Dodaj do ulubionych

Must be the music

11.03.13, 18:08
Oglądacie czasem ten program? To jest jedyny z programów muzycznych jakie oglądam. A to tylko ze względu na to, że prezentują się tam często amatorzy ze swoją muzyką (często fajną), a nie tylko odtwórcy posiadający nienaganne głosy.
W ostatnim odcinku usłyszałam tą piosenkę, która ciągle chodzi mi po głowie. Może to nie do końca typ muzyki jaki słucham, ale tak mi wlazła w głowę, że od wczoraj nie przestaję nucić. I muszę przyznać, że całkiem mi się podoba i tak mi nastrojowo jakoś się zrobiło smile

www.youtube.com/watch?v=-A8yocqahZU
i w oryginale
www.youtube.com/watch?v=K4NUMR3mKS8
Obserwuj wątek
    • atteilow Re: Must be the music 11.03.13, 18:32
      Tak, to jedyny program w ktorym nie chodzi o lans osób z jury. Nie ma też chamstwa wobec uczestników, jest krytyka ale rzetelna i konstruktywna. Nie ma tez nieuzasadnionych spazmów i sztucznych łez. Kora czasem uda nadąsaną, ale to nic w porównaniu z egzaltacją Steczkowskiej. Co za histeryczka, brzebija nawet Kayah. Atutem MBTM jest tez to, ze graja fajne, amatorskie kapele, nie tylko soliści/solistki popisujacy się oktawami. Zespoly sa różne, pod wzgledem skladu wieku, gatunku muzyki: od ciezkich rockowych brzmień poprzez folk, reggae, pop, rap. Sa to czasem fajne covery, albo wlasne bardzo dobre kawałki. Jestem bardzo ciekawa tych nowości, bo to co na co dzień można uslyszeć w radiu jest tak przemielone tak nachalne i powtarzalne az mdli. Ten program to taki powiew świeżości. Ci rzekomi amatorzy są lepsi od siłowo lansowanych gwiazd. Lubię, nie sadzilam, że Polsat tak dobrze to zorganizuje i tym samym pokona wszstkie inne stacje.
      • kotekpsotek777 Re: Must be the music 11.03.13, 18:55
        Mówili, że ten utwór został skomponowany przez tych wykonawców, nie jest to cover innego, znanego zespołu/wykonawcy. Tacy zdolni - skomponowali muzykę, napisali tekst i wykonali w MBTM.
      • panirogalik Re: Must be the music 11.03.13, 19:32
        ooo ja też lubię, oglądam. Oprócz ciekawych zespołów i solistów to właśnie jury mi się podoba, całą czwórkę lubię, nikt mnie nie wkurzawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka