laquinta 19.08.13, 16:49 Jaki jest? Jakie cechy wg was powinien posiadac? wg mnie jest przede wszystkim wege agnostykiem o wyskokiej kulturze ekologicznej i osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyznawczyni_wielkiego_czerwia Re: Homo sapiens moderni 19.08.13, 16:54 Jest zaprzeczeniem Edelstein, czyli człowieka średniowiecza. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Homo sapiens moderni 19.08.13, 22:00 Co ja,slub z toba bralam bys "naszej"uzywala?ale milo,ze znow reagujesz Jak pies na slowo "edel". Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Homo sapiens moderni 20.08.13, 09:27 Polka mieszkająca na stałe w Niemczech i bardzo wstydząca się bycia Polką. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Homo sapiens moderni 19.08.13, 21:58 Ujjj to znaczy,ze jestem sporo dalej niz ty.Pozostalas na etapie bycia na drzewie.Juz Neandertaler polowali Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: Homo sapiens moderni 19.08.13, 16:58 do tego o niezidentyfikowanej orientacji seksualnej Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: Homo sapiens moderni 19.08.13, 17:09 jamesonwhiskey napisał: > do tego o niezidentyfikowanej orientacji seksualnej Moze nie tyle niezidetyfikowanej, ile nie narzuconej odgornie. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Homo sapiens moderni 19.08.13, 19:55 a przede wszystkim o niezidentyfikowanej płci Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: Homo sapiens moderni 19.08.13, 20:07 Problemy psychiczne tez powinny byc zidentyfikowane, i to jak najszybciej. Sama nie wiem czy zartuje czy mowie powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Homo sapiens moderni 19.08.13, 17:46 Dlaczego moderni jeśli powinno być modernus? Miałam lacinę w liceum i o ile pamiętam to moderni to liczba mnoga. Jak już szpanujesz erudycję to bądź erudytką. Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: Homo sapiens moderni 19.08.13, 17:55 Moze masz racje, ale jak wpiszesz do googla 'homo sapien moderni', to wyjdzie co ma wyjsc. Dla mnie erudycja to cos wiecej niz pare lacinskich slow. No, a wlasciwei 'homo sapiens', to juz w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: Homo sapiens moderni 19.08.13, 18:10 No nie, ale zawsze jakies wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Homo sapiens moderni 19.08.13, 17:57 Dlaczego moderni jeśli powinno być modernus? Miałam łacinę w liceum i o ile pamiętam to moderni to liczba mnoga. Jak już szpanujesz erudycją to bądź erudytką. (łał, znowu się odezwało moje wrodzone krytykanctwo ) Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: Homo sapiens moderni 19.08.13, 19:50 kol.3 napisała: (łał, znowu się odezwało moje wr > odzone krytykanctwo ) Dwa razy za to samo? A co w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Homo sapiens moderni 19.08.13, 21:01 Jedno zdanie więcej dodałam. Temat (gramatyka) został wyczerpany. Odpowiedz Link Zgłoś
mindtriper Re: Homo sapiens moderni 20.08.13, 09:41 Mam taką hipotezę (przez wielu jednak potwierdzoną, więc nie uzurpuję sobie wyłączności), że każdy etap dziejowy ludzkości czy człowieczeństwa miał i ma swój problem psychologiczny. Np. depresja (po wojnach). Więc ten więc ten "człowiek nowoczesny" ma nieustający kompleks niższości i potrzebę udowadniania, że nie jest tym kim jest. Odpowiedz Link Zgłoś