mx3_sp 20.09.13, 13:37 usprawiedliwiłybyście taki gadżet w Waszej sypialni? Wibrator dla kobiety, a lala dla faceta. U mnie by to nie przeszło więc i dildo też nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayaalex Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 13:42 Wibrator to sam mi chcial moj wtedy jeszcze nie malz kupic jak spedzalismy weekend w Paryzu. Lalka - no nie... Jakos jednak nie... Odpowiedz Link Zgłoś
mearuless Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 13:51 ale my mamy male łózko. to ktora z nas by spala na podłodze? Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 13:52 Jest mnóstwo erotycznych gadżetów dla facetów, nie będących lalkami. Kaman. Dmuchane lale kupują Ci naprawdę ekstremalnie samotni... Nie wyobrażam sobie takiego gadżetu w sypialni faceta w związku. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 13:53 niech bedzie sztuczna pochwa, pośladki, chodzi o gadżet, z którym facet "uprawiałby sex" Odpowiedz Link Zgłoś
zmeczona100 Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 13:55 redheadfreaq napisała: > Jest mnóstwo erotycznych gadżetów dla facetów, nie będących lalkami. A ilu jest takich facetów? Tzn. nie będących lalkami? Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 14:09 Przebacz mi, gdyż katar zalał mi mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
kikimora78 Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 13:53 ta... ja, mąż, córka, puchatek, tygrysek, lala, 2 ipady, 2 iphony, 3 butelki z woda, 5 poduszek, dwie kołdry i dwa koce, kot i jeszcze lala dmuchana do tego... jassssssssssssssssssne... Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 13:56 A znasz dowcip o żydzie, ciasnym mieszkaniu i kozie? To dokładnie twój przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
kikimora78 Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 13:57 faktycznie, znam. to zaraz wchodze na ebaya i zakupię, może "bliźniaczki" od razu? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Mąż i dmuchana lalka 15.05.15, 09:19 syjamskie najlepiej. zrośnięte cip..mi Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 13:57 kikimora78 napisała: > ta... ja, mąż, córka, puchatek, tygrysek, lala, 2 ipady, 2 iphony, 3 butelki z > woda, 5 poduszek, dwie kołdry i dwa koce, kot i jeszcze lala dmuchana do tego.. > . jassssssssssssssssssne... ty się ciesz że takiej żywić ani ubierać nie trzeba. poza tym w ciążę też nie zajdzie, więc problem alimentów również odpada Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 19:53 ale nawet jak jej żywić nie trzeba, to wkurzająca jest ten jej wiecznie zdziwiony wyraz twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Mąż i dmuchana lalka 15.05.15, 09:37 Sztuczny penis bez funkcji wibracji. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 13:58 jesli facet marzy o trojkącie, to taka lala chyba najbezpieczniejsza i dla żony niekłopotliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
kikimora78 Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 13:59 najbezpieczniejsza i dla żony > niekłopotliwa? gorzej jak się nagle okaże, że jednak jest lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 16:36 kikimora78 napisała: > gorzej jak się nagle okaże, że jednak jest lepsza ...bo nie ma okresu i głowa ją nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 14:03 Gotować to lubię, ale ona mogłaby sprzątać, wtedy bym mi pasowała. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp faktycznie lala to ćwierćwiecze 20.09.13, 14:07 www.honeyimhome.pl/tenga-egg-masturbatory-dla-mezczyzn/ dyskrecja gwarantowana. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: faktycznie lala to ćwierćwiecze 20.09.13, 14:10 Pamiętam taki tekst z jakiejś ulotki: "sztuczna pochwa. jak żywa. świeci w ciemności" Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: faktycznie lala to ćwierćwiecze 20.09.13, 14:14 You made my day. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: faktycznie lala to ćwierćwiecze 20.09.13, 14:15 to tak jak w tym kawale: Rozmawiają sobie dwie blondynki: - Wiesz, kupiłam sobie skunksa. - I co? - Zajebiście robi minetkę. - No tak, ale co ze smrodem? - Dwa dni rzygał, ale później się przyzwyczaił. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: faktycznie lala to ćwierćwiecze 15.05.15, 10:26 Zawsze mnie zdumiewa jakich rzeczy można się dowiedzieć z ematki Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 14:04 Życie jest niesprawiedliwe Wibrator owszem, dmuchana lala odpada Odpowiedz Link Zgłoś
fomica Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 14:04 A mnie się wydaje że lala to jednak nie jest gadżet z tej samej półki co wibrator. Bo o ile to małe urządzenie jest jakby przedłużeniem ręki, czy czego tam, jego obecnośc nie wyklucza obecności i aktywności partnera, to lalę naturalnych rozmiarów trudno nazwac dodatkiem, uzupełnieniem, jest dosłownie konkurencją Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 14:06 Nie tolerowalabym bo te lalki sa potwornie brzydkie. Ale jakby byla taka ludzka i ladna to bym ja sobie przebierala czesala gadala itd. Ale pewnie wtedy nabralaby osobowosci i kto wie czy chcialaby sie z nim pukac... Wtedy musialabym stanac w jej obronie bo co mi bedIe zbok kolezanke gwalcil... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 14:19 czyli Ty bys się nia opiekowała w dzień, a on w nocy? w sumie niegłupio sobie to wymysliłaś Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 16:33 ichi51e napisała: > Nie tolerowalabym bo te lalki sa potwornie brzydkie. Nie wszystkie. tiny.pl/qhgvf tiny.pl/qhgvn tiny.pl/qhgv2 Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 16:56 Jeszcze sie troche postara i bedzie miala cialko jak ja Fajna biore tylko wole ruda i zeby ta perula jednak naturalnie wygladala. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 14:16 pobudziłaś moją wyobraźnię tylko gdzie bym tą lakę trzymała? do szuflady mu sie nie zmieści przecież Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 14:26 Na dzień by sie ją posadziło na koniu na biegunach i tak stoi, dzieci prawie nie używają. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 15:19 Wyobraziłam sobie tę lalkę jak siedzi w ciągu dnia na kanapie w salonie i gości przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 16:51 był o tym film- z boskim goslingiem w sumie i smieszny i smutny- wart obejrzenia Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 16:46 Bez sensu porównanie, wibrator i dildo to nie to nie jest żeński odpowiednik dmuchanej lalki. Komu by się chciało dmuchać to g...? Dla faceta najlepsza jest chyba tenga: www.google.pl/search?q=tenga&hl=pl&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=fV88UtSqOYeThQeStIDwDQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1066&bih=590&dpr=1 Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 17:01 ojej jakie to ładne nawet bt pasowało u niego na szafce u mnie takie mogłoby byc ps. proporcje właściwe Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 17:05 Kup mężowi, ponoć wrażenia niesamowite. Można się pobawić Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Mąż i dmuchana lalka 21.09.13, 14:00 ponoć mówiszzz a to coś robi? czy tylko jest ciasne i milutkie w środku? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Mąż i dmuchana lalka 21.09.13, 17:04 Fliphole zdaje się zasysa. Te powyżej i jajka trzeba obsługiwać ręcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 16:56 Jakby kupił taką realnie wyglądającą to kto wie... Tylko nie mogłaby być blondynką :F Odpowiedz Link Zgłoś
ta_karola Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 17:05 Zaakceptowałabym. Może kiedyś kupię tylko nie ręczę ,że nie powstrzymam się ze śmiechu. Wibrator mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 19:42 raczej nie. poza tym wszelkie gadżety dla mnie są prezentami od mojego męża. pamiątki po byłym gdzieś zniknęły myślę, że mojego faceta nie kręciłby seks ze sztucznym tworem. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Mąż i dmuchana lalka 20.09.13, 19:43 Gdyby bardzo chciał, sama bym mu kupiła Za to ja nie lubię żadnych dildo, wibratorów, zatyczek itp, bo momentalnie temperatura spada mi do zera, więc może chociaż mąż miałby jakąś fajną zabawkę Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Mąż i dmuchana lalka 21.09.13, 13:36 ...wlasnie sobie wyobraziłam mojego męża z lalą... Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Mąż i dmuchana lalka 21.09.13, 13:40 A mnie zawsze zastanawiało czy te lale nie pękają? w sensie, że się na nie nawali taki chłop to powinny jak balon pęknąć... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Mąż i dmuchana lalka 21.09.13, 14:01 w sumie materace dmuchane nie pękają Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Mąż i dmuchana lalka 21.09.13, 14:27 No bo tam to pewnie jakieś stelaże są czy coś... A taka lalka to co?Pustostan że się tak wyrażę Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Mąż i dmuchana lalka 15.05.15, 10:14 Lala to opakowanie dla sztucznej pochwy. Strategiczne miejsca są odpowiednio wzmocnione i nie mają jak pęknąć Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Mąż i dmuchana lalka 21.09.13, 16:40 Zawsze myślałam, że lalki są dla psycholi bądź starych kawalerów . Jak będę się wybierać w daleką i długą podróż to pomyślę o prezencie dla męża (o ile podobną do mnie znajdę ) jeszcze mu się spodoba Wibrator zagościł u nas na stałe . Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Mąż i dmuchana lalka 21.09.13, 17:01 Dmuchane lale są obrzydliwe, tandetne i w życiu nie zgodziłabym się na coś takiego. Mój facet musiałby być desperatem, żeby chcieć tego użyć. Inne zabawki - jasne, czemu nie. Jajko tenga czy fliphole'a mógłby sobie nawet w salonie na półce trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: Mąż i dmuchana lalka 04.04.14, 12:35 nie mam potrzeby współżycia z przedmiotami, mój m. tez nie Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: re 15.05.15, 09:29 Czytałam kiedyś opowiadanie o reklamacji lalki, niby byla zrobiona z materiału, ktory doskonale imitował skorę, ale wyjadala z lodówki, tyła, byla leniwa i głowa ją bolała. Okazało się, ze pan pomylil dostawczynię z przesyłką Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Mąż i dmuchana lalka 15.05.15, 09:35 Nie miałabym nic przeciwko tenga egg czy podobnym wynalazkom, niech sobie używa na zdrowie, zresztą można się tym bawić wspólnie. Lalki natomiast są tandetne i nie wyobrażam sobie takiego badziewia w mojej sypialni. Poza tym facet podniecający się czymś takim pachnie mi brzydkim, smutnym desperatem. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Mąż i dmuchana lalka 15.05.15, 09:44 No proszę - dobrze wiedzieć, że jestem taka stała w poglądach Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Mąż i dmuchana lalka 15.05.15, 09:57 Haha, wibrator mam, chociaż nie używam, ale lalka by nie przeszła, chyba źeby przed każdym użyciem mąż ją pompował, bo w stanie rozłożonym musiałby ją chyba u sąsiada niedzieciatego trzymać jakoś nie wyobrażam sobie męża bzykającego balonik, zresztą jestem przekonana, ze mąż prędzej bzyknąłby na boku jakąś kobietę, niż wziął się za dmuchaną lalę. Odpowiedz Link Zgłoś