25.11.13, 15:50
Napatrzeć się nie mogę na Miley Cyrus , jaką ona ma piękną figurę .

Gdyby z pomocą czarodziejskiej różyczki można było wyglądać identycznie , pomijając twarz (choć też mi się bardzo podoba) zwłaszcza teraz w tych krótkich włosach.

Macie swoją "idolkę" jak która gwiazda chciałybyście wyglądać , a może inaczej , której gwiazdy figurę chciałybyście posiadać?

Obserwuj wątek
    • srubokretka Re: Piękna! 25.11.13, 15:57
      Bym sie zalamala, jak bym miala takie fantazje. Mi jest dobrze w tym opakowaniu co mam.
      • kkalipso Re: Piękna! 25.11.13, 16:00
        Cieszę się .
        • kkalipso Re: Piękna! 25.11.13, 16:04
          A tu fajne fotki z American Music Awards Fashion — 2013

Christina Aguilera doszła do siebie -wypiękniała .

hollywoodlife.com/pics/american-music-awards-fashion-dresses-amas-2013/#!11/christina-aguilera-american-music-awards-2013/
        • srubokretka Re: Piękna! 25.11.13, 18:48
          Ja tez smile Polecam. Bardzo ulatwia zycie smile

Ty tak na powaznie z ta Majli? Naprawde Ci sie podobaja te indycze udziska? hehe naprawde z indyczym miesem mi sie kojarza te jej sciegna. a wszedobylskie jej krocze jest ochydne. Mam wrazenie, ze ona az przebiera nogami , zeby ten srom na sene wywalic.
          • kkalipso Re: Piękna! 25.11.13, 19:08
            No w końcu jest na kim oko zawiesić po latach serwowania grubych dup w gorsetach i kabaretkach , czyli jak najbardziej poważniesmile

https://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.1434837.1377269117!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/landscape_635/miley-cyrus-robin-thicke.jpg
            • vilez Re: Piękna! 26.11.13, 07:47
              Mój typ smile
    • beataj1 Re: Piękna! 25.11.13, 16:02
      Salma Hayek. Dla mnie ideał kobiecych kształtów. Miley jest dla mnie za chuda i żylasta. Mam ochotę ją podkarmić. Ja lubię jak kobieta wygląda jak kobieta.
      I w jakiś niewytłumaczalny sposób Nicki Minaj. Ten tyłek ma w sobie coś hipnotycznego.
      Do osób z jej pochodzeniem (zdaje sie że to Trynidad) pasuje idealnie. Biała kobieta wyglądałaby karykaturalnie. Co nie zmienia faktu że nie mogę od tego tyłka oczu oderwać smile
      • pinkdot Re: Piękna! 25.11.13, 17:18
        Miley jest dla mnie za chuda i
        > żylasta. Mam ochotę ją podkarmić.

Chuda i żylasta? Ładnie umięśniona, wysportowane, jędrne ciało - dalekie od zabiedzenia, czy chudości. Podkarmiona byłaby już pulchna.
        • beataj1 Re: Piękna! 25.11.13, 21:26
          Wolę jak kobieta jest miękka i kształtna. Wolę łagodne i krągłe krzywizny ciała od kanciastych ramion i patykowatych nóg.
          Miley jest dla mnie taka kanciasta i żylasta. Nie podoba mi się to. Ale je nie jestem w grupie zainteresowania tej dziewczyny.
          • mindtriper Re: Piękna! 25.11.13, 21:50
            Eeee, źle bym się czuła gdybym wyglądała jak kto inny, nawet przepiękny.
            Po latach walki z własnym ciałem osiągnęłam ten czas, że dbam po prostu by być całkiem niezłą wersją samej siebie.
            Czasem bardziej a czasem mniej mi to wychodzi, ale jest ok.
    • vilez Re: Piękna! 25.11.13, 16:04
      Hm... teraz mnie pewnie zjedzą co niektóre wink , ale to moja figura (ten sam wzrost, waga, drobne biodra, uda mam tylko szczuplejsze).
      • aanikaa Re: Piękna! 25.11.13, 16:12
        Tylko jeszcze dodaj, że masz miseczkę 65GG. wink
        • vilez Re: Piękna! 25.11.13, 16:14
          Nieee...mam małe cycki.
      • sanrio Re: Piękna! 26.11.13, 08:30
        mam nadzieję, że nie równie szerokie karykaturalne ramionawink
        Ogólnie od pasa w dół - idealnie (no może z 2-3 kg by się przydało), ale niestety te ramiona i dziwaczna twarz jest nie do zaakceptowania.
    • aanikaa Re: Piękna! 25.11.13, 16:11
      Bosh, ona ma 20 lat czy ileś tam (jest młodziutka). Co to za problem mieć taką lub podobnie atrakcyjną figurę w tym wieku, gdy masz masę czasu, żeby o siebie zadbać, jeśli Ci na tym zależy?

Moją idolką jest (i figurę mam bardzo zbliżoną - jeśli chodzi o proporcje, bo jestem niższa):
      https://cdn01.dailycaller.com/wp-content/uploads/2013/06/Gisele-Bundchen.jpg

Lubię też (m.in.):
      - Natalię Lesz
      - Dorotę Czaję (śliczna dziewczyna)
      - Beatę Tadlę (piękna twarz)
      - Kurdej-Szatan (piękna dziewczyna)
      - Paulinę Krupską.

Jeśli wyglądałabym jak któraś z nich, to bym się nie obraziła.

• vilez Re: Piękna! 25.11.13, 16:15
        Ja mam prawie 50 i figurę zachowałam, więc...
        • aanikaa Re: Piękna! 25.11.13, 16:17
          > Ja mam prawie 50 i figurę zachowałam, więc...

Ale ja nie o tym. smile
          • kremciapciulkowy Re: Piękna! 25.11.13, 16:25
            Jennifer Lopez i Beyonce - uwielbiam ten typ sylwetki.
            • kkalipso Re: Piękna! 25.11.13, 18:48
              Nie no za tłuste trochę.
      • kkalipso Re: Piękna! 25.11.13, 17:33
        aanikaa napisała:

> Bosh, ona ma 20 lat czy ileś tam (jest młodziutka). Co to za problem mieć taką
        > lub podobnie atrakcyjną figurę w tym wieku, gdy masz masę czasu, żeby o siebie
        > zadbać, jeśli Ci na tym zależy?

W jej wieku ważyłam 47 kg. mnie się podobają jej szerokie ramiona , ładnie wyrzeźbione ręce , szczuplutka talia , wąskie biodra i piękne nogi. Ogólnie jest bardzo seksowna.

• mariposa_osa Re: Piękna! 25.11.13, 20:13
          hehe, opisałas młodego faceta
          • kkalipso Re: Piękna! 25.11.13, 20:21
            E tam....Faceci mają talię ?
        • 3-mamuska Re: Piękna! 26.11.13, 04:49
          kkalipso napisała:

> aanikaa napisała:
          >
          > > Bosh, ona ma 20 lat czy ileś tam (jest młodziutka). Co to za problem mieć
          > taką
          > > lub podobnie atrakcyjną figurę w tym wieku, gdy masz masę czasu, żeby o s
          > iebie
          > > zadbać, jeśli Ci na tym zależy?
          >
          > W jej wieku ważyłam 47 kg. mnie się podobają jej szerokie ramiona , ładnie wyrz
          > eźbione ręce , szczuplutka talia , wąskie biodra i piękne nogi. Ogólnie jest ba
          > rdzo seksowna.
          >
          >
          A mi sie nie podoba.
          Zwłaszcza to ze ma bary szersze niż biodra.
          I ta wewnętrzna strona uda, bleee.

Moze w innych ciuchach wyglądałaby lepiej.
          Jest tyle pięknych ciuchów, czy te wszystkie "gwiazdeczki" musza występować w "ciuchach" w stylu strój kąpielowy?

Tak jakby nic innego nie miały do pokazania.
    • gretchen184 Re: Piękna! 25.11.13, 16:22
      byłabym szczęśliwa gdybym wyglądała jak mój ideał urody kobiecej czyli www.google.pl/search?q=eva+mendes&client=firefox-a&hs=bCK&rls=org.mozilla:pl:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=bmqTUuLWAamCyQO7xYDYCg&ved=0CJ8BEIke&biw=1024&bih=470
      jeśli chodzi o figurę podobają mi się salma hayek, jennifer lopez- z biodrami,piersiami i wcięciem, lekka nadwaga też mi nie przeszkadza.
    • 18lipcowa3 Re: Piękna! 25.11.13, 16:25
      Figurę ma cudną, natomiast irytuje mnie jej wiecznie wywalony wielki jęzor.
      • inez21 Re: Piękna! 25.11.13, 16:37
        ostatnio ta:
        manyfacesofluxuria.tumblr.com/post/65158875249/daniel-ujazdowski
        najpiękniejsza ze wszystkichsmile
        • agaja5b Re: Piękna! 26.11.13, 00:45
          Wygląda jak lalka Monster High, wpisuje się w dzisiejsze trendysmile Ale prawda urodę ma wyjatkową.
    • jolinka102 Re: Piękna! 25.11.13, 17:12
      Karolina Kurkova jest moim zdaniem idealnie piekna.
    • rosapulchra-0 Re: Piękna! 25.11.13, 17:56
      Że tak zacytuję Maryśkę Cz.: "Wszystkie kobiety są piękne, ale po niektórych tego nie widać"
      smile
    • kawka74 Re: Piękna! 25.11.13, 18:05
      eeeeeee
      Nie. Nie podoba mi się, za bardzo przypomina faceta.
      Gdybym miała sobie wybrać czyjąś figurę, byłaby to Jennifer Lopez.
    • an_ni Re: Piękna! 25.11.13, 18:12
      Magdalena Mielcarz
      nie jestem do niej zupelnie podobna hehehehe
    • m_incubo Re: Piękna! 25.11.13, 20:21
      Wysportowana i zadbana, owszem. Natomiast warunki ma kiepskie, szerokie bary, krótka szyja, płaski tyłek, mały biust, słaba talia i wąskie biodra. Oczywiście kwestia gustu, ale ja z taką figurą byłabym przywalona kompleksami. Za to zaprzedałabym duszę za ciało w typie Halle Berry smile
    • antyideal Re: Piękna! 25.11.13, 20:28
      Tez wygladam z figury jak zabiedzona 16tka uncertain
    • jowita771 Re: Piękna! 25.11.13, 20:47
      Nie pogniewałabym się, gdybym wyglądała jak Magdalena Mielcarz albo Jessica Brown Findlay.
    • agaja5b Re: Piękna? Raczej nie 26.11.13, 00:42
      Oczywiscie rzecz gustu ale nie znawałabym jej piekną, moze uroczą, zwariowaną, co tez może mieć pozytywne konotacje urodowe, ale nie jest piękna. Zresztą to nastolatka to wiadomo jest jędrna i gładka jak to nastolatka. Tak na serio to ładniejsze na ulicy widuję, sporo polskich nastolatek jest przeslicznych, takie rozkwitające młode pączki (nie w sensie że okrągle).
      Co do moich ideałów to w sumie nie wiem, chyba nie mam, ze swojej figury i wyglądu jestem zadowolona, co mogę to zmieniam, czego nie mogę z tym sie godzę. Podoba mi się zawsze z urody Laetitia Casta, z dzisiejszych gwiazd Jennifer Lawrence jest ciekawa, taka oczywisto-nieoczywista.
    • a1ma Re: Piękna! 26.11.13, 00:50
      A daj spokój, jak oskubany kurczak wygląda.

Piękna to jest ona: wink

https://mrjodysmith.files.wordpress.com/2013/03/monica-bellucci.jpg
      • vilez Re: Piękna! 26.11.13, 07:49
        Za duża. Maszyna.
    • aagnes Re: Piękna! 26.11.13, 08:02
      Na milosc boska, ta dziewczyna ma 20 lat, wiec jak ma wygladac, ja w jej wieku, po kilku latach trenowania gimnastyki artystycznej, nie stosowania zadnych diet, pochodzaca z biednego domu wygladalam jeszcze lepiej.
      pokazcie babki ok 40, ktore warto podziwiac, takie ktore urodzily dzieci, ktore nie maja prywatnego dietetyka, masazysty, trenera itd. ja mam w pracy fajniejsze dziewczyny niz MC, wycwiczone, zgrabne, sliczne. (twarz ma nieladna, jakas taka duza jest w stosunku do pacholęcej twarzy, cos dziwnego w niej jest).
    • lola211 Re: Piękna! 26.11.13, 08:16
      Bardzo zgrabna, fakt.
    • default Re: Piękna! 26.11.13, 08:31
      Mi tam dobrze z moją własną figurą. Co ciekawe - kiedy byłam młoda i piękna wink też wzdychałam ciągle, że to czy owo bym chciała mieć szczuplejsze/pełniejsze, dłuższe/krótsze itp. Teraz, gdy mam 50-tkę, uważam, że mam świetną figurę, może tylko troszkę jędrniejsza tu i ówdzie mogłaby być, ale ogólnie - jest OK. I nikomu nie zazdroszczę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka