Dodaj do ulubionych

metoda na troli

05.08.04, 13:09
czyli na lakszmi itp panie ....... jest tak banalna, że aż wstyd, żeby
starym (łups, doświadczonym miałam napisać wink)) forumowiczkom o niej pisać:
otóż IGNOROWAĆ. To jedyny skuteczny sposób na pozbycie się ich stąd.
Z jakiś chorych i nam nieznanych powodów tacy biedni i nieszczęśliwi ludzie
czynią to forum sensem swojego życia. Pozostaje tylko współczuć, że innego
nie mają. Im więcej postów i słusznego oburzenia poświęconego bohaterom, tym
większa radocha tychże.
Bany można obejść, naprawdę żaden wysiłek, ale gdyby tak przestać regować,
włączyć ignory - dla mam o większym temperamencie, jako zabezpieczenie wink -
oj to by zabolało bardzo.
Innej metody nie ma, alternatywą jest niestety nieustająca radosna obecność
troli na forum. W końcu kto dobrowolnie porzuci coś, co jest sensem jego
życia?
Pozdrawiam i apeluję o nie dopisywanie się w wątku w stylu słusznego
oburzenia na rzeczonych, co najwyżej lista społeczna użytkowników proponowaną
metodę czynnie stosujących.
Niniejszym otwieram i czynię siebie na nim bardzo skromnie nr 1 wink)).
Linusia
Obserwuj wątek
    • monkastonka Re: metoda na troli 05.08.04, 13:11
      MASZ RACJĘ
      POZDRO
      MONIKA

linusia_75 napisała:

> czyli na lakszmi itp panie ....... jest tak banalna, że aż wstyd, żeby
      > starym (łups, doświadczonym miałam napisać wink)) forumowiczkom o niej pisać:
      > otóż IGNOROWAĆ. To jedyny skuteczny sposób na pozbycie się ich stąd.
      > Z jakiś chorych i nam nieznanych powodów tacy biedni i nieszczęśliwi ludzie
      > czynią to forum sensem swojego życia. Pozostaje tylko współczuć, że innego
      > nie mają. Im więcej postów i słusznego oburzenia poświęconego bohaterom, tym
      > większa radocha tychże.
      > Bany można obejść, naprawdę żaden wysiłek, ale gdyby tak przestać regować,
      > włączyć ignory - dla mam o większym temperamencie, jako zabezpieczenie wink -
      > oj to by zabolało bardzo.
      > Innej metody nie ma, alternatywą jest niestety nieustająca radosna obecność
      > troli na forum. W końcu kto dobrowolnie porzuci coś, co jest sensem jego
      > życia?
      > Pozdrawiam i apeluję o nie dopisywanie się w wątku w stylu słusznego
      > oburzenia na rzeczonych, co najwyżej lista społeczna użytkowników proponowaną
      > metodę czynnie stosujących.
      > Niniejszym otwieram i czynię siebie na nim bardzo skromnie nr 1 wink)).
      > Linusia
    • elasz4 Re: metoda na troli 05.08.04, 13:12
      Tak tylko jak ktoś cię zaczyna prowokować to naturalne, że zaczynamy brać w tym
      udział, a tylko spirala się nakręca.
      • joasiiik25 Re: metoda na troli 05.08.04, 13:14
        lakszmi ma ale do mnie,olalam ta moja niby kolezanke z lat szkolnych
        • linusia_75 Re: metoda na troli 05.08.04, 14:12
          joasiiik25 napisała:

> lakszmi ma ale do mnie,olalam ta moja niby kolezanke z lat szkolnych
          Tym bardziej nie reaguj. Gwarantuję Ci, że gdy lakszmi nie zobaczy Twojego
          nicku pod swoim postem w ciągu 15 minut zaleje się łzami, po godzinie będzie w
          depresji a po 24 będzie bliska próby samobójczej wink.
          Linusia
      • linusia_75 Re: metoda na troli 05.08.04, 13:18
        elasz4 napisała:

> Tak tylko jak ktoś cię zaczyna prowokować to naturalne, że zaczynamy brać w
        tym
        >
        > udział, a tylko spirala się nakręca.
        Ależ ja Cię doskonale rozumiem droga imienniczko. Sama sobie pluje w brodę, że
        wątek założyłam, ale to dla lepszej sprawy wink.
        Jeśli jesteś z tych mam o większym temperamencie, to polecam wariant awaryjny,
        czyli ignora na nicka. Nie widzisz, nie czytasz, masz spokój wink.
        Nie chcesz chyba powiedzieć, że takie coś jest w stanie Cię dotknąć, choćby nie
        wiem co pisało?
        Pozdrawiam
        Linusia

• slimak13 Re: metoda na troli 05.08.04, 16:58
          Linusiu zapędziłaś się. To nie jest "takie coś", to ,mimo wszystko, jest KTOŚ.
          • linusia_75 Re: metoda na troli 05.08.04, 20:15
            slimak13 napisała:

> Linusiu zapędziłaś się. To nie jest "takie coś", to ,mimo wszystko, jest
            KTOŚ.
            eeee tam, dasz sobie rękę uciąć wink?
            Linusia
            • slimak13 Re: metoda na troli 05.08.04, 22:31
              O nie Linusia, o rękę to Ty mnie nie prośwink Patrzcie, patrzcie, dasz palec, a
              tu już ręki chcąwink
    • driadea Re: metoda na troli 05.08.04, 22:48
      Głupie to, dziewczyny.
      Zamiast ignorowć, poruszacie temat. To po ki grzyb piszecie, żeby ognorować?
      Cóż za konsekwencja...
      żenujące. Wszystko.
      • gagunia dradea 05.08.04, 22:54

pisalam zeby ignorowac lakszmi vel joaiiiiiiik itp, bo nie mozna bylo sie
        dkopac do normalnych watkow. aski nigdy nie lubilam i nigdy sie z tym nie
        krylam, a po ich wyskoku rodzinnym odechcialo mi sie nawet bojkotowac osobnika
        wymienionego wczesniej. zenujacy to byl, ale ten ich numer familijny.
        • driadea Re: dradea 06.08.04, 10:20
          "zenujacy to byl, ale ten ich numer familijny."
          Toż to była kompromitacja! big_grin
    • adzia_a Re: metoda na troli 06.08.04, 08:13
      Linusia, kiedy sęk w tym, że niektóre dziewczyny kochają trolli. Założą jeszcze
      z dziesięć wątków jak to niedobra Sammy psuje im zabawę. One lubią adrenalinkę,
      teorię spisku, będą wałkować w kółko to samo, w końcu coś się dzieje. Potem
      jeszcze zawieszą kilka apeli pod hasłem "Co się z wami porobiło?" wink))) aha, i
      im mniej która wie o sieciach komputerowych, tym dłużej będzie się rozpisywać
      na temat adresu IP wink)))))

Sammy, nie daj się i tnij ile wlezie. Sama zgłaszam kilka wątków do usunięcia.
      • linusia_75 Re: metoda na troli 06.08.04, 08:32
        Wiem adzia, wiem, gdzieś w innym wątku pojawiła się podobna opinia, niestety,
        okazuje się, że bardzo prawdziwa. Gupia ze mnie bądyna że sama na to nie
        wpadłam wink.
        Niech więc panie dalej się prześcigają w swych mądrościach a oburzeniach wink.
        Szkoda tylko moderatorów, wakacje są, a one biedne na 300 % normy smile.
        Pozdrawiam i służę narzędziem do ostrzenia nożyczek wink.
        Linusia
        • gagunia Re: metoda na troli 06.08.04, 10:58

juz ktos ladnie zauwazyl, ze to nie jest forum prywatne. w wiekszosci watkow
          nie zostal naruszony regulamin tego forum i poczynania moderatorek uwazam
          poprostu za naduzywanie wladzy. klotnie i afery sa na forach i beda zawsze, bo
          spotykaja sie tu setki bardzo roznych osobowosci. i po raz kolejny powtarzam:
          jesli ktos nie potrafi sie tu obronic sam, to niech zaniecha nieprzemyslanych
          wypowiedzi i nie pisze pozniej durnych postow o skasowanie swoich watkow, o
          zablokowanie konta, IP albo nie zastrasza (haha) postami na poziomie chloptasia
          z ohp tongue_out
          • joasiiik25 Re: metoda na troli 06.08.04, 11:01
            gagunia moze ty jestes tym TROLEMsmile
            • gagunia Re: metoda na troli 06.08.04, 11:04

tak, jestem i to niemalym tongue_out mozesz poogladac moja trollowata gebe na zobaczcie
              nawet.
              • joasiiik25 Re: metoda na troli 06.08.04, 11:06
                PODAJ LINK Z MILA CHECIA OBEJRZE smilesmilesmile
                • gagunia Re: metoda na troli 06.08.04, 11:07

nie znam na pamiec, sama sobie znajdz jak masz taka na mnie chec tongue_out
          • joasiiik25 Re: sama sobie zaprzeczasz 06.08.04, 11:10
            sama sobie zaprzeczasz:'w zwiazku z tym, ze za godzine nie bedzie tu zadnego
            sensownego watku, poza
            watkami tej idiotki - zrobmy ogolnoforumowy bojkot i absolutnie nie
            wypowiadajmy sie w zadnym watku tej durnej baby pod nickami joasiiiiiiiiik z
            rozna liczba i, todziez adnimistrator albo inny glupi nick.
            przynajmniej do czasu, kiedy ktoras z moderatorek przybedzie i w cholere nie
            wywali tych watkow.
            ______________________________________________________________________________
            gagunia napisała:

