Dodaj do ulubionych

torebka ematki

25.08.14, 20:11
Czy na co dzień nosicie eleganckie torebki?
Małe, duże? Skórzane, filcowe, z tworzywa?
A może macie torby na ramię, sportowe?

Ja mam taką ukochaną materiałową, sportową, noszę ją przez ramię (na ukos). Z każdym praniem wygląda coraz gorzej a rozstać się żal....
Mam jakieś bardziej eleganckie, ale nie lubię ich. Spadają mi i muszę wciąż o nich myśleć.
Obserwuj wątek
    • 18lipcowa3 Re: torebka ematki 25.08.14, 20:17
      Mam elegancją, ala shopper ale mniejszą do eleganckich strojów, małą do wieczorowych, i ze 2 sportowe do strojów na luzie.
      Jak idę z wózkiem to wcale nie mam torby, wszystko mieszczę w organizerze wózka.
      Najczęsciej nosze te sportowe, jedna to pumy ale ładna taka, szara bez chamskich znaczków, druga czarna kupiona gdzies za granicą.
      Nie cierpię być damulką z torbą, najczęście torba mi tylko przeszkadza.
    • monika3411 Re: torebka ematki 25.08.14, 20:59
      Na co dzień noszę dużą, chętnie kolorową. Teraz na urlopie noszę małą torebkę, w której mieści się portfel, klucze, telefon i chusteczki. Za dwa tygodnie wrócę do mojej dużej turkusowej smile
    • jak-nie-ja-to-kto Re: torebka ematki 25.08.14, 21:09
      Mam takie do których spokojnie włożę segregator A4 i wiele duperszmitów. Najczęściej czarne.
    • eo_n Re: torebka ematki 25.08.14, 21:15
      Zamiennie - plecak w kwiaty i duża torba z krokodyla. To najczęściej. Bo małą czarna też mam. I średnią niebieską. Torby to skóra. Do tego dochodzą ze dwie kolorowe materiałowe i jedna z czegoś tajemniczego w motyle smile
    • ichi51e Re: torebka ematki 25.08.14, 21:36
      Nie ma lepszej https://1.bp.blogspot.com/-_ZvG3U66-z0/TmetdNJe4JI/AAAAAAAAE6k/8r-srVBuF34/s320/lesportsac_fifi-lapin6.jpg
    • kkalipso Re: torebka ematki 25.08.14, 21:42
      Mam kilka w zasadzie na każdą okazję coś się znajdzie. Ostatnio pożegnałam się z ulubioną torebką i kupiłam taką prawie identyczną firmową ale nie MK. Lubię ją bardzo, noszę codziennie. Nie posiadam szmacianych torebek nie lubię nie podobają mi się. Ostatnią polo jakie miałam oddałam córce i śmiga do przedszkola.

https://cdn1.ebags.com/is/image/im6/235346_22_1?resmode=4&op_usm=1,1,1,&qlt=80,1&hei=280&wid=280&align=0,1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka