bella_roza Re: Internet w pracy. 06.11.13, 19:50 moją pracę wykonuje wynajęta firma z Indii której płacę 1/5 mojego wynagrodzenia, a ja w tym czasie mam czas na internet. Odpowiedz Link Zgłoś
a.nancy Re: Internet w pracy. 06.11.13, 20:00 > Gdzie można połączyć forumowanie z zarabianiem pieniędzy? Dziękuję. praca w domu lub/i "na swoim" lub/i elastyczne godziny pracy Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Internet w pracy. 07.11.13, 09:25 Siedzę w biurze między 9 a 15, zajmuję się administracją w firmie rozrywkowej można powiedzieć. Z netu korzystam w czasie przerwy lub jak akurat nic nie mam do roboty bo już wszystko zrobiłam a na następne zadanie czekam. Szefowa bardzo wyrozumiała, znaczy nie wiem czemu miałoby być inaczej skoro z robotą się wyrabiam - czemu miałaby wnikać co robię w międzyczasie...jak przyjedzie dzisiaj i dostanę nowe zadania to będe się zjamować nimi a nie ematką, w chwili obecnej piję herbatkę i jem śniadanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Internet w pracy. 07.11.13, 09:30 Ja siedzę na necie TYLKO w pracy Poza tym nie mam czasu na pierdoły A szefowa moja wyrozumiała i serdeczna Zwłaszcza, że to ja. A w sumie moi pracownicy, jeśli tylko wykonują swoją robotę, to też mogą się rozerwać. Blokad na strony pozakładanych nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Zazdrościsz? 07.11.13, 09:31 Trzeba być tylko dobrze zorganizowanym i na wszystko będzie czas! Poza tym żyjemy w czasach, kiedy internet jest dostępny w smartfonach, a więc dostęp do netu, a więc i emamy jest możliwy przez 24 godz na dobę! Odpowiedz Link Zgłoś
mindtriper Re: Internet w pracy. 07.11.13, 09:44 Nawet gdybym chciała - nie używam internetu w pracy, bo go tam nie mam. Na ematce siedzę więc wyłącznie poza godzinami pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Internet w pracy. 07.11.13, 09:48 To proste - szef płaci mi za wykonaną prace a nie za wpatrywanie się w notes i udawanie skupienia na robocie. Jako że ilość zadań nie powala to i czasu mam dużo. Jestem też w biurze sama więc towarzystwa szukam na forum. Zawsze się wyrobię więc nikogo nie okradam ani nie oszukuje co zapewne chcesz udowodnić. Odpowiedz Link Zgłoś
anel_ma Re: Internet w pracy. 07.11.13, 10:13 Mozna, szczególnie jak jakieś zadanie w pracy polega na tym, ze się cos robi a potem dłuugo czeka na wynik albo krótko, za to wiele razy w równych odstępach czasu. - Wyjsc z firmy nie można, ale poczytać owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: Internet w pracy. 07.11.13, 10:48 W prasie. Nie podam tytułu, ale mi się płaci za tekst, nie za to, ile czasu nad nim spędzam. To czy w międzyczasie się loguję na forum (FB nie mam), czy nie, to już tylko moja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kanga_roo Re: Internet w pracy. 07.11.13, 11:22 próbowałam kiedyś nie korzystać z netu w pracy, efekt był taki, że siedziałam patrząc w okno kiedy muszę coś przemyśleć, o czymś zdecydować, potrzebuję czasu do namysłu; kiedy zrobię coś, co wymagało dużej sprawności intelektualnej, muszę chwilę odpocząć. inni gadają, piją kawę, wychodzą na papierosa. kiedy nie korzystałam z netu, bynajmniej nie wzrosła mi wydajność. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Internet w pracy. 07.11.13, 11:20 Tak, mam bardzo wyrozumiałe szefostwo Odpowiedz Link Zgłoś