Witam,
nietypowy wątek, tak przyszło mi do głowy żeby jeszcze tutaj spróbować ...
szukam emamy z Niemiec, która jutro tj. 6 października wybiera się na zakupy do Lidla i przy okazji mogłaby mi coś zakupić... Chodzi o lekką kurtkę dla dziewczynki w kolorze lila z zielonymi mankietami i podszewką w rozmiarze 140 lub ew. 146, o taką:
www.lidl.de/de/pepperts-kinder-maedchen-thermo-lightjacke/p184852
Przegapiłam niestety w polskim lidlu (u nas były półtora tygodnia temu), bo moje drugie, małe dziecko było poważnie chore i nijak nie mogłam podjechać. Bardzo pasowałaby nam kolorystycznie, w dodatku koleżanka córki ze szkoły taką ma i ona też by b. chciała, a tu zonk - nigdzie nie ma - przekopałam lokalne serwisy z ogłoszeniami, olx, allegro, ebay - nikt nie sprzedaje

Pisałam na forum zakupy, ale też nic... Rodziny, znajomych akurat w DE nie posiadam.
Chyba nigdy mi na żadnym ciuchu w życiu tak nie zależało, stąd ta desperacka prośba tutaj.
Pokryję oczywiście koszt zakupu, koszt przesyłki do PL i mogę dorzucić jeszcze coś za fatygę. Gdyby jakaś e-mama mogła pomóc bardzo proszę o wiadomość na tedda@op.pl
Nie wiem gdzie jeszcze mogłabym poprosić, pewnie na PolCafe.de, ale tam forum zamknięte

Na kupię/sprzedam ruchu prawie zero ...