Dodaj do ulubionych

Mateusz Maga z Top Model

• natalia.nat Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 12:14
      "Co byście powiedziały na takiego rówieśnika Waszych dzieci?"

Poważnie pytasz? Rozumiem, że może Cię denerwować, nie podobać Ci się. Mnie też nie zachwyca. Ale co miałabym mieć do tego, gdyby mieszkał obok mnie albo był w klasie z moim dzieckiem? Chyba to jest naturalne, że NIC BY MI TO NIE PRZESZKADZAŁO. On stwarza jakieś zagrożenie dla innych ludzi?
    • edelstein Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 13:35
      Wycieli mnietongue_out
      Wole takiego rowniesnika dla mojego dziecka niz twoje dzieci jesli sie wdadza w ciebie i tez beda takie powalone.
    • marghe_72 Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 14:25
      nolus napisała:
      Zapytał
      > am się swojej 22-letniej kuzynki - odpowiedziała,że nie wzbudza w niej większyc
      > h emocji,ale ona nie musi być obiektywna mając w swojej studenckiej grupie lesb
      > ijską parę,gdzie jedna z dziewczyn spłaszcza sobie piersi bandażami i przygotow
      > uje się do zmiany płci za kilka lat.A co sądzicie na ten temat Wy,patrząc z per
      > spektywy matki? Co byście powiedziały na takiego rówieśnika Waszych dzieci?
      >

że jak?
      posiadanie homoseksualnych znajomych oznacza brak obiektywizmu?
    • cosmetic.wipes Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 14:29
      lesb
      > ijską parę,gdzie jedna z dziewczyn spłaszcza sobie piersi bandażami i przygotow
      > uje się do zmiany płci za kilka lat

Czy to aby na pewno para lesbijska w takim razie?
    • kkalipso Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 15:02
      Dla mnie może być ale tylko na zdjęciach, nie wytrzymałabym z nim nawet 5 min. jak słyszę jego głos to uciekam . Zachowuje się jak narcyz zakochany w sobie.
      A tak ogólnie niech sobie żyje swoim życiem robi co mu się podoba - lubić go nie muszę.
    • lauren6 Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 15:29
      Az dziwne, ze ostatnio bylo tyle na forum o zespole aspergera, a zadna nie zauwazyla, ze Mateusz zachowuje sie jak klasyczny aspi.
      Chlopak fakt, irytuje, ale z kolejnymi odcinkami programu robi mi sie go po prostu zal. Jest inny, ale to nie powod by ciagle po nim jechac, jak to robi reszta uczestnikow programu.

Nic bym nie miala przeciw jakby moje dziecko mialo takiego kolege. On jest nieszkodliwy.
      • amy.28 Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 16:37
        jakby ten gość miał więcej odwagi i bardziej męski głos - to w świecie mody moim zdaniem to jest materiał na męską wersję anji rubik. jest dziwny, jest inny - ale jego fizyczność to coś na co nie ma wpływu. Natomiast w kanonach piękna i tego jakich facetów szuka świat mody - to on jest jak igłą w stogu siana. I uważam że z dobrym menagerem - zrobi ogromną karierę. tylko ja bym absolutnie zbadała głos - bo ma jakby zawieszoną mutację. może to się leczy. inne zachowania - faktycznie, jak asparger. ale co to szkodzi. ma pozować. i bedzie dobrze.
    • amy.28 Re: rafalala walczaca o tolerancje 15.10.14, 16:44
      >>>Jaja, jaja, jaja wyhoduj je Mateusz, błagam!

powiedział ten co ma jaja, a nosi cycki.
    • zeldaf Re: Mateusz Maga z Top Model 15.10.14, 17:04
      Nie czuję niechęci, nie irytuje mnie. Z całą pewnością chłopak odstaje od reszty, psychicznie nawet bardziej niż wyglądem i głosem. Sprawia wrażenie patologicznie zahamowanego emocjonalnie. Trochę mi się kojarzy z Michaelem Jacksonem. Nie lekceważyłabym takiej osoby. To taki ktoś kto wiecznie walczy o przetrwanie, a wtedy bywa się bezwzględnym. Gdyby przyjaźnił się z moimi dziećmi, miałabym na niego oko czy nimi nie manipuluje. Uważam, że ma szansę na dużą karierę w modelingu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka