shor-tie 23.03.14, 12:49 zapłodnił coś takiego,jak ona? www.pudelek.pl/artykul/65044/eliza_jest_w_ciazy_z_trybsonem/ www.pudelek.tv/video/WSTYD-MI-ze-nie-znam-angielskiego-4812/ Co byście powiedziały na taką synową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia_400 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 12:55 Coś tak tępego, jak ta zalinkowana w tekście pani. Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 15:10 a Trybson to wyżyny inteligencji oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 21:18 przynajmniej po angielsku mówi! lajk nejtiv spiker! Odpowiedz Link Zgłoś
x.i.007 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 12:52 myślę że syn pokroju tego trybsona to już dno rozpaczy. to kogo zapłodnił nie ma już większego znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
lech.boleslaw.w Ale przynajmniej nieźle zbudowany. 23.03.14, 16:25 Pod względem fizyczności jest bardziej atrakcyjny od swojej wybranki. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Ale przynajmniej nieźle zbudowany. 23.03.14, 16:36 A my ci nie bronimy podziwiać Trybsona tylko wyrażamy swoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Ale przynajmniej nieźle zbudowany. 23.03.14, 16:43 dla ciebie na pewno moze kiedys tez takiego znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
lech.boleslaw.w Re: Ale przynajmniej nieźle zbudowany. 23.03.14, 16:49 Może nie jest szczytem pod względem intelektu, ale gdyby nie miał takiej ordynarnej miny i wzroku tęskniącego za myśleniem to by wyglądał OK, natomiast z jej atrakcyjnością gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Ale przynajmniej nieźle zbudowany. 23.03.14, 17:43 tiak tiak kwasne winoronka Odpowiedz Link Zgłoś
lech.boleslaw.w Re: Ale przynajmniej nieźle zbudowany. 23.03.14, 17:51 Może dla dresiarzy takie panny są atrakcyjne, ale zapewniam Cię że są na tym padole faceci, którzy mogą mieć kobiety ładne i inteligentne w jednym. Jakbym miał do wyboru: A) Mieć muskulaturą Trypsona, czy jak mu tam, B) Bzyknąć jego Elizę, To bym wybrał A). Dla jakiegoś dresa z klubu Energy taka pannica może być smacznym kąskiem, nie zaprzeczę. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Ale przynajmniej nieźle zbudowany. 23.03.14, 18:17 >zapewniam Cię że są na tym pa > dole faceci, którzy mogą mieć kobiety ładne i inteligentne w jednym. ale ty do nich nie nalezysz Odpowiedz Link Zgłoś
lech.boleslaw.w Re: Ale przynajmniej nieźle zbudowany. 23.03.14, 19:26 I mi na tym nie zależy, bo do tego trzeba mieć albo odpowiednie geny albo być zaradnym, a z tą zaradnością to by było oszukiwanie matki natury i omijanie pierwotnego pożądania. Jak ktoś ma się podobać kobiet, to się podoba już w szkole średniej. Zdobywanie kobiet pozycją społeczną itp. uważam za naciąganie prawa natury. Odpowiedz Link Zgłoś
noname2002 Re: Ale przynajmniej nieźle zbudowany. 23.03.14, 20:06 Myślę, że to miało być: Jakbym miał do wyboru: > A) Bzyknąć Trypsona, czy jak mu tam, > B) Bzyknąć jego Elizę, > To bym wybrał A). Dla jakiegoś dresa z klubu Energy taka pannica może być smacz > nym kąskiem, nie zaprzeczę. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ale przynajmniej nieźle zbudowany. 23.03.14, 20:32 noname2002 napisała: > Myślę, że to miało być: > > Jakbym miał do wyboru: > > A) Bzyknąć Trypsona, czy jak mu tam, > > B) Bzyknąć jego Elizę, > > To bym wybrał A). Dla jakiegoś dresa z klubu Energy taka pannica może być > smacz > > nym kąskiem, nie zaprzeczę. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 12:53 Fakt, panna głupawa jak wiecheć słomy, ale nie jest "coś"- jest głupią, bo głupią, ale osobą. Tyle ze powiedz mi, CZYM ona się różni od tego chłopaczka? Też ma twarzyczkę nieskażoną myślą żadną- ot chłopczyk penisem napędzany- dziecka szkoda, bo i głupi ojciec, i głupia matka. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_400 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 12:53 Pytanie, jak w ogóle można przelecieć takiego pustaka.. Pani pewnie gościnna w kroku bardzo, za to rozum w głowie nie zagościł. Szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 12:55 A u chłopaka gości? Kurczę, przykładajcie chociaż jedną miarę- widzisz różnice w głupocie u tych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
basia_400 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 12:56 U obu nie gości. Aż strach pomyśleć, co to dziecko będzie w głowie miało. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 13:50 Strach to czytać twoje teksty, baśka. Odpowiedz Link Zgłoś
x.i.007 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 12:55 na początku myślałam że piszesz o chłopaku, ale z drugiego zdania wnoszę że masz na myśli dziewczynę. powiedz proszę, czym oni się różnią? Odpowiedz Link Zgłoś
shor-tie Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 13:08 No fakt,oboje reprezentują ten sam poziom i dlatego do siebie przylgnęli.Może faktycznie są dwiema połówkami pomarańczy,które się odnalazły,a zwieńczeniem tej historii jest dzidzia Nie wątpie,że takie horror story mogłoby większość ematek przyprawić o siwe włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 13:13 Gdybym miala tak glupiego syna, to bym byla zdziwiona, ze jakakolwiek kobieta chce z nim dziecko robic. Odpowiedz Link Zgłoś
x.i.007 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 13:16 on pewnie był inteligentnym, cudownym młodym człowiekiem zanim go "to coś" nie omotało.. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 14:14 Znasz ja,ze sie z takim znastwem wypowiadasz? Ja nie znam,a juz na pewno nie bedr sie wyowiadac na podstawie pudla,portalu na poziomie dna i mulu,Ze tez oswiecone jematki tam zagladaja.Nie wstyd wam,ze czytacie bulwarowki najgprszego dortu bedac takimi i e? "Znasz mnie lepiej niż ja siebie? Widziałeś mnie na glebie? Znasz upadek i cierpienie? Znasz każde wydarzenie, Które miało wpływ na mnie? Znasz mnie lepiej niż ja klaunie?... Śmiejesz się,zgadnij,kto się będzie śmiał ostatni" Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 13:33 boże..dwa pustaki.mieć takie dziecko to porażka dla rodzica. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 13:43 Nie wiem, kim sa, ale dawno nie widziałam kogoś tak nieskalanego mysla jak ten chłopak (sądząc po wyrazie twarzy), wiec to chyba nie ma znaczenia kogo on zapłodnil. Odpowiedz Link Zgłoś
kikimora78 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 17:22 Wiec jest szansa, ze sie polubia Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 13:51 Co to znaczy "coś takiego"? I zdajesz sobie sprawę, jak o tobie świadczy ta wypowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 13:54 Gdyby zapowiadał się na taki egzemplarz jak Trybson, to ubiłabym zanim by doszło do takiego nieszczęścia. Swoja drogą, skąd się biorą takie osobniki (obu płci)? Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 14:16 Nie mam pojęcia kim są wspomniane osoby, ale wątek nieco mnie zniesmaczył. Dzieci z niedostatkiem intelektu zdarzają się w różnych rodzinach, tak jak i alergie. Czy waszym zdaniem takie niemądre dziecko należy zamknąć w psychiatryku, żeby głupot nie narobiło? Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 14:19 Andabo, te zalinkowane osoby, znam tylko z neta z jakiś przeglądanych "Pudelków"- tyle że czym innym jest niedostatek rozumu, czym innym robienie programu, który podobno cieszy się popularnością i z takich osób robi gwiazdy, które są jak jętki jednodniowe. Promowanie takich osób jest zwyczajnie szkodliwe, bo młodziaki "chłoną" taką wątpliwą popularność i na bank jest część chłopaczków, którzy chcą być jak ten nieszczęsny Trybson, czy dziewczynek, które chcą być jak ta niemądra panna. Odpowiedz Link Zgłoś
aanikaa Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 14:26 > Promowanie takich osób jest zwyczajnie szkodliwe, bo młodziaki "chłoną" taką wą > tpliwą popularność i na bank jest część chłopaczków, którzy chcą być jak ten ni > eszczęsny Trybson, czy dziewczynek, które chcą być jak ta niemądra panna. Też jestem przeciwna promowaniu takich osobników, ale to zła robota stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 14:27 Programy pewnie są szkodliwe i głupie, ale ja się raczej odniosłam do wypowiedzi w wątku, nie do programu. "Takie coś' jest czyjąś córką... Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 14:33 A rozumiem, sformułowanie "takie coś" też mnie ruszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 16:02 andaba napisała: > Programy pewnie są szkodliwe i głupie, ale ja się raczej odniosłam do wypowiedz > i w wątku, nie do programu. "Takie coś' jest czyjąś córką... Komentarz "takie coś" jest wybitnie prostacki, chamski i prymitywny. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 15:58 Marzeka, a to nie są przypadkiem programy przeznaczone dla dorosłych osób i dzieciaki nie powinny ich oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 16:40 To jest taki chłopak, który na wszystkie dziewczyny mówi "gąski". O gąski same do mnie lecą...teraz jeszcze więcej gąsek... o gąsko już jesteś moja Dobrali się jak w korcu maku. Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 21:23 heca7 napisała: > To jest taki chłopak, który na wszystkie dziewczyny mówi "gąski".... A kontakty z kobietami określa mianem "szpachlowanie". Jolunia dobrze prawi - ubić. Odpowiedz Link Zgłoś
aanikaa Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 14:22 Nie jestem fanką takich programów (wręcz uważam, że nawet oglądanie ich dla jaj, ogłupia społeczeństwo), ani robienia celebrytów z uczestników takich programów, ale jak się tak chwilę nad tym zastanowić, to taki Trybson może mieć więcej oleju w głowie niż się wydaje. Po prostu nie ma poczucia obciachu i dzięki temu może iść do cyrku pod nazwą Warsaw Shore, popajacować i kasa sama leci. Ma głęboko opinie innych o tym czy ma IQ wyższe od IQ meduzy, bo co to ma za znaczenie? Znalazł sobie sposób na życie, dzięki któremu może sobie na luzie pozwolić na swoje fanaberie, może w przyszłości zaczepi się gdzieś w mediach albo w jakiejś agencji eventowej i tyle. I czy to gorszy pomysł na siebie niż np. układanie kafelków? Albo bycie panem na wysokim stanowisku - czytaj: pionkiem - w korporacji? Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 14:51 Kretyński wątek Mam nadzieję, że moje córki na trafią na teściowe twojego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 15:21 > Kretyński wątek dokładnie, a potem się dziwić dlaczego tak jadą po teściowych, ja nawet mam kaktusa o nazwie " fotel teściowej" Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 16:29 pani ma wielka , swieza kroste na brodzie i nie wiem jak to mozliwe ze makijazysci nie byli w stanie pokryc tego czyms, a moze to efekt specjalny aby podkreslic jej brak doskonalosci. Programem sie nie skalalam, ale widzialam krotkie kawalki typu ta rozmowa i smiem twierdzic ze nie jest to material na synowa i matke, wcale a wcale Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Wiecie co, obejrzałam zalinkowane filmy 23.03.14, 17:36 I w zasadzie nie wiem, dlaczego tak jeździcie po tej pannie. Zgoda, zbyt mądra to ona nie jest, ale wydaje się być sympatyczna, taka dziewczyna z sąsiedztwa. To już naprawdę trzeba być inteligentnym, żeby zasłużyć sobie na przyzwoite traktowanie? Powiem wam, że 100x bardziej wolałabym wypić kawę i pogadać z tą dziewczyną, niż z osobą nazywającą drugiego człowieka mianem "to coś" Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Wiecie co, obejrzałam zalinkowane filmy 23.03.14, 18:02 misterni napisała: > Powiem wam, że 100x bardziej wolałabym wypić kawę i pogadać z tą dziewczyną, ni > ż z osobą nazywającą drugiego człowieka mianem "to coś" Dokładnie tak samo myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 18:18 Dżizas, kobieto, mówisz o T.R.Y.B.S.O.N.I.E, powód do zmartwienia ma raczej jej matka i to na jej matki miejscu nie chciałabym być. Litości. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 18:31 cieszylabym się - wszystko lepsze niz coś, co zakłada takie wątki Odpowiedz Link Zgłoś
maja.london888 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 20:43 A skąd wiesz, że zapłodnił? Za miesiąc się okaże, że to kłamstwo, żeby przyciąć uwagę (i jak widać skutecznie), a za pół roku wszyscy o nich zapomną. Odpowiedz Link Zgłoś
kerri31 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 20:46 Nie naśmiewaj się dziadku z takiego przypadku, dziadek się śmiał i tak samo miał... Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 22:09 >Re: A gdyby Wasz syn... > zapłodnił coś takiego,jak ona? Nie odpowiadam na pytania zadawane przez coś takiego jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: A gdyby Wasz syn... 23.03.14, 22:16 Jaki syn, taka synowa. Ja bym się załamała gdybym miała takiego syna. Odpowiedz Link Zgłoś