Dodaj do ulubionych

kąpiecie się codziennie ?

• shumi-mi-las jako nastolatka kąpałam się codziennie - czasem 16.12.13, 17:35
      dwa razy nawet w ciągu dnia smile , na co rodzice reagowali mocno nerwowo i staczałam z nimi batalie. argumenty rodziców to była właśnie woda. jako że wtedy pojęcie ekologii dopiero raczkowało, to też znane im nie było i używali jedynie argumentów finansowych wink

uwielbiałam siedzieć tak ze dwie godzinki w wannie, dolewając sobie co jakiś czas ciepłej wody, pochłaniając Chmielewską Joannę oraz winko, jeśli mi się udało przemycić wink
      do tego robiłam eksperymenty kosmetyczne w postaci maseczek na włosy, twarz i ciało - hitem była maska opalająca z tartej marchwi na ciało oraz z ubitego białka i cytryny na twarz przed piątkowymi imprezami.

minęło mi mocno jakoś koło trzydziestki. po pierwsze nie wejdę do wanny bez uprzedniego umycia się pod prysznicem, bo świadomość brudnego ciała (nawet jeśli nie jest faktycznie brudnesmile w stojącej wodzie mnie zniesmacza jakoś. po drugie, zaczęłam ekonomiczniej podchodzić do tych wlewanych litrów ciepłej wody wink po trzecie - szkoda mi czasu na długie ablucje, wolę położyć się pachnąca w łózku, obok męza i tam poczytać....
      • feleedia Re: jako nastolatka kąpałam się codziennie - czas 16.12.13, 19:43
        To się nazywa nerwica natręctw i się leczy.
      • kota_marcowa Re: jako nastolatka kąpałam się codziennie - czas 16.12.13, 21:12
        Możesz powiedzieć więcej o tym białku z cytryną? Powiem szczerze, że mnie zaintrygowałaś. Jak to się robi i jakie efekty daje?
    • lelija05 Re: kąpiecie się codziennie ? 17.12.13, 09:07
      I co, rozmawialiście z młodą?

Swoją drogą, nieźle, banalne pytanie o kąpiel, a dowiedziałaś się, że jesteś gorsza od macoch Kopciuszka, Królewny Śnieżki i Śpiącej Królewny razem wziętych.
    • justina.lewandowsky Córka męża 17.12.13, 09:25
      olewka100procent napisała:

> Miesiąc temu wprowadziła sie do nas 16 letnia córka męża.

Córka męża, to również twoja córka. Szanuj ją.
    • foringee Re: kąpiecie się codziennie ? 17.12.13, 14:38
      Nastoletni syn mojego znajomego robi tak samo tongue_out Nastolatek koleżanki to samo. Chyba to kwestia wieku, że siedzą w tych wannach, wlewają cały pojemnik żelu i wydaja się sobie atrakcyjniejsi.
      Ojciec może jej zwrocic uwagę, że tak częste długie kąpiele sa zwyczajnie niezdrowe dla skóry, szybciej się zacznie marszczyć , wysuszać, łapać grzyby itd "weź się córcia opanuj"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka