Dodaj do ulubionych

Przeraża mnie to ....

24.06.13, 21:58
www.wiocha.pl/951485,Tolerancyjna-Europo-Obudz-sie
wiadomosci.onet.pl/swiat/francja-jadl-kanapke-z-szynka-zaatakowali-go-muzul,1,5546045,wiadomosc.html
Rozprzestrzenia się toto jak zaraza...
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Przeraża mnie to .... 24.06.13, 22:30
      Mnie przeraża nasze polskie bydełko wrzeszczące na wykładzie szanowanego profesora prostackie hasła. Przeraża mnie hołota, która podpala drzwi mieszkania "Innego". Przeraża wreszcie prokurator, który w swastyce widzi symbol szczęścia.
      To takie przerażenie nieco bliżej domu.
      • sen.bon Re: Przeraża mnie to .... 24.06.13, 23:00
        Z tym ,,szanowanym" to bym nie przesadzał.
      • josef_to_ja Towarzysz major Zygmunt B. to stalinowiec. 25.06.13, 00:35
        Z łapanki nikt się nie stawał oficerem politycznym. To była fucha dla w miarę zaufanych i chętnych.
      • gazeta_mi_placi Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 09:14
        Polskie bydełko nie zasadzi Ci bombki przed szkołą Twojego dziecka ani w metrze gdy będziesz jechać do pracy, co by nie mówić oczywiście....
    • kota_marcowa Re: Przeraża mnie to .... 24.06.13, 22:36
      > Rozprzestrzenia się toto jak zaraza...

Spakować hołotę w Tupolewy i niech wracają skąd przybyli, bez możliwości powrotu.
      • angazetka Re: Przeraża mnie to .... 24.06.13, 22:37
        Zważywszy, że rzecz się dzieje we Francji, to, tego, jakby ci to powiedzieć - zapewne są u siebie.
        • kota_marcowa [...] 24.06.13, 22:55
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • karolciab125 Re: Przeraża mnie to .... 24.06.13, 23:09
          angazetka napisała:

> Zważywszy, że rzecz się dzieje we Francji, to, tego, jakby ci to powiedzieć - z
          > apewne są u siebie.

Filmik był kręcony w Wlk. Brytanii uncertain
          • wildenthal Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 01:37
            Filmik byl krecony w Wielkiej Brytanii, ale we Francji jest jeszcze gorzej, bo tutaj jest muzulmanow jeszcze wiecej i to co wyprawiaja przechodzi ludzkie pojecie.
            • gazeta_mi_placi Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 09:23
              Przecież multi kulti jest trendy i nowoczesne, dzieci powinny poznawać inne kultury, to ich uczy tolerancji, nie to co monokulturalna Polska.
              • kota_marcowa Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 10:05
                , dzieci powinny poznawać inne kul
                > tury, to ich uczy tolerancji, nie to co monokulturalna Polska.

No właśnie, toć nasi brunatni bracia pałają do nas pełnym miłości i uwielbienia szacunkiem, a islam to religia pokoju tolerancji i miłości.
                • gazeta_mi_placi Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 12:13
                  Oczywiście, w końcu nasza forumowa Olena zna same pracujące zawodowo nieuciśnione muzułmanki.
                  Z drugiej strony chyba trudno aby znała te którym mąż zabrania pracy zawodowej i wychodzenia na zewnątrz bez męskiej obstawy.
      • gazeta_mi_placi Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 09:17
        Zostawiłabym dziewczynki pod opieką zeuropeizowanych rodzin, przynajmniej nikt je nie okaleczy w wieku czterech lat i nie wyda za 50 latka w wieku 14 lat bez ich zgody i chęci, będą też mogły chodzić do szkoły.
    • kkalipso Re: Przeraża mnie to .... 24.06.13, 23:24
      Nie wiem nasi dziadkowie walczyli o wolną Europę , minęło ledwo 60 lat a przyszło nam utrzymywać chorych psychicznie ludzi , agresywnych gwałcicieli , bydło -nigdy tego nie pojmę jak do tego doszło .
      • edelstein Re: Przeraża mnie to .... 24.06.13, 23:30

Ze skrajnosci w skrajnosc.Poczytaj wypowiedzi angazetki,lata wtlaczania do glow obrazow z drugiej wojny zaowocowaly bezkrytyczna tolerancja.W De swietnie widsc efektytongue_out

“ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“
        Autorem powyzszego zdania jest M.
        • kkalipso Re: Przeraża mnie to .... 24.06.13, 23:41
          Ja akurat mam przyjaciółkę w Belgii i siostrę cioteczną w UK i gadamy godzinami co się tam dzieje wiem z pierwszej ręki . Miliony czarnych na zasiłkach a Polacy do Polaków się czepiają(że na zasiłkach) a ja mówię i dobrze robią nasi rodacy niech się rozmnażają w UK niech płodzą nasze Polskie dzieci ,już w tej chwili nasz język jest drugim językiem w Anglii dla nas to w to graj niech nam płacą skoro tacy hojni i niech się uczą mówić po polsku , za niedługo znów będą prosić o pomoc, tym razem żeby czarnuchów się pozbyć ...
          • hermenegilda_zenia Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 00:00
            Skąd w was takie poczucie wyższości i pogarda? "Czarnuchy", "kozojeby" - normalnie sama ematkowa elita z rynsztoka.
            • kkalipso Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 00:13
              Tak na pewno o to chodzi o poczucie wyższości z naszej strony, litości .

Skąd w nich taka pogarda i poczucie wyższości , że za strój i czy noszenie krzyżyka mogłabyś być ukamienowana?!
              • evee1 Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 05:30
                > Tak na pewno o to chodzi o poczucie wyższości z naszej strony, litości .
                A z czego bierze sie obrazliwe nazywanie kogokolwiek?

> Skąd w nich taka pogarda i poczucie wyższości , że za strój i czy noszenie
                > krzyżyka mogłabyś być ukamienowana?!
                Ale czy to oznacza, ze nalezy z nich brac przyklad?
                • sen.bon Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 08:59
                  To oznacza, że debilizmem jest wpuszczanie ich do Europy, bo oni bardzo chcą naszej forsy, ale za nic w świecie nie mają ochoty na integrację z nami. Zresztą już imamowie w Wielkiej Brytanii nawołują do wprowadzenia szariatu i wielu innych muzułmańskich udziwnień.
          • soczek_bez_gazu Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 00:59
            lol jakie sny o potędze...
        • pingwinek4 edel 25.06.13, 12:03
          Wiesz przeraza mnie to co piszesz, tak chetnie wywalila bys z niemiec muzulmanow i ich dzieci a co z dziecmi ze zwiazkow mieszanych? tez wywalic? a moze twojego synka tez wywalic bo tez jest pomieszany... niemiecka krew tak splamic i zmieszac ja z polska a fuj....
          Oczywiscie twoj synkek pol polak pol niemiec jest lepszy niz maly pol turek pol niemiec.Alez opczywiscie....
          • edelstein Re: edel 25.06.13, 19:53

Jakos nie jestem zmartwiona losem biednych muzilmanskich dzieciaczkow,dla nich to blogoslawienstwo,bo ich jezyk znaja od urodzenia w przeciwienstwie so niemieckiego.Dla muzulmanow nie ma miejsca w Europie.

“ja jestem bezmezna -maz pije sluzbowo 3 dzien i ma kompletnie w nosie co ja mam na sobie“
    • nihiru Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 08:09
      Rany, gdzie się podziali normalni ludzie?! Z jednej strony - fanatycy, którzy atakują człowieka za kanapkę, a z drugiej - fanatycy wykrzykujący o kozojebach i różnych innych?!
      Nie chcę mieć nic wspólnego ani z jednymi ani z drugimiuncertain
    • kropkacom Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 08:12
      Zanim otworzyłam wątek już wiedziałam o czym będzie big_grin Bój się. Widać lubisz ten sport.
      • karolciab125 Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 08:21
        No właśnie nie lubię się bać i chyba nikt normalny nie lubi tongue_out

Czułabym zero wstydu i zażenowania, gdyby ci krzykacze z wykładów "wytłumaczyli" tej sekcie (bo to już nie jest religia - zachowują się ja sekta), za pomocą bejsboli, gdzie sobie mogą wsadzić te hasła, które wykrzykują, gdyby zechcieli sobie urządzić taką paradę u nas...
        • kropkacom Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 08:29
          > "wytłumaczyli
          > " tej sekcie (bo to już nie jest religia - zachowują się ja sekta), za pomocą b
          > ejsboli, gdzie sobie mogą wsadzić te hasła, które wykrzykują, gdyby zechcieli s
          > obie urządzić taką paradę u nas...

Bij, zabij... Takich ludzi jak ty to ja się boję.
          • karolciab125 Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 08:33
            Albo my ich bejsbolem, albo oni nas dynamitem, jak wolisz tongue_out
            • kropkacom Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 08:35
              Ja nie jestem ani twoje "my" ani "nas". Nie podsycaj nienawiści i nie nawołuj do czynów zakazanych, bo to po pierwsze jest karalne. Nie jesteś anonimowa.
              • karolciab125 Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 08:43
                Ja do czegoś nawołuję ???
                Liczę tylko na rozsądek naszego narodu, jakby przyszło co do czego wink
                Żeby moja córka nie musiała w burce chodzić...
                • kropkacom Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 08:46
                  Wiesz, to kwestia oceny twojej wypowiedzi. Zaręczam, że ja pozytywnego nie odczytałam. Chciałabyś znać zdanie kogoś kto się tym zawodowo zajmuje?

Strach to zły doradca. Mieszkasz w Polsce, czy we Francji?
                  • karolciab125 Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 09:03
                    A co za różnica gdzie mieszkam ?
                    Dzisiaj panoszą się we Francji i Wlk. Brytanii, a jutro w Polce, Czechach i Włoszech.

Myślisz, że grzecznie zapukają i zapytają czy mogą wejść ?
                    • kropkacom Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 09:05
                      Dobra, nie ważne. Już wiem gdzie mieszkasz.
                    • gazeta_mi_placi Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 09:19
                      Polsce nie grozi, duży plus niskich polskich zasiłków smile
                    • edelstein Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 09:40

Przeciez im to wszystko jedno,swiadomie i z wlasnej woli daja sie pukac na wakacjach w Tunezji czy Egipcie.
                      Jak Tunezja i Egipt nastapia zamiast Polski i De Beda mialy pod dostatkiem bobow co je wcychedoza.Tylko wtedy chlopcy,ktorzy juz ich kasy ani paszportu potrzebowac nie Beda,zgwalca je i pozakladaja burki.W ramach rozrywki ukamieniuja,bo k.wy sie u nich kamieniuje,albo dla dziewic wysadza w powietrze.

• melmire Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 09:05
      Ja mieszkam obok, w tej strasznej Francji, i poki co nie mam takich odchylow. I nikt mnie nie atakuje przy stoisku z szynka ani nie rzuca we mnie kamieniami kiedy ide w krotkich spodniach. A dzielnica taka wiecej popularna.
    • joe_stru Edelstein, uważaj... 25.06.13, 09:05
      ...bo jak przyjdzie drugi hitler i zacznie z Niemiec wypędzać polskie świnie, to możesz nie zdążyc kapci spakować....
      • edelstein Re: Edelstein, uważaj... 25.06.13, 09:34

Jakos jestem dziwnie spokojna w tej kwestii.
        Wolalabym byc wypedzona Polska swinia niz zgwalcona kobiety zmuszona so noszenia burki.
        Niech zgadne,nastepna wielbicielka boba z hotelu Romatongue_out
        • noname2002 Re: Edelstein, uważaj... 25.06.13, 09:37
          Dlaczego wypędzona? Zagazowana albo rozstrzelana.
          • edelstein Re: Edelstein, uważaj... 25.06.13, 09:43
            Lub ubrana w burke,zgwalcona,ukamieniowana czy wysadzona w powietrze.
            Cud miod zycie w islamskiej Europiebig_grin

• noname2002 Re: Edelstein, uważaj... 25.06.13, 10:01
              I nowy Hitler i nowe obozy śmierci to jedyny ratunek?
              • joe_stru Hołota jest hołotą... 25.06.13, 10:17
                Czy to islamska, czy chrześcijańska, czy bezwyznaniowa. Islamska hołota bije za kanapkę z szynką, na co hołota nasza rodzima odpowiada hitlerem, deportacją, groźbą islamizacji Europy i nnymi takimi bredniami. Z motłochem nie da się dyskutować i to jest własnie ten największy problem. Niby jak z tą grupą, która przyszła na wykład Baumanna rozmawiać o niuansach? Albo tłumaczyć Edelstein jaka jest różnica między skrajnymi islamistami a muzułmanami? Po prostu się nie da, pewnych rzeczy oni po prostu nie potrafią przyjąć do wiadomości i tyle. Szkoda gadać, bo i po co.
                • edelstein Re: Hołota jest hołotą... 25.06.13, 10:26

Grozba islamizacji Europy jest brednia?big_grin
                  O czym dyskutowac z wielbicielka habibich,ktora tych habibich widziala na plazy gdy patrzyli jej w oczka i ru...ali w celu otrzymania kasy i mozliwosci wjazdu do Europy.

Autorem zdania jest M.
              • edelstein Re: Edelstein, uważaj... 25.06.13, 10:22
                Hitler niektorym kojarzy sie wylacznie z obozami smierci.Mi Hitler kojarzy sie z osoby,ktora powiedziala "nie chcemy ich tutaj".Na razie nikt z osob publicznych nie Ma odwagi tych slow wypowiedziec,za to imamowie nie Maja takich zahamowan i mozemy sie dowiedziec,ze chcemy ich gwaltow.
                Nie wiem Jak ty,ja nie chce chodzic w burce,byc gorsza kategoria i patrzec Jak corki mych przyjaciol zostaja okaleczone,wydawane za maz w wieku lat 10 i sprowadzane do roli domowej szmaty razem z innymi zonami.
                I niech nikt mi nikt nie wpiera,ze w Europie monogamia jest i muzulmanie sie stosuja.Taaa jedna zona oficjalna i trzy hajtniete w meczecie podajace sie za biedne samotne matki.
                I nie w Tv to widzialam tylko u mnie w miescie.
                • chipsi Re: Edelstein, uważaj... 25.06.13, 11:02
                  Edel, błagam, przestań z tym Hitlerem, nie bluźnij kobieto!
                  Generalnie w sprawie islamizacji mam podobne zdanie jak Ty, ale to co wypisujesz nie mieści mi sie w głowie. Czym się teraz różnisz od nich?

> Hitler niektorym kojarzy sie wylacznie z obozami smierci.Mi Hitler kojarzy sie
                  > z osoby,ktora powiedziala "nie chcemy ich tutaj"

Ja nie chce za sąsiada gościa, który mnie budzi o 6-tej rano ale go kurde nie zamierzam torturować i truć. Nie porównuj ludzi, którzy tysiącami byli mordowani bez powodu do grupy ludzi, którzy sami gwałcą i mordują.
                  • edelstein Re: Edelstein, uważaj... 25.06.13, 20:16
                    Czy to moja wina,ze niektorzy myslac o Hitlerze mysla wylacznie o gazie.Ja mysle o konsrkwencji i stanowczosci bez politoporawnosci.
                • lauren6 Re: Edelstein, uważaj... 25.06.13, 11:15
                  A ja sobie nie życzę krzyża na ścianie w świeckiej szkole. I co odpowiedzią jest zagazowanie wszystkich katolików?

Kobieto, jesteś chora z nienawiści. Serio, uważam, że po takich tekstach moderacja powinna dać ci na jakiś czas odpocząć od forum byś znalazła chwilę na wizytę u specjalisty. Najlepiej takiego dające tabletki na lepsze samopoczucie.
                  • kota_marcowa Re: Edelstein, uważaj... 25.06.13, 11:32
                    > A ja sobie nie życzę krzyża na ścianie w świeckiej szkole. I co odpowiedzią jes
                    > t zagazowanie wszystkich katolików?
                    >
                    Nie porównuj krzyża na ścianie, czy nawet jakiś tam manifestacji Radia Maryja do ataków terrorystycznych, zastraszania i bicia miejscowej ludności, palenia samochodów na przedmieściach. Póki co inne nacje nie mordują ludzi na potęgę. A pragnę jeszcze przypomnieć, że terroryści, którzy rozbili samoloty podczas ataku na WTC byli szkolenie w Anglii i w Niemczech.
                    Z kolei teksty o Hitlerze to gruba przesada w drugą stronę, domniemuję, ze wynikają z nieznajomości historii albo głupoty.
                    • edelstein Re: Edelstein, uważaj... 25.06.13, 20:30
                      Wiekszosc ofiar ze strony Polakow to ofiary dobrowolne.Wlazenie w pole razenia,a potem oburzenie,ze kulka trafila.
                      Tych co bronia muzulman tez trafi kulka i to z dwoch stron.
                      Tyle w temacie.
                  • joe_stru Re: Edelstein, uważaj... 25.06.13, 11:36
                    lauren6 napisała:

> A ja sobie nie życzę krzyża na ścianie w świeckiej szkole. I co odpowiedzią jes
                    > t zagazowanie wszystkich katolików?
                    >
                    > Kobieto, jesteś chora z nienawiści. Serio, uważam, że po takich tekstach modera
                    > cja powinna dać ci na jakiś czas odpocząć od forum byś znalazła chwilę na wizyt
                    > ę u specjalisty. Najlepiej takiego dające tabletki na lepsze samopoczucie.

Nie, ona nie jest chora. Jest po prostu niewykształcona i wręcz nieprawdopodobnie mało inteligentna. Poza tym, co bajdurzy - pewnie podsłuchane w środowisku męża - zadziwiające jest , że nie zdaje sobie sprawy jak bardzo groteskowa jest mieszkająca w Enerdówku Polka wzdychająca za nowym Hitlerem.
                    I dlatego właśnie pisałem, że z tymi nizinami, które mają proste rozwiązania na wszystko, nie sposób dyskutować, bo oni, tak jak edelstein, napiszą coś o ruch...niu przez Arabów za wizę. No i co jej odpowiedzieć?? A takich są niestety tysiące.
                    • edelstein Re: Edelstein, uważaj... 25.06.13, 20:04

No wlasnie,nie masz co odpowiedziec,dajesz sie gzic jakiemus muzulmanowi.Zaje...iscie to sobie sie z nim dalej gzij,Poza Europa.
                      Groteskowa dla patryidiotow ktorzy wolrli isc sie nic zamiast zawrzec pakt z rzesza.Sympatyzujacym z Niemcami swietnie sie zylo.Warto byloby poznac historie z innej perspektywy niz ofiary Polaka.
                  • edelstein Re: Edelstein, uważaj... 25.06.13, 20:08
                    Po kiego budowa c obozy,lepiej wywiezc.

• woman_in_love demonizujecie Hitlera i być może za bardzo 25.06.13, 12:13
        Czy mordował swoich sojuszników Słowaków? Czy mordował swoich sojuszników Węgrów? Albo Rumunów? Nie, więc dlaczego Polaków miałby mordować.
        Wiadomo, że Hitler bardzo poważał Piłsudskiego. Ogłosił mi.in. w Niemczech żałobę narodową po jego śmierci, a po zdobyciu Krakowa kazał postawić wartę honorową. Nowe badania pokazują, że bardzo chciał wejść z nami w sojusz, tak jak był w sojuszu z Węgrami, Słowakami, czy Rumunią od 1940. Nawet Becka oszczędził, chociaż ten zalazł mu za skórę i tylko go internował w tej Rumunii.

Dopiero nieprzejednana albo nieprzemyślana polityka Polski doprowadziła go do szału i jak każdy psychopata, z łatwością przeszedł od pewnej sympatii do skrajnej nienawiści. Ale z drugiej strony, to aż takim psychopatą też nie był, bo gdy Węgry odmówiły w 1939 roku przepuszczenia Wehrmachtu przez terytorium Węgier przeciwko Polsce i uzasadniały to wielowiekową przyjaźnią, to spotkało się to w końcu nawet z uznaniem Hitlera, mimo że początkowo dostał szału. Także nikt nie wie, co by się stało, gdyby wejść w łagodny sojusz z Adolfem i wcale nie jest powiedziane, że Polska by na tym bardziej straciła. Tym bardziej, że Węgry po drugiej wojnie zostały przecież potraktowane równie łagodnie przez ZSRR (i Aliantów) jak i Polska. Albo równie brutalnie, co na jedno wychodzi. Mimo, że były wrogiem a nie sojusznikiem.

Oczywiście zawsze możemy się pocieszać naszą wyższością moralną, czyli tym że stanęliśmy po słusznej stronie, a na ofiary w ludziach już nie patrzeć. W każdym razie ogromna część społeczeństwa polskiego twierdzi, że największych krzywd ich rodziny doznały podczas 2 wojny z rąk ZSRR a nie Adolfa, więc coś na rzeczy chyba jest.

PS: I nie jest to żadna apologizacja hitleryzmu, ale poważne rozważania naukowe. W końcu katolicki kardynał Richelieu też przyłączył się do protestantów w Niemczech, bo bardziej bał się dominacji katolickich Habsburgów, więc jak widać czasami moralność nie jest najbardziej optymalnym rozwiązaniem. Dla państwa i jego mieszkańców jako całości.

A oczywiście najlepszym rozwiązaniem to było zapewne samemu zaatakować Niemcy w 1933 jak chciał Piłsudski i nie bawić się w żadne układy z Hitlerem.
        • edelstein Re: demonizujecie Hitlera i być może za bardzo 25.06.13, 20:12
          Na serio wierzysz,ze oni to zrozumieja?oni wola bycie ofiarami,te przegrane od poczatku powstania.
    • gazeta_mi_placi Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 09:13
      I tu zgadzam się z Edelstein.
      A co było na pierwszym filmie? Kiepsko znam angielski, co to był za marsz, przeciwko czemu?
      • malwa51 Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 11:36
        Bo w UK aresztowali (British police, jak mniemam) zone faceta, ktory w Sztokholmie w 2010r podlozyl bombe. A na koncu facio (imam?) wyjasnial dziewczynie (notabene ma ikre kobitka, wejsc w taki tlum w czerwonej sukience i jescze probowac rozmawiac) ze nie ma znczenia, czy jest dobra czy nie - i tak splonie w piekle bo nie jest muzulmanka.
        • gazeta_mi_placi Re: Przeraża mnie to .... 26.06.13, 11:47
          Jak im się nie podoba fora ze dwora, co za bezczelność, obciąć im zasiłki szybko spokornieją.
    • doral2 Re: Przeraża mnie to .... 25.06.13, 19:35
      mnie przeraża nasz polski idiota, który spowodował w dniu dzisiejszym ewakuacją 22 szpitali.
      • gazeta_mi_placi Re: Przeraża mnie to .... 26.06.13, 11:50
        Myślisz, że gdybyśmy mieli całą pakę muzułmanów jak w Niemczech czy Wielkiej Brytanii nie byłoby takich idiotów czy jak? Myślę, że i byliby i dodatkowo jeszcze faktycznie bomby by wybuchały, he he uncertain smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka