mary_lu Re: A wątek roku? 01.01.14, 23:31 Muszę sobie zapisać wątek Loli - na szóstej stronie Lola twierdzi, ze cała afera jest wywołana tym, że ematki jej wszystkiego zazdroszczą, na co Edelstein próbuje ją wyśmiewać Będzie mój kandydat na wątek 2014. Mój głos oddaję na grupę: Noemi, Edelstein, Shellerkę, Lolę itp, męczennice forumowe w imię swej oryginalności, wysokiej jakości i przecudnej urody. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: A wątek roku? 01.01.14, 23:35 zapomnialas o meczennicy od piranii z herbem szlacheckim, ktorej wszyscy za zdroszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: A wątek roku? 01.01.14, 23:44 A jej mąż włamuje się na konto i sadzi za nią ortografy! Tylko strach przed mecenasem Gupikiem powstrzymuje mnie przed dodaniem jej do listy. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: A wątek roku? 02.01.14, 00:32 OJP co wy chcecie od tej kobiety? Ja widze,ze wizja odziedziczonego przez nia domu powoduje u niektorych wscieklizne. Poki byla samotna matka wczesniaka bylo wszystko ok,wystarczylo,ze los sie do niej usmiechnal i juz znalazlo sie pare toczacych piane z pyska. "Ihr moralischer Kompass ist so im Arsch, ich wäre geschockt, wenn Sie auch nur den Weg zum Parkplatz finden würden." Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A wątek roku? 02.01.14, 19:45 E-mamy już planują na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: A wątek roku? 02.01.14, 19:38 ja np nie wiedziałam o żadnym domu i średnio mnie to obchodzi, ale mam do niej to, że bije swoją córeczkę, wprawdzie już wyrośniętą, ale jednak wczesną wcześniaczkę, o której życie ponoć walczyła... i nie ma żadnych wyrzutów sumienia, twierdzi, że to najlepsza z możliwych metod wychowawczych. Te bzdury o błędach ort mnie śmieszą- to żaden problem... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy naomi19 :) 02.01.14, 19:44 naomi19 napisała: > ja np nie wiedziałam o żadnym domu i średnio mnie to obchodzi, ale mam do niej > to, że bije swoją córeczkę, wprawdzie już wyrośniętą, ale jednak wczesną wcześn > iaczkę, o której życie ponoć walczyła... i nie ma żadnych wyrzutów sumienia, tw > ierdzi, że to najlepsza z możliwych metod wychowawczych. To o mnie ? Coś chyba poplątałaś . Nie bije mojej córki,ale wciąż uważam,że lepiej byłoby dla niej ,gdyby dostała klapsa niż słuchała czasem mojego wydzierania Zresztą ona też tak twierdzi . Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: naomi19 :) 02.01.14, 21:22 Czyli już jej nie bijesz? W takim razie jestem z Ciebie dumna i przestaję się czepiać. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: naomi19 :) 03.01.14, 01:01 tak,już jej nie bije,przestałam ją zamykać w komórce na całe dnie oraz przestałam ją karmić tylko sucharami. Zaczeła dostawać prawdziwe kanapki ! Zaczełam ją też wypuszczać na świeże powietrze ,nie wiedziała ,że świat jest taki duuuży!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A wątek roku? 02.01.14, 19:47 Klaps to nie bicie, poza tym to już nie malutki schorowany wcześniaczek, ale całkiem zdrowa kilkulatka. I tak. Nie uważam nic złego w tym, że rodzic za karę daje własnemu dziecku klapsa. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: A wątek roku? 02.01.14, 21:25 Gazeta poczekaj jak bedziesz miec wlasne dziecko i bedziesz wolala sobie lape odgryzc niz je stuknac Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A wątek roku? 03.01.14, 15:27 Miałam cudze i tłukłam, wyrosło i nie oddało Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: A wątek roku? 02.01.14, 00:28 Nie czuje sie meczennica forumowa,nawet nie mam psychofanow z prawdziwego zdarzenia Moze w nowym 2014 sie to zmieni. "Ihr moralischer Kompass ist so im Arsch, ich wäre geschockt, wenn Sie auch nur den Weg zum Parkplatz finden würden." Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: A wątek roku? 02.01.14, 00:29 A była policja ? jakis skrót mozna? bo stracilam watek z oczu w okolicy 22giej w Sylwestra a teraz juz nie dam rady przebijac sie przez calosc (nie chce mi sie, bede szczera) Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: A wątek roku? 02.01.14, 00:37 Zdaje się, że Lola nie miała czasu dzwonić na policję, bo musiała odpowiadać na posty. Wątku nie czytałam, w ramach skrótu kliknęłam sobie na szóstą stronę, tam tylko wychwyciłam taką perełkę. Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: A wątek roku? 01.01.14, 23:35 I jeszcze wątek o edukacji domowej, w którym największą fanką tego rozwiązania byla pani, która w innym wątku chwaliła się nieznajomością tabliczki mnożenia I kolejny - o wożeniu sloików z żarciem na urlop Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: A wątek roku? 02.01.14, 00:27 Ale tak na całkiem serio to najbardziej zapamiętałam (chyba na całe życie) wątek o zakatowanym przez macochę chłopcu... Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: A wątek roku? 02.01.14, 11:02 Odchorowałam ten wątek ostro, tak jak kiedyś dwulatka i dziesięciolatków z Wielkiej Brytanii Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: A wątek roku? 02.01.14, 15:20 Jolka organizująca pomoc dla ubogich deklasuje wszystkie inne wątki Z nie wymienionych jeszcze dobry był wątek mały ale wariat i zgorszenie niektórych ematek "co będzie jeśli czyjś syn wejdzie na forum i to przeczyta?????!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
serei Re: A wątek roku? 02.01.14, 15:24 odgrażanie się Lipcowej, że ktoś pójdzie siedzieć za zdjęcie jej dziecka na demotach ( co akurat było chamstwem roku) no i spytam przy okazji, Lipcowa oddała Ci ta policja choć tego lapka? czy dalej szukają? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: A wątek roku? 02.01.14, 15:46 Dla mnie wątek o sznurówkach.Niestety przeczytałam łącznie ze wszystkimi artykułami na ten temat i długo nie mogłam dojśc do siebie,zresztą chyba dalej nie mogę. Mimo,że o dzieciach maltretowanych,bitych czyta się codziennie To jednak po tamtej historii nie mogę się pozbierać Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: A wątek roku? 02.01.14, 19:39 Ciekawe dlaczego cię to aż tak dotknęło... Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: A wątek roku? 03.01.14, 06:35 naomi19 napisała: > Ciekawe dlaczego cię to aż tak dotknęło... idiotyczna uwaga naprawdę nie widzisz żadnej różnicy między regularnym katowaniem do śmierci a jednorazowym klapsem od czasu do czasu?? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: A wątek roku? 03.01.14, 10:46 Bicie wynika z nieradzenia sobie i z chęci upokorzenia dziecka. Morderczynie nie chciały zamordować jestem o tym przekonana, często to był 1 cios za dużo, 1 cios źle wymierzony, 1 upadek żle obliczony. Bijąc dziecko musisz mieć tego świadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A wątek roku? 03.01.14, 15:29 To samo można powiedzieć o każdej jednej innej karze niż klaps - że rodzic sobie nie radzi bo gdyby sobie radził nie byłoby potrzeby karania, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: A wątek roku? 02.01.14, 17:35 A najciekawszy wątek to zdecydowanie ten ... niezywa matka inkubator forum.gazeta.pl/forum/w,567,148065242,148072527,niezywa_matka_inkubator.html?s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: A wątek roku? 02.01.14, 21:26 Dla mnie ten watek byl super zaskoczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
samotari87 Re: A wątek roku? 02.01.14, 18:15 Mi podobal sie watek kobity ktorej maz nie spostrzegl jak inna pani zaczela mu obciagac. A z tekstu Morgen 'chapac tyke po same pomidory' smialam sie dwa dni. Odpowiedz Link Zgłoś
samotari87 Re: A wątek roku? 02.01.14, 20:46 Fajny byl tez watek, chyba andaby, o tym ze wg niej i jej meza tylko lafiryndy sie maluja. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Nie łżyj. 03.01.14, 21:38 Andaba wyraźnie napisała, że ona tak nie uważa. Odpowiedz Link Zgłoś
noname2002 Re: A wątek roku? 03.01.14, 08:52 forum.gazeta.pl/forum/w,567,148119031,,ZNOWU_zdrada.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: A wątek roku? 02.01.14, 18:48 Wątki z serii "Jeszcze nie umarłam, ale wkrótce..." jednej Pani Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: A wątek roku? 03.01.14, 01:03 stacie_o napisała: > Macie jakieś swoje typy? Ja typuję: > - aferę dresiarsko- piraniową, a co oj,wspomnisz o mnie już niedługo Gdyż domyślam się,że specjalnie po to założyłaś ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
stacie_o Re: A wątek roku? 03.01.14, 07:47 Dla żartu, pomyślałam że fajnie jest się pośmiać z siebie. Nic do Ciebie nie mam serio. Jeśli się poczułas niefajnie, to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
bloopsar Re: A wątek roku? 04.01.14, 00:46 > oj,wspomnisz o mnie już niedługo Ty serio jeszcze to ciągniesz?? Naprawdę sądzisz, że ktoś się boi tej twojej piranii i wspomina to w innym kontekście niż jak bardzo się tym ośmieszyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
antychreza Re: A wątek roku? 03.01.14, 18:24 No, mecenas pirania wymiata. I jeszcze o lasce, co jest zdziwiona, że dzieci mogą same sobie otworzyć lodówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kalia-kalia Re: A wątek roku? 04.01.14, 01:09 Nie pamiętam niestety wątków z początku roku. Z ostatnich - to lola - wątek sylwestrowy oraz wątki gwiazdkowo-brakowo-pieniężne - nie pamiętam niestety nika inicjatorki (byłam po jej stronie). Przypomina mi się jeszcze wątek dotyczący dbania o urodę (tj. jak może się nie chcieć) i wątek demaskatorski dotyczący wiecznej_gosi (lubiłam ją i nadal mam do niej sentyment). Odpowiedz Link Zgłoś