>
            > juz ktos ladnie zauwazyl, ze to nie jest forum prywatne. w wiekszosci watkow
            > nie zostal naruszony regulamin tego forum i poczynania moderatorek uwazam
            > poprostu za naduzywanie wladzy
            ___________________________________________________________________________

i co ty na to?
            zmykam na spacerek pa

-
            smileto ja
            • gagunia aska, nie czytasz wszytskich postow uwaznie... 06.08.04, 11:15
              tu jest moja odpowiedz na twoj smieszny, jak zwykle, zarzut:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=14689868&a=14703772
              • ewciacial26 Re: gaguniu 06.08.04, 11:18
                ale ona z tego co wiem pisze o czyms innym a ty dajesz jej do zrozumienia,ze
                jej nie lubisz.Kobieto wyluzuj bo az sie zagotowalas
                • gagunia Re: gaguniu 06.08.04, 11:25

nie, nie pisze o czms innym, bo wyraznie zaznaczam w cyt wypowiedzi, ze juz
                  nawet mnie te durne watki lakszmi przestaly wkurzac w momencie, kiedy pani j...
                  nadal robi z siebie publicznie idiotke. jej problem, ja sobie znajde to, co
                  mnie na tym forum interesuje. ze jej nie lubie napisalam wczoraj, wiec
                  sprawdzaj czas wypowiedzi moze. cytowany link byl odpowiedzia do driadea, stad
                  fragment o nie lubieniu. czytaj uwaznie.

a do zagotowania to mi daleko, oj daleko......
                  • ewciacial26 Re: gaguniu 06.08.04, 11:30
                    wez wdech gleboki...
                    uwazasz,ze stwierdzenie IDIOTKA jest odpowiednie?sama prowokujesz i obrazasz
                    innych ,szkoda,ze ktos nie robi z CIEBIE idiotki ah szkoda

a moze jednak....

czy zauwazylas,zeby joasik ci ublizyla bo ja nie?dziwne
                    • gagunia Re: gaguniu 06.08.04, 13:50

nie wiem po co wtykasz kij w mrowisko. widocznie aska nie poczula sie urazona,
                      a ty obronce strugasz. w jakim celu????
          • linusia_75 Re: metoda na troli 06.08.04, 11:10
            Przenoszenie wątków nie jest nadużywaniem władzy tylko zabiegiem kosmetycznym,
            do którego moderatorzy forum mają uprawnienia administratorów.
            Gdyby nie pilnowano tematyki wątków, to na "żłobkach" byłoby o kremach
            przeciwzmarszczkowych, a na "ciąży i porodzie" o alimentach. Wchodząc na
            konkretne podforum oczekuję wątków na dany temat, nie mam ochoty przebijać się
            przez tonę postów na zupełnie inny temat. To bardziej skomplikowane i
            czasochłonne niż dodanie kilku for do "ulubuionych".
            kasuje sie tylko te wątki i posty, które naruszają regulamin.
            Jeśli komuś się te zasady nie podobają, to zawsze może założyć forum prywatne i
            robić tam, co mu się podoba.
            Linusia
            • gagunia Re: metoda na troli 06.08.04, 11:18

linusia, mi nie chodzi o przenoszenie watku o karmieniu na karmienie itp, tylko
              u usuwanie watkow i postow, w ktorych zadna z zasad nie zostala naruszona.
              ostatnio sporo zostalo skasowane, zniknelo tez kilka moich wypowiedzi, w
              ktorych nie uzylam zadnego wulgarnego slowa. moze byly to zlosliwe wypowiedzi,
              ale chamskie zostaly, a kilka moich miedzy innymi zniknelo.... zaskakujace
              • joasiiik25 Re: a ja cie lubie...co ty na to? 06.08.04, 11:20
                dobre sobie smile posmialam sie
                • gagunia Re: a ja cie lubie...co ty na to? 06.08.04, 11:30

aska, mozesz mnie nawet kochac albo nienawidziec. sympatie badz antypatie
                  forumowe sa dla mnie tylko milym albo nie milym zabiciem czasu kiedy mam chwile
                  wolnego czasu smile tym bardziej, ze mieszkasz na drugim krancu polski i nigdy
                  poza tym forum sie nie spotkamy.
                • lakszmi Re: a ja cie lubie...co ty na to? 06.08.04, 13:59
                  Cześć, Asiu! Aaaa, tu jesteś. A dlaczego się pośmiałaś? I czemu masz taką
                  dziwna sygnaturkę?
                  koleżanka z osiedla
              • linusia_75 Re: metoda na troli 06.08.04, 11:24
                gagunia napisała:

>
                > linusia, mi nie chodzi o przenoszenie watku o karmieniu na karmienie itp,
                tylko
                >
                > u usuwanie watkow i postow, w ktorych zadna z zasad nie zostala naruszona.
                > ostatnio sporo zostalo skasowane, zniknelo tez kilka moich wypowiedzi, w
                > ktorych nie uzylam zadnego wulgarnego slowa. moze byly to zlosliwe
                wypowiedzi,
                > ale chamskie zostaly, a kilka moich miedzy innymi zniknelo.... zaskakujace

Zgodnie z regulaminem usuwa się nie tylko posty z wulgaryzmami, ale także te,
                które kogoś obrażają. Widocznie twoje były z tego włsnie gatunku.
                linusia
                • umasumak oj nie udało Ci się linusia :)) 06.08.04, 14:05
                  linusia_75 napisała:

> gagunia napisała:
                  >
                  > >
                  > > linusia, mi nie chodzi o przenoszenie watku o karmieniu na karmienie itp,
                  >
                  > tylko
                  > >
                  > > u usuwanie watkow i postow, w ktorych zadna z zasad nie zostala naruszona
                  > .
                  > > ostatnio sporo zostalo skasowane, zniknelo tez kilka moich wypowiedzi, w
                  > > ktorych nie uzylam zadnego wulgarnego slowa. moze byly to zlosliwe
                  > wypowiedzi,
                  > > ale chamskie zostaly, a kilka moich miedzy innymi zniknelo.... zaskakujac
                  > e
                  >
                  > Zgodnie z regulaminem usuwa się nie tylko posty z wulgaryzmami, ale także te,
                  > które kogoś obrażają. Widocznie twoje były z tego włsnie gatunku.
                  > linusia

Nie chciałaś, a wsadziłaś jednak ten kij w mrowisko wink)
                  • linusia_75 Re: oj nie udało Ci się linusia :)) 06.08.04, 14:09

> Nie chciałaś, a wsadziłaś jednak ten kij w mrowisko wink)

Jakies ofiary, jestem po kursie pierwszej pomocy wink)).
                    Na ukąszenia mrówek polecam wode utlenioną wink.
                    Linusia

• gagunia Re: metoda na troli 06.08.04, 14:42
                  linusia_75 napisała:

>>
                  > Zgodnie z regulaminem usuwa się nie tylko posty z wulgaryzmami, ale także te,
                  > które kogoś obrażają. Widocznie twoje były z tego włsnie gatunku.
                  > linusia

swietobliwe nie byly, ale bez przesady. dziwi mnie poprostu, ze zostaja posty
                  bezczelne i chamskie do granic mozliwosci, podczas, gdy usuwane sa jakies
                  smieszne zlosliwosci, ktorych na forum nie brakuje.
      • umasumak Re: metoda na troli 06.08.04, 13:56
        adzia_a napisała:

> Linusia, kiedy sęk w tym, że niektóre dziewczyny kochają trolli. Założą
        jeszcze
        >
        > z dziesięć wątków jak to niedobra Sammy psuje im zabawę. One lubią
        adrenalinkę,
        >
        > teorię spisku, będą wałkować w kółko to samo, w końcu coś się dzieje. Potem
        > jeszcze zawieszą kilka apeli pod hasłem "Co się z wami porobiło?" wink))) aha,
        i
        >
        > im mniej która wie o sieciach komputerowych, tym dłużej będzie się rozpisywać
        > na temat adresu IP wink)))))
        >
        > Sammy, nie daj się i tnij ile wlezie. Sama zgłaszam kilka wątków do
        usunięcia.

Zgadzam się co do troli i poszukiwaczek afer. Jednak Sammy przesadza z tą
        cenzurą. Naprawdę powinny być kasowane obraźliwe posty ( sama pisałam do
        wiecznej w sprawie któregoś wątku), a co do reszty to niech sobie wiszą. Kto
        chce to niech się wpisuje, a kto nie to niech nawet nie czyta.
        >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka