Dodaj do ulubionych

do użytkowniczek KINDLA

17.12.13, 10:55
Jakie strony z książkami polecacie? smile Znaczy się księgarnie zeby była tania i wygodna w obsłudze
Niestety nie mam najnowszego kindla i chcę zakupić etui oraz lampke - czy może wybrac jednak 2w1 - takie etui z wbudowana lampką?
Jakie macie? Jakie polecacie?

Czy sa też jakieś strony z darmowymi książkami?
Obserwuj wątek
    • wtopek Re: do użytkowniczek KINDLA 17.12.13, 11:03
      peb.pl/ksi-ki/ smile
    • anika772 Re: do użytkowniczek KINDLA 17.12.13, 11:27
      wolnelektury.pl/
      www.gutenberg.org/
    • jajko54 Re: do użytkowniczek KINDLA 17.12.13, 11:47
      bezpłatne: bookini.pl
      płatne kupuję na różnych, m.in. empik i woblink
    • gazdzinazdaleka Re: do użytkowniczek KINDLA 17.12.13, 12:35
      amazon
    • run_away83 Re: do użytkowniczek KINDLA 17.12.13, 12:40
      Ja coprawda nie używam kindla tylko smartfona, ale polecam publio.pl. Mają fajne promocje i możliwość ściągnięcia zakupionej książki w dowolnum formacie -epub lub mobi, niektóre też w pdf. Mają wiele pozycji za darmo (te do których wygasły prawa autorskie).

A kopalnią darmowej literatiry jest portal gutenberg.org
      • opium74 Re: do użytkowniczek KINDLA 17.12.13, 12:55
        dzięki.
        Jak na razie odkryłam że na amazonie też sa po polsku, i kilka innych księgarni jak i na stronie mojego ulubionego wydawnictwa tez jest spory wybór smile

a co do etui - już widzę że jest niezbedne smile tylko nie wiem czy lepiej z wbudowana lampką czy lampka osobno? sa też takie z wbudowana lampką która nie wymaga baterii tylko czerpie zasilanie z urządzenia...
        sama nie wiem... musze szybko zamówić żeby móc wszędzie zabierać swoje czytadła smile
    • opium74 Re: do użytkowniczek KINDLA 19.12.13, 08:08
      Właśnie dopiero wczoraj odkryłam swiatczytnikow wink kopalnia informacji. Nawet znalazłam jaka lampka jest najlepsza wink
      • agni71 Re: do użytkowniczek KINDLA 19.12.13, 09:48
        Pewnie juz zdecydowałas sie na jakąs lampkę - ja mam taka doczepianą na klips. Sprawdza sie dobrze. W razie braku prądu, mozna przy niej czytac tez zwykłe ksiązki smile
        A kupuje ksiązki najczęściej na publio.pl - maja często oferty i ksiązki w cenach 9,90 - 14,90.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka