vilez 17.06.14, 19:26 Bo ja bardzo. I kiece, i spódnice. Dzis sobie kupiłam takie dwie- Mango: kolory ink i stone (chodziły za mną od czasu pewnej rozmowy z Verdaną ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ophelia78 Re: Spódnice maxi- kto lubi? 17.06.14, 19:33 ja w ogóle lubię spódnice, albo mini (ale stonowane, przed kolano a nie za pośladek), albo maxi. Matka natura obdarzyła 181 cm wzrostu, więc w długich dobrze wygladam. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Spódnice maxi- kto lubi? 17.06.14, 19:42 To tak jak ja Albo mini albo maxi. Mimo, że jestem niewysoka, to mi maxi służą- mam wąskie biodra, i jak są dopasowane na biodrach, jest fest. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Spódnice maxi- kto lubi? 17.06.14, 19:37 nope, nope, nope, nope latem poci się w tym tyłek, po nogach cieknie zimą ucheta się toto w śniegu/błocie poza tym, za ładne mam nogi, żeby je chować pod takimi namiotami Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Spódnice maxi- kto lubi? 17.06.14, 19:37 Może bym i polubiła, tę jasną zwłaszcza, ale one nie lubią mnie. Jedyne spódnice w których wyglądam jak człowiek, to ołówkowe do kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Spódnice maxi- kto lubi? 17.06.14, 19:53 To tak jak ja. Takie spodnice sa dla dlugich i chudych, a ja jestem krotka i gruba Wygladam w tym jak w namiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Spódnice maxi- kto lubi? 17.06.14, 19:55 niekoniecznie te zalinkowane strasznie smetne sa nawet na modelce wygladaja slabo ani to ladne, ani praktyczne Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Spódnice maxi- kto lubi? 17.06.14, 19:57 Chodze tylko w dlugich spodnicach i sukienkach, ale nie w takich jak na zdjeciach. Wole bardziej przewiewne, na gumce. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Spódnice maxi- kto lubi? 17.06.14, 19:57 Nie lubię. Nie jest to ani elegancki strój do biura, ani wygodny na plac zabaw, ani sexi na randkę z mężem. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Spódnice maxi- kto lubi? 17.06.14, 20:05 Lubie, ale takie miekkie i elastyczne (lekka bawelna z dodatkiem czegos tam). Sztruksowej raczej bym nie wybrala. Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Spódnice maxi- kto lubi? 17.06.14, 20:08 To bawełna (nie sztrusk, ale rodzaj płótna, dość miękkie). Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Spódnice maxi- kto lubi? 17.06.14, 20:09 100% bawełna, bez elastanu- tez był wolała z 1% dodatku, lepiej się naciąga na biodrach i pupie) Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Spódnice maxi- kto lubi? 17.06.14, 20:12 Lubie I nosze, ale w tym stylu. Te na Twoich zdjeciach jakos nie bardzo.... Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Spódnice maxi- kto lubi? 17.06.14, 23:50 O! Ja dzisiaj jestem w tej kietce, z Targetu Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Spódnice maxi- kto lubi? 17.06.14, 20:50 lubie, ale nie w tym kroju w tym kroju wyglądam jak belka. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Spódnice maxi- kto lubi? 18.06.14, 18:40 Nie znoszę. Moja długość to max kolanko ) Nie cierpię jak mi się coś majta pomiędzy nogami. To samo dotyczy długich płaszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Spódnice maxi- kto lubi? 18.06.14, 19:04 Uwielbiam i jest mi wszystko jedno, czy wyglądam w nich jak podstarzały gnom, czy nie. Nie mogę odżałować, ze na zimę takich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Spódnice maxi- kto lubi? 18.06.14, 20:44 verdana napisała: > Uwielbiam i jest mi wszystko jedno, czy wyglądam w nich jak podstarzały gnom, c > zy nie. Nie mogę odżałować, ze na zimę takich nie ma. alez sa przypomnialam sobie ze jedyna maxi jaka mam to zimowka wlasnie jak spiworek ocieplana prosta do samej ziemi od 12 lat ja nosze i kocham ogromnie Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Spódnice maxi- kto lubi? 18.06.14, 20:47 Miałam pikowaną- zgniła zieleń na czerwonej podbitce, z Big Starra. Ale już się zdarła. Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 uwielbiam:) 18.06.14, 19:07 I fajnie w nich wyglądam. Noszę niezależnie od mody. A te ze zdjęcia są bombowe Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Spódnice maxi- kto lubi? 18.06.14, 19:12 Bardzo lubię. Ale rzadko noszę, szczególnie w upały. Odpowiedz Link Zgłoś
mona_mayfair Re: Spódnice maxi- kto lubi? 18.06.14, 19:40 Lubię, ale nie w takim wydaniu jak te twoje. Wole takie : Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Spódnice maxi- kto lubi? 18.06.14, 21:06 Mam podobną do tej czerwonej, tylko ciut krótszą i z mniejszym rozcięciem Czarna w słoneczniki. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Spódnice maxi- kto lubi? 18.06.14, 20:49 Doslownie az do ziemi? Czy jednak do kostek? Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Spódnice maxi- kto lubi? 18.06.14, 20:57 Jeszcze nie wiem, jak te wypadną. W sklepie stacjonarnym nie było mojego rozmiaru, tylko większe- te były bardzo długie. Wszystko się okaże, jak przylecą. Ale gdyby co, to je skrócę, to nie problem. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Spódnice maxi- kto lubi? 18.06.14, 20:54 Witam Lubię, ale nie takie jak twoje;-P Moje są zwiewne i wiskozowe lub poliestrowe. Mam beżową, szarą i chcę mieć różową. Szara jest plisowana. Czuję się w nich jak królewna. Podoba mi się ten trend. Przy okazji, można nóg nie golić;-P Same plusy. Królewna i włosy na nogach;-D Ha! Bosko. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: Spódnice maxi- kto lubi? 18.06.14, 20:58 Też mam takie zwiewne, z jedwabnej żorżety Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Spódnice maxi- kto lubi? 18.06.14, 21:07 Lubię, ale takie do kostki, nie ciągnące się po ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
bachtin Re: Spódnice maxi- kto lubi? 18.06.14, 22:46 Lubi i noszę, ale zwiewne i łopoczące. Te z pierwszego postu kojarzą mi się z młodymi, nadgorliwymi w tzw. skromności katoliczkami z oazy. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Spódnice maxi- kto lubi? 18.06.14, 22:50 brzydkie, nudne, niewygodne, babciowate lubię maxi spodnice ale takie zwiewne, kolorowe Odpowiedz Link Zgłoś