Dodaj do ulubionych

krótka sukienka

05.08.14, 17:12
Chłopy to głupie są, daję słowo. Zazwyczaj noszę długie spodnie ewentualnie sukienki i spódnice ciut za kolano lub dłuższe i żadnej sensacji nie wzbudzam. Ale gorąco jest więc kupiłam sobie kieckę tak z 7 cm przed kolano. I nagle jestem piękną księżniczką, którą wszyscy muszą sobie dokładnie oblukać, mało im się szyje nie ukręcą. Mam ubaw po pachy.
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: krótka sukienka 05.08.14, 18:27
      No i dobrze! A niech się ślinią - zawszeć to jakieś +300 do lansu wink
    • kosheen4 Re: krótka sukienka 05.08.14, 18:33
      priszczilla napisała:

> Mam ubaw po pachy.

z tego co piszesz, to raczej intensywnie skacze ci samoocena.
      • priszczilla Re: krótka sukienka 05.08.14, 19:18
        Eee, sukienka idzie do prania więc jutrzejszy dzień przywróci mi właściwą perspektywę.
    • tol8 Re: krótka sukienka 05.08.14, 18:38
      Wiesz, że zauważyłam to samo? Codzień rano idę z psem - raz w dresie, raz w sukience. Makijaż i fryz ten sam. Coś w tym jest smile
      • kremka2014 Re: krótka sukienka 05.08.14, 18:49
        Jeszcze mi siebie nie zdarzyło,żebym w mini czekala na przejściu dla pieszych dłużej niż 5 sekundsmile. A w spodniach......coż....trzeba sie wepchnąć pod kółka.
    • saszanasza Re: krótka sukienka 05.08.14, 18:44
      Ja zauważyłam coś gorszego. Zazwyczaj chodzę w spodniach lub spodenkach, kiedy już założę spódnicę to zazwyczaj słyszę że się odstroiłam/odwaliłam etc.
      Zaznaczyć chcę, że spódnica lniana/bawełniana i casualowa....
      Tak więc najczęściej się nie "odstawiam"sad
      • totorotot Re: krótka sukienka 06.08.14, 08:28
        Pewnie od teściowej słyszysz albo brzydkiej koleżanki smile
        • saszanasza Re: krótka sukienka 06.08.14, 08:39
          totorotot napisała:

> Pewnie od teściowej słyszysz albo brzydkiej koleżanki smile
          >

od koleżanek raczej...mam nawet taką jedną, co chyba musiałaby być nawalona żeby mi powiedzieć coś miłegouncertain
          • totorotot Re: krótka sukienka 06.08.14, 08:45
            To jej powiedz: lepiej odwalona niż powalona. Po co Ci taka niezyczliwa koleżanka?
      • ruda_owca Re: krótka sukienka 18.08.14, 11:39
        > Ja zauważyłam coś gorszego. Zazwyczaj chodzę w spodniach lub spodenkach, kiedy
        > już założę spódnicę to zazwyczaj słyszę że się odstroiłam/odwaliłam etc.

A to obelga jakas jest, czy o co chodzi?
    • misiu-1 Re: krótka sukienka 05.08.14, 18:52
      priszczilla napisała:

> Chłopy to głupie są, daję słowo.

A baby to mądrzejsze są? Mało to było przypadków bab, wydawałoby się, kutych na cztery nogi, wykształconych i obytych w świecie biznesłumen, padających ofiarami prymitywnych oszustów matrymonialnych, których jedyną zaletą była umiejętność wciskania bajeru? Zgrabne nogi są przynajmniej prawdziwe. big_grin
      • priszczilla Re: krótka sukienka 05.08.14, 18:56
        Taki oszust to się musi jednak nieco wysilić. A nogi większość kobiet po prostu ma.
        • misiu-1 Re: krótka sukienka 05.08.14, 19:03
          No tak. Wysilił się, to mu się należy wynagrodzenie. smile
        • misiu-1 Re: krótka sukienka 05.08.14, 19:05
          priszczilla napisała:

> A nogi większość kobiet po prostu ma.

Powiedziałbym, że prócz nielicznych, kalekich wyjątków, wszystkie po prostu mają. Ale tych, za którymi faceci się ślinią, to jednak większość nie ma. Oj, nie ma. smile
    • jusytka Re: krótka sukienka 05.08.14, 22:53
      A i przez pasy łatwiej przejść, bo chętniej przepuszczą wink Ja bardzo lubię latem krótkie sukienki smile
      • paliwodaj Re: krótka sukienka 06.08.14, 03:27
        No glupie te chlopy jak nic big_grin
    • triismegistos Re: krótka sukienka 06.08.14, 08:11
      Zadna nowość. Im bardziej skąpa/ kobieca kiecka, która mam na sobie tym milej i łatwiej mija dzień. Faceci przepuszczają w drzwiach, ustępują miejsca w kolejce, próbują pomagać z ciężkimi zakupami etc.
      W sumie niedawno (bo ja taki refleks wspaniały mam) odkryłam, ze dodarkowe pięć minut na dopracowanie stroju, makijażu i fryzury zwyczajnie się opłaca w ciągu dnia.
    • totorotot Re: krótka sukienka 06.08.14, 08:22
      Człowiek się czuje jakby szedł w stronę lodówki przez kuchnię pełna kotów, prawda? smile))
      • mamakasienki1 Re: krótka sukienka 06.08.14, 17:17
        a opłaca się opłaca.
        Obecnie jako matka stacjonarna latam głównie w spodenkach, ale do pracy to zakładam zawsze coś co zwraca uwagę Panów, dzień jak to już któraś wcześniej zauważyła mija milej, a i czasami się przyda wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka