Dodaj do ulubionych

A gdyby Wasz syn...

23.03.14, 12:49
zapłodnił coś takiego,jak ona?

www.pudelek.pl/artykul/65044/eliza_jest_w_ciazy_z_trybsonem/
www.pudelek.tv/video/WSTYD-MI-ze-nie-znam-angielskiego-4812/
Co byście powiedziały na taką synową?
Obserwuj wątek
    • mdro Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 12:52
      Co to znaczy "coś takiego"?
      • basia_400 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 12:55
        Coś tak tępego, jak ta zalinkowana w tekście pani.
        • aquella Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 15:10
          a Trybson to wyżyny inteligencji oczywiście

• sanrio Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 21:18
            przynajmniej po angielsku mówi! big_grin
            lajk nejtiv spiker!
    • x.i.007 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 12:52
      myślę że syn pokroju tego trybsona to już dno rozpaczy. to kogo zapłodnił nie ma już większego znaczenia
      • rhodesian_ridgeback Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 12:58
        Też tak myślębig_grin
      • wioskowy_glupek Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 14:03
        ;D 10/10
      • rhaenyra Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 15:13
        10/10
      • arwena_11 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 16:14
        10/10
      • lech.boleslaw.w Ale przynajmniej nieźle zbudowany. 23.03.14, 16:25
        Pod względem fizyczności jest bardziej atrakcyjny od swojej wybranki.
        • heca7 Re: Ale przynajmniej nieźle zbudowany. 23.03.14, 16:36
          A my ci nie bronimy podziwiać Trybsona tylko wyrażamy swoje zdanie tongue_out
        • rhaenyra Re: Ale przynajmniej nieźle zbudowany. 23.03.14, 16:43
          dla ciebie na pewno big_grinbig_grinbig_grin
          moze kiedys tez takiego znajdzieszsuspicious
          • lech.boleslaw.w Re: Ale przynajmniej nieźle zbudowany. 23.03.14, 16:49
            Może nie jest szczytem pod względem intelektu, ale gdyby nie miał takiej ordynarnej miny i wzroku tęskniącego za myśleniem to by wyglądał OK, natomiast z jej atrakcyjnością gorzej.
            • rhaenyra Re: Ale przynajmniej nieźle zbudowany. 23.03.14, 17:43
              tiak tiak
              kwasne winoronka suspicious
              • lech.boleslaw.w Re: Ale przynajmniej nieźle zbudowany. 23.03.14, 17:51
                Może dla dresiarzy takie panny są atrakcyjne, ale zapewniam Cię że są na tym padole faceci, którzy mogą mieć kobiety ładne i inteligentne w jednym.
                Jakbym miał do wyboru:
                A) Mieć muskulaturą Trypsona, czy jak mu tam,
                B) Bzyknąć jego Elizę,
                To bym wybrał A). Dla jakiegoś dresa z klubu Energy taka pannica może być smacznym kąskiem, nie zaprzeczę.
                • rhaenyra Re: Ale przynajmniej nieźle zbudowany. 23.03.14, 18:17
                  >zapewniam Cię że są na tym pa
                  > dole faceci, którzy mogą mieć kobiety ładne i inteligentne w jednym.

ale ty do nich nie nalezysz suspicious
                  • lech.boleslaw.w Re: Ale przynajmniej nieźle zbudowany. 23.03.14, 19:26
                    I mi na tym nie zależy, bo do tego trzeba mieć albo odpowiednie geny albo być zaradnym, a z tą zaradnością to by było oszukiwanie matki natury i omijanie pierwotnego pożądania. tongue_out Jak ktoś ma się podobać kobiet, to się podoba już w szkole średniej. Zdobywanie kobiet pozycją społeczną itp. uważam za naciąganie prawa natury. tongue_out
                • noname2002 Re: Ale przynajmniej nieźle zbudowany. 23.03.14, 20:06
                  Myślę, że to miało być:

Jakbym miał do wyboru:
                  > A) Bzyknąć Trypsona, czy jak mu tam,
                  > B) Bzyknąć jego Elizę,
                  > To bym wybrał A). Dla jakiegoś dresa z klubu Energy taka pannica może być smacz
                  > nym kąskiem, nie zaprzeczę.
                  • rosapulchra-0 Re: Ale przynajmniej nieźle zbudowany. 23.03.14, 20:32
                    noname2002 napisała:

> Myślę, że to miało być:
                    >
                    > Jakbym miał do wyboru:
                    > > A) Bzyknąć Trypsona, czy jak mu tam,
                    > > B) Bzyknąć jego Elizę,
                    > > To bym wybrał A). Dla jakiegoś dresa z klubu Energy taka pannica może być
                    > smacz
                    > > nym kąskiem, nie zaprzeczę.

big_grinbig_grinbig_grin
    • marzeka1 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 12:53
      Fakt, panna głupawa jak wiecheć słomy, ale nie jest "coś"- jest głupią, bo głupią, ale osobą.
      Tyle ze powiedz mi, CZYM ona się różni od tego chłopaczka? Też ma twarzyczkę nieskażoną myślą żadną- ot chłopczyk penisem napędzany- dziecka szkoda, bo i głupi ojciec, i głupia matka.
    • basia_400 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 12:53
      Pytanie, jak w ogóle można przelecieć takiego pustaka..
      Pani pewnie gościnna w kroku bardzo, za to rozum w głowie nie zagościł. Szkoda..
      • marzeka1 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 12:55
        A u chłopaka gości? Kurczę, przykładajcie chociaż jedną miarę- widzisz różnice w głupocie u tych ludzi?
        • basia_400 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 12:56
          U obu nie gości. Aż strach pomyśleć, co to dziecko będzie w głowie miało.
          • rosapulchra-0 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 13:50
            Strach to czytać twoje teksty, baśka.
      • x.i.007 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 12:55
        na początku myślałam że piszesz o chłopaku, ale z drugiego zdania wnoszę że masz na myśli dziewczynę.
        powiedz proszę, czym oni się różnią?
        • shor-tie Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 13:08
          No fakt,oboje reprezentują ten sam poziom i dlatego do siebie przylgnęli.Może faktycznie są dwiema połówkami pomarańczy,które się odnalazły,a zwieńczeniem tej historii jest dzidzia tongue_out Nie wątpie,że takie horror story mogłoby większość ematek przyprawić o siwe włosy.
          • fogito Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 13:13
            Gdybym miala tak glupiego syna, to bym byla zdziwiona, ze jakakolwiek kobieta chce z nim dziecko robic.
            • x.i.007 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 13:16
              on pewnie był inteligentnym, cudownym młodym człowiekiem zanim go "to coś" nie omotało..
      • edelstein Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 14:14
        Znasz ja,ze sie z takim znastwem wypowiadasz?
        Ja nie znam,a juz na pewno nie bedr sie wyowiadac na podstawie pudla,portalu na poziomie dna i mulu,Ze tez oswiecone jematki tam zagladaja.Nie wstyd wam,ze czytacie bulwarowki najgprszego dortu bedac takimi i e?

"Znasz mnie lepiej niż ja siebie? Widziałeś mnie na glebie?
        Znasz upadek i cierpienie? Znasz każde wydarzenie,
        Które miało wpływ na mnie? Znasz mnie lepiej niż ja klaunie?...
        Śmiejesz się,zgadnij,kto się będzie śmiał ostatni"
    • gretchen184 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 13:33
      boże..dwa pustaki.mieć takie dziecko to porażka dla rodzica.
    • princy-mincy Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 13:43
      Nie wiem, kim sa, ale dawno nie widziałam kogoś tak nieskalanego mysla jak ten chłopak (sądząc po wyrazie twarzy), wiec to chyba nie ma znaczenia kogo on zapłodnil.
    • kikimora78 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 13:48
      Jaki syn taka synowa...
      • aquella Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 15:18
        jaka matka taki syn
        • kikimora78 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 17:22
          Wiec jest szansa, ze sie polubia
    • rosapulchra-0 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 13:51
      Co to znaczy "coś takiego"?
      I zdajesz sobie sprawę, jak o tobie świadczy ta wypowiedź?
    • jolunia01 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 13:54
      Gdyby zapowiadał się na taki egzemplarz jak Trybson, to ubiłabym zanim by doszło do takiego nieszczęścia. Swoja drogą, skąd się biorą takie osobniki (obu płci)?
      • andaba Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 14:16
        Nie mam pojęcia kim są wspomniane osoby, ale wątek nieco mnie zniesmaczył.

Dzieci z niedostatkiem intelektu zdarzają się w różnych rodzinach, tak jak i alergie.
        Czy waszym zdaniem takie niemądre dziecko należy zamknąć w psychiatryku, żeby głupot nie narobiło?

• marzeka1 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 14:19
          Andabo, te zalinkowane osoby, znam tylko z neta z jakiś przeglądanych "Pudelków"- tyle że czym innym jest niedostatek rozumu, czym innym robienie programu, który podobno cieszy się popularnością i z takich osób robi gwiazdy, które są jak jętki jednodniowe.
          Promowanie takich osób jest zwyczajnie szkodliwe, bo młodziaki "chłoną" taką wątpliwą popularność i na bank jest część chłopaczków, którzy chcą być jak ten nieszczęsny Trybson, czy dziewczynek, które chcą być jak ta niemądra panna.
          • aanikaa Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 14:26
            > Promowanie takich osób jest zwyczajnie szkodliwe, bo młodziaki "chłoną" taką wą
            > tpliwą popularność i na bank jest część chłopaczków, którzy chcą być jak ten ni
            > eszczęsny Trybson, czy dziewczynek, które chcą być jak ta niemądra panna.

Też jestem przeciwna promowaniu takich osobników, ale to zła robota stacji.
          • andaba Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 14:27
            Programy pewnie są szkodliwe i głupie, ale ja się raczej odniosłam do wypowiedzi w wątku, nie do programu. "Takie coś' jest czyjąś córką...
            • marzeka1 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 14:33
              A rozumiem, sformułowanie "takie coś" też mnie ruszyło.
            • rosapulchra-0 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 16:02
              andaba napisała:

> Programy pewnie są szkodliwe i głupie, ale ja się raczej odniosłam do wypowiedz
              > i w wątku, nie do programu. "Takie coś' jest czyjąś córką...
              Komentarz "takie coś" jest wybitnie prostacki, chamski i prymitywny.
          • rosapulchra-0 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 15:58
            Marzeka, a to nie są przypadkiem programy przeznaczone dla dorosłych osób i dzieciaki nie powinny ich oglądać?
        • heca7 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 16:40
          To jest taki chłopak, który na wszystkie dziewczyny mówi "gąski". O gąski same do mnie lecą...teraz jeszcze więcej gąsek... o gąsko już jesteś moja big_grin
          Dobrali się jak w korcu maku.
          • komorka25 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 21:23
            heca7 napisała:

> To jest taki chłopak, który na wszystkie dziewczyny mówi "gąski"....

A kontakty z kobietami określa mianem "szpachlowanie". Jolunia dobrze prawi - ubić.
    • aandzia43 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 14:20
      Syn siedzi z tyłu wink
    • aanikaa Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 14:22
      Nie jestem fanką takich programów (wręcz uważam, że nawet oglądanie ich dla jaj, ogłupia społeczeństwo), ani robienia celebrytów z uczestników takich programów, ale jak się tak chwilę nad tym zastanowić, to taki Trybson może mieć więcej oleju w głowie niż się wydaje. Po prostu nie ma poczucia obciachu i dzięki temu może iść do cyrku pod nazwą Warsaw Shore, popajacować i kasa sama leci. Ma głęboko opinie innych o tym czy ma IQ wyższe od IQ meduzy, bo co to ma za znaczenie? Znalazł sobie sposób na życie, dzięki któremu może sobie na luzie pozwolić na swoje fanaberie, może w przyszłości zaczepi się gdzieś w mediach albo w jakiejś agencji eventowej i tyle. I czy to gorszy pomysł na siebie niż np. układanie kafelków? Albo bycie panem na wysokim stanowisku - czytaj: pionkiem - w korporacji?
    • misterni Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 14:51
      Kretyński wątek
      Mam nadzieję, że moje córki na trafią na teściowe twojego pokroju.
      • aquella Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 15:21
        > Kretyński wątek

dokładnie, a potem się dziwić dlaczego tak jadą po teściowych, ja nawet mam kaktusa o nazwie " fotel teściowej"
        • paliwodaj Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 16:29
          pani ma wielka , swieza kroste na brodzie i nie wiem jak to mozliwe ze makijazysci nie byli w stanie pokryc tego czyms, a moze to efekt specjalny aby podkreslic jej brak doskonalosci.
          Programem sie nie skalalam, ale widzialam krotkie kawalki typu ta rozmowa i smiem twierdzic ze nie jest to material na synowa i matke, wcale a wcale
    • misterni Wiecie co, obejrzałam zalinkowane filmy 23.03.14, 17:36
      I w zasadzie nie wiem, dlaczego tak jeździcie po tej pannie. Zgoda, zbyt mądra to ona nie jest, ale wydaje się być sympatyczna, taka dziewczyna z sąsiedztwa.
      To już naprawdę trzeba być inteligentnym, żeby zasłużyć sobie na przyzwoite traktowanie?
      Powiem wam, że 100x bardziej wolałabym wypić kawę i pogadać z tą dziewczyną, niż z osobą nazywającą drugiego człowieka mianem "to coś"
      • rosapulchra-0 Re: Wiecie co, obejrzałam zalinkowane filmy 23.03.14, 18:02
        misterni napisała:

> Powiem wam, że 100x bardziej wolałabym wypić kawę i pogadać z tą dziewczyną, ni
        > ż z osobą nazywającą drugiego człowieka mianem "to coś"

Dokładnie tak samo myślę.
    • anorektycznazdzira Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 18:18
      Dżizas, kobieto, mówisz o T.R.Y.B.S.O.N.I.E, powód do zmartwienia ma raczej jej matka i to na jej matki miejscu nie chciałabym być. Litości.
    • nangaparbat3 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 18:31
      cieszylabym się - wszystko lepsze niz coś, co zakłada takie wątki
    • maja.london888 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 20:43
      A skąd wiesz, że zapłodnił? Za miesiąc się okaże, że to kłamstwo, żeby przyciąć uwagę (i jak widać skutecznie), a za pół roku wszyscy o nich zapomną.
    • kerri31 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 20:46
      Nie naśmiewaj się dziadku z takiego przypadku, dziadek się śmiał i tak samo miał...
    • m_incubo Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 22:09
      >Re: A gdyby Wasz syn...
      > zapłodnił coś takiego,jak ona?

Nie odpowiadam na pytania zadawane przez coś takiego jak ty.
    • anika772 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 22:16
      Jaki syn, taka synowa.
      Ja bym się załamała gdybym miała takiego syna.
    • panirogalik Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 22:17
      ale o so chodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka