25.08.13, 21:40
o całej sytuacji dowiedziałam się po tym artykule
spoleczenstwo.newsweek.pl/w-najnowszym--newsweeku---maciej-stuhr--to-jest-lincz,107405,1,1.html
nawet nie wiedziałam, że mają problemy rodzinne, na dobrą sprawę, to nie znałam w ogóle ich sytuacji rodzinnej, że jest jakaś żona...

kiedy zapomniałam o "sprawie" znów drugi pan Stuhr mi o niej przypomina w kolejnym wydaniu Newsweeka:
spoleczenstwo.newsweek.pl/w-najnowszym--newsweeku---jerzy-stuhr--ci-ludzie-chca-nas-zbrukac,107867,1,1.html
skąd u nich ta potrzeba wałkowania tematu na łamach prasy? może wy to rozumiecie?bo ja nie bardzo...

ps. pobudzili moją ciekawość, kto następny z klanu Stuhrów pojawi się z wywiademwink
Obserwuj wątek
    • anulka.p Re: Stuhrowie 25.08.13, 21:50
      Mnie też zastanawia, dlaczego sprawę, która już dogorywała w mediach, na nowo się podkręca i robią to sami najbardziej zainteresowani - określający się"ofiarami".
      I dlaczego już drugi tydzień robią to w Nesweeku, który należy do tego samego wydawnictwa co Fakt-samo-zuo?
      • solejrolia Re: Stuhrowie 26.08.13, 07:27
        nie czytam tego. gazet nie kupuję, a w internecie jest to wszystko sztucznie podgrzewane, a nie mam ochoty klikać ku radości tych portali.panów lubię ich jako aktorów, lubię ich jako znanych ludzi, mogę czytać o tym co zrobili interesującego, ale o ich życiu prywatnym i intymnym wiedzieć nie muszę.
    • gazeta_mi_placi Re: Stuhrowie 26.08.13, 08:25
      Też mnie to dziwi.
      • ledzeppelin3 Re: Stuhrowie 26.08.13, 09:10
        Sprytni marketingowcy z tych Stuhrów a kreują się na męczenników, których Polactwo chce spalić w stodole
        • ledzeppelin3 Re: Stuhrowie 26.08.13, 09:11
          Uwielbiałam młodszego Stuhra po (A)pollonii Warlikowskiego, i wolałabym, aby mi się głównie z tym przedstawieniem kojarzył

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka