tanebo 22.12.13, 18:27 No właśnie! Ostatnio spotkałem koleżankę. Lat trzydzieści parę. Dwa porody. I powiem tak - nie poznałem jej. Wyglądała na pięćdziesiątkę. Nie to że nie była zadbana! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: Spadaj Kramer! 22.12.13, 18:31 Z info medialnych nie wynika czy Bratkowska ma dzieci, raczej nie. Jeśli nie, to owa bezdzietna panienka jest ode mnie 2 lata starsza, a wygląda na starszą o jakieś 10. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Spadaj Kramer! 23.12.13, 15:21 Zajrzałam do Wiki - w punkcie "Rodzina" jest mowa tylko o ojcu - chyba że własną ma niemedialną No ale trzeba przyznać kobiecie, że znalazła sposób na zaistnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: Spadaj Kramer! 23.12.13, 15:34 Bratkowska ma chyba syna nastolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Spadaj Kramer! 22.12.13, 18:33 Bidny Grzesiu Kramer. Leją w niego i z lewa i z prawa. A on tylko chciał dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
duzeq Re: Spadaj Kramer! 22.12.13, 18:34 Ostatnio spotakalam pare znajomych. Ona po trzech porodach i normalnie wygladajaca. Obok kroczyl szanowny malzonek, ktory wygladal tak, jakby skumulowal w sobie te trzy ciaze. Zdazyl tez wylysiec. Zasapany, z worami pod oczami. Co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Spadaj Kramer! 22.12.13, 19:00 moze sie po prostu tak starzeje. nie wierze ze dwie ciaze ją tak straszliwie dobiły. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Spadaj Kramer! 23.12.13, 13:32 Upływ czasu, zwłaszcza jeśli upłynęło lat 20 przynosi znacznie większe szkody niż prawidłowe ciąże i porody. Prawidłowe. A nie wszystkie takie są. Uważam, że w tym (udawaniu, że nie wiedzą? olewie?) jest przejaw najgorszej ignorancji i bezczelności świętojebliwych facecików usiłujących ustawowo zmuszać kobiety do ciąż i porodów. Ciąża i poród może oznaczać przejścia z pogranicza horroru- tylko że w realu. W kontekście polskiej służby zdrowia zapewniającej ciężarnej opiekę i troskę na poziomie poniżej krajów trzeciego świata argument się wzmacnia potrójnie. Kilka moich koleżanek tego doświadczyło. Nawet słuchanie o tym jest ciężkim przeżyciem, przejścia sobie nawet nie wyobrażam. A jak pan Grześ-zakonnik tak sie troska o ludzkie dobro, to niech powalczy o ustawę zmuszającą do oddawania krwi, nerek (po jednej oczywiście), płatów wątroby, szpiku itd wszystkim potrzebującym. Przecież ludzie umierają z powodu braku dawców, tak samo jak płody z powodu braku macic- jeśli to rozwiązujemy systemowo, to uczciwie poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś