Dodaj do ulubionych

Dziwną mam córkę chyba

• chipsi Re: Dziwną mam córkę chyba 28.11.13, 08:47
      Może koleżanki jej dokuczają lub koledzy? Jeśli to dogryzanie wiąże się z dojrzewaniem to ważna będzie Twoja rola, by córkę wspierać. Może do tego słucha takiego rodzaju muzyki, który nie łączy się z różowymi pantofelkami i bluzeczką w kotki. Ja miałam właśnie oba problemy, chociaż drugi problemem nie jest w sumie smile
      Duzo pomogli mi rodzice, dzięki którym przestałam się przejmować uwagami na temat moich piersi i innymi z chamskimi tekstami wynikającymi ze zwyczajnej zazdrości koleżanek. A wystarczy jedna taka menda, która napuści inne i klops.
    • default Re: Dziwną mam córkę chyba 28.11.13, 08:51
      gerttta napisała:

> Albo ja jestem.
      > Moja córka jest dziwna, albo mi sie wydaje.

Ty jesteś dziwna, bo dziwisz się oczywistym rzeczom, a mianowicie takim, że nastolatki dorastając i poszukując swojego stylu i gustu, miewają bardzo różne pomysły na siebie, często dziwne i trudne do zaakceptowania... Ale trzeba na to po prostu przymknąć oczy, nie zauważać i cierpliwie czekać aż przejdzie - bo przejdzie. Moja córka od mniej więcej 14 do 18 roku życia ubierała się wyłącznie w czarne ubrania + glany - czy zima, czy lato. Przeczekałam bez komentowania smile
    • kadfael Re: Dziwną mam córkę chyba 28.11.13, 11:29
      Przecież to jest jakiś troll. Wątas na ponad sto postów, a autorka zapadła się pod ziemię.
      I ten tekst z końcówki
      Uprzedzając komentarze nie jest lesbijka normalnie jej sie chłopcy podobaja, al
      > e wiadomo, że rówieśnicy maja pstro w głowie no i patrzą za laskami nie za mysz
      > kami, a dla starszych to ona jest za dziecinna

też na to wskazuje - matka, która chce żeby 13-latka latała za chłopakami? Eeeee

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka