodzianka ?

• ga-ti Re: Mąż wraca z delegacji 27.01.13, 23:09
      Mąż już pewnie wrócił i mam nadzieję, że ucieszył się z niespodzianki jaką mu przygotowałaś.
      Mój by się ucieszył sytuacją, gdy: dzieci śpią, coś dobrego do jedzenia, piwko dla niego, dla mnie winko i ... podtekst musi być, bo inaczej to niespodzianka niepełna smile
      • emila888 Re: Mąż wraca z delegacji 28.01.13, 22:50
        Dzieki dziewczyny! Dziecko sobie obudzilam fukaniem nosem ze smiechu jak czytalam te Wasze uwagi na temat mezowej-co-wraca-z-delegacji-niespodzianki big_grin Az jestem ciekawa czy i czym sie udalo autorce tego meza zaskoczyc smile
        • malinka331 Re: Mąż wraca z delegacji 29.01.13, 08:45
          Dziewczyny dziekuje za Wasze wpisy w wiekszosci mi nieprzychylne.nie oczekiwalam wysmiewania sie ze mnie a tylko wymiany zdań.uwazalam ze to oczywiste robic sobie niespodzianki ale widze ze jestem w mniejszej mniejszosci.kazdy zwiazek jest inny i kazdy ma inne oczekiwania.Ja Was nie oceniam.czytajac te posty nie bylo mi milo.pozdrawiam was wszystkie.
          • iwles Re: Mąż wraca z delegacji 29.01.13, 09:03

to co w końcu zrobiłaś? jaką niespodziankę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka