Dodaj do ulubionych

Piłyście?

12.05.13, 10:32
napój aloesowy? Taki z miąższem? Ja się chyba od niego uzależniłam smile podobno jest bardzo zdrowy chociaż produkcja made in Korea trochę mnie przeraża smile
Obserwuj wątek
    • redheadfreaq Re: Piłyście? 12.05.13, 10:45
      Piłam, jest pyszny, ale bardzo drogi - poza tym jest mocno słodzony, a ja staram się unikać dosładzanych napojów.
      • wielkafuria Re: Piłyście? 12.05.13, 10:50
        jak przeczytałam "spis treści" to oniemiałam, ale to chyba jedyny napój który potrafię 1,5 litra wypić w pół godziny. Cukier, guma itp mi nie straszne, już bardziej cena 9 zeta za butelkę.
    • spartanka4 Re: Piłyście? 12.05.13, 10:51
      moja teśiowa pije i chwali
      • wielkafuria Re: Piłyście? 12.05.13, 10:51
        ale ten w zielonej butelce ze sklepu czy jakiś inny?
        • spartanka4 Re: Piłyście? 12.05.13, 11:05
          nie ona chyba kupuje sok aloesowy i do tego dodaje cytrynę i wodę
    • azomim Re: Piłyście? 12.05.13, 11:27
      Dlaczego przeraża Cię napis made in Korea??
      Zapewniam Cię, że będąc tam jadłam i piłam rzeczy tam wyprodukowane, żyję i mam się świetniewink
      Chodzi oczywiście o południową, więc chyba nie masz na myśli względów ideologicznych??

Napój aloesowy lubię, pierwszy raz piłam właśnie tam, odkąd jest u mnie w sklepie, czasem kupuję. Ale drogi jest.
      • wielkafuria Re: Piłyście? 12.05.13, 11:53
        mnie to tylko ciekawi czy on jest "zdrowy". bo to dosyc nowe zjawisko u nas na rynku (chyba)
        • azomim Re: Piłyście? 12.05.13, 14:39
          "zdrowy" jest pewnie, jak każdy inny napój, czyli średnio, ale zupełnie niezdrowy też nie jestwink

Popatrz na skład, zapewne sporo utrwalaczy, poprawiaczy itp. Jak Ci zależy na zdrowym, to poszukaj soku 100%, a jak niekoniecznie, pij napój.
    • bei Re: Piłyście? 12.05.13, 12:06

--pilam.
      Jeden przyrządzila ciocia- bylam wowczas chora, krewna poswięcila okaz z rodzinnej hodowli.
      Dodala soku z malin.
      Drugi zapas przywiozla kolezanka- kupila 2 l w Herbalife.
      W smaku nie byly dobre....to bylo ponad dwadziescia lat temu, pewnie teraz gotowce są owiele smaczniejsze.
      Pilam, nie z wiarą, ze pomogą w zdrowieniu, tylko nie chcialam bliskim robic przykrości smile
      Myślę, ze takie mikstury byłyby świetne w odchudzaniu, nie chodzi o aminokwasy czy inne dobroci, ktore zawierają, ale po takim smaku nie chcialo się nawet pomyślec o jedzeniu smile

olaromanska.blox.pl/html

www.dlaleszka.cba.pl/
    • karro80 Re: Piłyście? 12.05.13, 12:13
      ten o smaku winogron? pyyysznybig_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka