lykaena 24.09.13, 13:16 Co chcę dostać na urodziny? Wszystko mam. Bliskie osoby wiedzą i nie mam wątpliwości, że mnie uszczęśliwią. Pytają dalsi znajomi zaproszeni na ową imprezę. I co ja mam chcieć.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocianna Re: Najgłupsze pytanie na forum 24.09.13, 13:20 "Coś błahego i absolutnie niepraktycznego" - albo jakoś tak to było u L.M. Montgomery. Albo "niespodziankę". I niech się człowiek trudzi i sam wymyśla, co ty chcesz dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Najgłupsze pytanie na forum 24.09.13, 13:20 naturalne olejki albo świece zapachowe, to jest ta pora roku na oszukanie umysłu Odpowiedz Link Zgłoś
anel_ma Re: Najgłupsze pytanie na forum 24.09.13, 13:23 książki, których jeszcze nie czytałaś Odpowiedz Link Zgłoś
lofmitender Re: Najgłupsze pytanie na forum 24.09.13, 13:26 a moze chcialabys sie np czegos nauczyc- wiec ksiazka/poradnik etc Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Najgłupsze pytanie na forum 24.09.13, 13:31 Powiedz, że chcesz kochanka Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: Najgłupsze pytanie na forum 24.09.13, 13:33 nie mozesz miec wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Najgłupsze pytanie na forum 24.09.13, 13:34 Dobrego wina nigdy za wiele. Możesz też poprosić o coś zużywalnego (masz ale się skończy/zużyje). Może jakiś bon na ebooki* * - dowolne hobby Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Najgłupsze pytanie na forum 24.09.13, 13:56 > Dobrego wina nigdy za wiele. Możesz też poprosić o coś zużywalnego (masz ale si > ę skończy/zużyje). nowego meza? Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Najgłupsze pytanie na forum 24.09.13, 14:00 Moja wersja bardziej mi się podoba Kochanek byłby bardziej ekstrawagancki Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Najgłupsze pytanie na forum 24.09.13, 14:03 Ekstrawagancki powiadasz? Kiedys się to ku.estwo nazywało Ale Twoja wersja mi pasi Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp włala: 24.09.13, 14:05 Treść ogłoszenia: zadowolę kobietę 26 cętymetry zadzwoń Cena: 1 zł Dane kontaktowe: ADAM tel. 506242695 kartuzy.info/ogloszenie,330195,zadowole-kobiete.html Odpowiedz Link Zgłoś
kikimora78 Re: Najgłupsze pytanie na forum 24.09.13, 14:04 Hehe... A mi nikt nie wierzy, ze chce wałek do ciasta nie obrotowy. Tyle osób mnie pyta od lat, ja im szczerze odpowiadam, a oni myślą ze se jaja robię. I walka jak nie miałam tak nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Najgłupsze pytanie na forum 24.09.13, 14:06 Do normalnego nakap kleju. Problem rozwiązany Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Najgłupsze pytanie na forum 24.09.13, 14:09 Skromny kwiat - fiolek istny w trawie starczy mi zupełnie to co mam inne śnią o złocie i zabawie mnie zaś gnębi los co dzień ten sam bo ja nie żądam od losu zbyt wiele i zadowalam się bele czym... płaszcz gronostajowy, diadem brylantowy to wystarczy mi mały fiat i kapelusz wielki , z węża pantofelki to wystarczy mi... szlafrok i piżama, co dzień inny strój, brokat albo lama to jest wybór mój ... pończoch sto, koszul sześć tuzinów, wszystko z krebdeszynu to wystarczy mi.... inne zagrzać miejsca nie potrafią, wiecznie ruch i ciągle wrażeń głód, ja się zadowalam się fotografią: Palenicy, Świdra albo Kłód.... bo rzeczywiście zadawalam się byle czym... mała przejażdżka własnym autem po starej Europcze zupełnie mi wystarcza mogę ostatecznie wstąpić na kilka tygodni do Paryża , albo zimą zatrzymać się na kilka dni w pierwszym lepszym pensjonacie w Sant Moritz bo ja nie lubię rzucać się to tu to tam... wystarczy mała biała willa nad naszym polskim morzem, jakiś tam jachcik od wielbicieli - dar dla Zuli, i już - tanim kosztem i jestem zadowolona... rano już fryzjer, masażysta, kąpiel oczywista, to wystarczy mi..... obiad mój : kawior, marcepanik, koniak i szampanik to wystarczy mi..... ........................................... każda z pań ma typy swe w miłości ... blondyn, brunet, rycerz albo zbój... ja się nie znam na tem, to mnie złości, partner w brydża oto typ jest mój.. niech będzie z byle jakiej pierwszorzędnej rodziny bo ja od życia dużo nie wymagam nie musi być zaraz Adam Brodzisz ... niech ma wzrostu 180, jedwabiste włosy, oczy wyraziste, wąskie wargi, tors atlety, nogi sportsmena, ręce długie, pielęgnowane, i już innych wymagań co do zewnętrznego wyglądu nie mam niech będzie tylko trochę do pana podobny - to mi wystarczy upić się szczęściem i szampanem dzisiaj razem z panem to wystarczy mi grubszy flirt weźmy to w cudzysłów .. do utraty zmysłów to wystarczy mi ... w takiej boskiej chwili mogę wszystko znieść ale Pitigrilli całuj mnie i pieść tylko wprzód dobrze się zastanów: Sześciu takich panów to wystarczy mi Odpowiedz Link Zgłoś
bisuneh Re: Najgłupsze pytanie na forum 24.09.13, 14:18 zabieg w ukochanym gabinecie/spa - jak za drogo to niech sie zrzuca Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Najgłupsze pytanie na forum 24.09.13, 15:10 zdecydowanie to: aromanti.com.pl/pl/c/DYFUZORY-ZAPACHOWE/3 moi faworyci to egzotyczny sen i kwiat malin używam w toalecie (choć te zapachy to raczej pod perfumy). jeszcze nie zdarzyło mi się, by ktoś obcy, kto wszedł do wc, nie skomentował że super pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
foringee Re: Najgłupsze pytanie na forum 24.09.13, 15:40 Też mi się wydawało, że mam wszystko i nic nie potrzebuję. A jak się zastanowilam to przypomnialam sobie, że myślałam kiedyś o kupnie prostownicy do włosów, że dobra kawa mi się właśnie kończy, że rozbiłam doniczkę kwiatkowi, że mam za mało talerzyków deserowych i zapominam ich dokupić a dobrego wina nigdy dość. I tęże listę podyktowałam znajomym. Do wyboru do koloru na co maja ochotę. Oni zadowoleni i ja też, bardzo. Bo nie dostałam kolejnej durnostojki tylko coś co mi się faktycznie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś