rhaenyra 17.10.14, 10:38 nieznosze niecierpie kurna mam dosc i glupiego kota tez nienawidze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonniva Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 10:41 Napisałabym coś, ale się Ciebie boję! Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 10:41 pisz grzybowej nie mam pod reka akurat Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 10:44 Ale tylko dziś? Czy tak generalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 10:51 generalnie z nasileniem kiedy spotkam jednego dnia najwiecej wkur&%$ osobnikow Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:00 W jakimś stopniu cię rozumiem. Ja też zauważyłam, że z wiekiem staję coraz mniej tolerancyjna. Coraz bardziej denerwują mnie inni ludzie. Ale głównie chodzi mi o to, że ja mam pewne cechy (szybka, dynamiczna, robiąca wiele rzeczy na raz, patrzę daleko w przód), które powodują że denerwują mnie ludzie posiadający zupełnie inne cechy. Dostaję szału w piekarni, jak odstoję ileś tam minut w kolejce i nagle osoba przede mną zaczyna zastanawiać się co chce (np. mama, która dopiero wtedy zaczyna się pytać dwójki dzieci, co by chciały do rączki, jakby nie mogła tego zrobić przez te ostatnie 5 minut stania w kolejce), dalej mi się nie chce pisać, ale jest kupa sytuacji, kiedy wnerwiają mnie inni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:24 gaskama napisała: >szybka, dynamiczna, robiąca wiele rzeczy na raz, Dla kogoś innego Ty możesz być nerwowym, niecierpliwym, wiecznie się gdzieś spieszącym i łapiącym wszystkie sroki za ogon pos*ańcem, a każdy ma prawo do swojego zdania, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:40 A napisałam, że jest inaczej? Chodzi właśnie o pewne cechy charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 12:26 No to byśmy się dogadały Ja też mam zawsze rakietę w odwłoku. I wkurzają mnie te same rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 14:20 gulcia77 napisała: > No to byśmy się dogadały Ja też mam zawsze rakietę w odwłoku. I wkurzają mni > e te same rzeczy Ja jestem tak bardziej "pomiędzy", bo wkurza mnie zarówno "rozlazła kicha" nie potrafiąca w sensownym czasie pozbierać swoich zakupów przy kasie, jak i koleś czekający na wydruk z cały czas wyciągniętą w stronę drukarki ręką (a drukuje się 6 stron na przykład). Przy czym żaden pociąg za chwilę mu nie odjeżdża. Ot tak po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 14:22 10/10 Panie miłe w nienachalny sposób, podrzucic Wam gasnice do robienia piany? Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 14:23 a mnie ani rozlazli ani powolni ani za szybcy ani z ta nieszczesna wyciagnieta reka nie denerwuja tylko pochrzanieni Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 16:03 To podobnie jak ja. Nie znoszę skrajności, choć mój mąż twierdzi, że jestem najbardziej skrajną osobą, jaką poznał w swoim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 12:25 > z wiekiem staję coraz mniej tolerancyjna. Coraz bardziej denerwują mnie inni ludzie. Ja mam na odwrót, co wróży, że za ćwierć wieku będę najpogodniejszą staruszką na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 12:40 to moze ciebie nie bede nienawidzic Odpowiedz Link Zgłoś
sameshitdifferetnday Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 13:47 tak tak tak! Zatłukłabym takie osoby przede mną w kolejce! Też ostatnio stwierdziłam, że nie lubię ludzi. Denerwują mnie, często są bezmyślni... Ale tak, zdaję sobie sprawę, że ja też mogę wiele osób denerwować Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 12:22 wyslij teraz chopa w ramach zemsty na ludziach ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 12:40 hahaha tak wlasnie planuje wysle go po rum i niech sie z nim w sklepie mecza Odpowiedz Link Zgłoś
zuzi.1 Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 10:44 Zacznij lykac codziennie magnez i kwasy omega a wtedy poprawi Ci sie ' chemia' w mozgu i zaczniesz patrzec na otoczenie lagodniej i z wiekszym dystansem. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 10:50 wlasnie takich ludzi niecierpie najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 13:14 lubie tych nieporabanych ale ich jest mniejszosc Odpowiedz Link Zgłoś
zuzi.1 Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 13:42 No to znaczy, ze nie jest z Toba jeszcze tak najgorzej, skoro istnieja tacy ludzie, ktorych jednak lubisz ) skupiaj sie wiec na tych jednostkach, a reszte traktuj z dystansem. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 10:55 W mordę komuś daj albo kielona walnij. Od razu ci się poprawi Odpowiedz Link Zgłoś
panidemonka Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:01 Ok. Ale powinnaś nienawidzić też samej siebie, żeby twoje wyznanie brzmiało prawdziwie. Ludzie jak to ludzie, ale nienawidzić kota?! Co to to nie Odpowiedz Link Zgłoś
noname2002 Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:44 Na co narzygał? na twoją ulubioną lalkę? Odpowiedz Link Zgłoś
noname2002 Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:04 Pomyśl sobie jak to dobrze, że mieszkasz w Polsce i nie masz łatwego dostępu do broni (prawda, że nie masz???) Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:07 a jaka roznica czy piatek czy sroda ludzie nie wybieraja ktorego dni byc wkur&%$#cy Odpowiedz Link Zgłoś
kanga_roo Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:12 czy mogę dorzucić do nienawidzenia jeszcze króliki? durne uszaki, kompletnie bezmyślne, ot przewód pokarmowy, uszy i futro. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:13 kroliki sa kochane miziaste i nie kombinuja nic z pralka Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:35 jak mi sie teraz chce krolisia wszystkie moje krolisie byly mieciutkie kochane i atakowaly innych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
kanga_roo Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:54 proszę o podanie adresu do wysyłki. gratis dorzucam klatkę, poidełko, i kocyk. Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 13:51 m.youtube.com/watch?v=nT3MBYp5I-Y;;nT3MBYp5I-Y;;http://i.ytimg.com/vi/nT3MBYp5I-Y/default.jpg;;Anya BTVS - Bunny Song Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:37 nie wiem jak króliki ale świnki morskie to myślą na pewno bo potrafią być złośliwe, przynajmniej ta moja Odpowiedz Link Zgłoś
landora Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 12:09 Miałam kiedyś królika, był najzłośliwszą bestią pod słońcem. Opierniczony za sikanie na podłogę natychmiast leciał i obżerał tapetę albo gryzł kable. Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 12:20 no moja Miecia jak nie dostanie zielonego na noc to tak pije wodę z bidona aby ją wyraźnie było słychać Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 12:21 on ci pokazywal gdzie masz kuwetke postawic a ty niekumata taka Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:08 a co takiego zrobił kot ? bo ludzi to i ja nie lubię za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorpomidorowy Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:10 no wlasnie zazwyczaj jak sie ma dosc ludzi to zwierzeta robia sie najlepszymi przyjaciolmi Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:15 od ponad pol roku cos sie dzialo zpralka np nastawilam mycie pralki na 90 stopni z tym samym plynem co zawsze i doopa a pralka zimna myslalam ze yebla grzalka nastawilam nastepne pranie stalam nad pralka jak klawisz macalam rure odplywowa i juz bylo ok leciala goraca woda albo pranie nastawilam zeby sie wirowalo na maksa po wyjeciu z pralki ociekalo woda myslalm ze moze przez to ze za duzo napakowalam do bebna ale nastawilam jeszcze raz samo plukanie i wirowanie i juz bylo ok pranie odwirowane jak trza takie sytuacje powtarzaly sie kilka razy w miesiacu a ja juz myslam ze pralka zwariowala albo ja ( i myslalm nad kupnem nowej pralki bo siebie przeciez nie wymienie ) przedwczoraj wchodze w trakcie prania do lazienki ... a tam durnycw... siedzi na pralce i napie... w guziczek od temperatury Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:20 > przedwczoraj wchodze w trakcie prania do lazienki ... > a tam durnycw... siedzi na pralce i napie... w guziczek od temperatury Co za złośliwy utas Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:34 >>a tam durnycw... siedzi na pralce i napie... w guziczek od temperatury hehe, a mój sobie lodówkę otwiera ale też durny bo nie zamyka Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 12:23 > przedwczoraj wchodze w trakcie prania do lazienki .. a tam durnycw... siedzi na pralce i napie... w guziczek od temperatury Nie dopilnowałaś nieletniego, a teraz na niego zwalasz Odpowiedz Link Zgłoś
mnb0 Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 13:31 A twoja pralka nie ma guzika "Child lock"? Samas sobie winna, ze instrukcji nie przeczytalas. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 13:53 nie ma gdyby miala to kot juz by to odkryl Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 15:59 No to może wredny, ale za to wybitny. Ja wczoraj chodziłam wściekła jak osa, a dzisiaj mi błogo i dobrze, chociaż dzięki skokowi rozwojowemu mojego okropnego syna spałam cztery godziny w dwóch odcinkach po dwie. Pogoda się zmienia, dzisiaj się wściekasz, jutro będziesz szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 16:02 na pogode nie narzekam jest akurat taka jak lubie to ludzie mnie wkurzaja ale teraz po 2 kuba libre jakby mniej Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 17:17 > przedwczoraj wchodze w trakcie prania do lazienki ... > a tam durnycw... siedzi na pralce i napie... w guziczek od temperatury I love Twojego kota Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:12 i sie zastanawiam kiedy ludzie staja sie tacy popier%$#@ bo dzieci sa normalne jeszcze zadne dziecko nie wyprowadzilo mnie nigdy z rownowagi kiedy te slodkie male brzdace zmieniaja sie w pochrzanionych ludzi ? moze to przez szkole czy co Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 12:28 > i sie zastanawiam kiedy ludzie staja sie tacy popier%$#@ "Może to przez te nawozy sztuczne, Może był w szkole zbyt pilnym uczniem, Może to wszystko przez te atomy, Że wariata mamy!" Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 14:25 bo z młodych gniewnych wyrastają starzy, ekhm, wkurzeni... Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 14:31 o rum ma to jeszcze jakis kabarecik wlacze Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 16:03 Dzieci są normalne?! Powiedz to mojemu synowi, który od tygodnia wstaje (na dobre, nie na karmienie) między trzecią a piątą. Może jak uwierzy, że jest normalny, to przestanie. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 16:12 Na to wychodzi, muszę za nim podążać. Pożaliłabym się na forum specjalizującym się w stalkingu niemowlaków, ale tam mi się zawsze za coś oberwie. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 16:24 to facet daj mu cycka albo playstation Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:30 Pobawię się w ematkę: Bądź ponad to, musisz pokazać klasę więc w żadnym wypadku nie możesz się denerwować i wszystko załatwiaj na spokojnie, grzecznie i kulturalnie. Bądź wyrozumiała, sratatatata, bla bla... Ode mnie: Kup se dobre wino. Jak będzie niedobre wylej na kota. Pusty kieliszek rozwal o coś, tu kota omiń. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:34 >Pobawię się w ematkę: >Bądź ponad to, musisz pokazać klasę więc w żadnym wypadku nie możesz się denerwować i wszystko >załatwiaj na spokojnie, grzecznie i kulturalnie. Bądź wyrozumiała, sratatatata, bla bla... no wlasnie tak robie i z roznych wzgledow nie moge inaczej pitolic wino rum sobie kupie Odpowiedz Link Zgłoś
manahmanah77 Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:41 Pamiętaj, picie rumu przed 10 rano nie czyni Cię alkoholikiem, lecz piratem. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 12:07 Piraci nie pili rumu, wbrew powszechnemu przekonaniu. Pili grog. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 12:34 No ale grog to nie rum, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 12:46 Można przyjąć taka interpretację Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 14:27 łoj tam, na pewno tak cedzili przez zęby (czy ich resztki) jak wieloryby przez swoje fiszbiny - woda zostawała, do żołądka rum docierał. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 13:51 mam rum mam cole i wszystko pitole Odpowiedz Link Zgłoś
manahmanah77 Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 14:21 Ktoś tu wspomniał o grogu, a że pogoda bardziej pod grog niż cuba libre, to pozwolę sobie podzielić się ulubionym przepisem: Wyciskasz dużą pomarańczę (lub 2 mineolki), dodajesz soczysty plaster cytryny, zasypujesz łyżeczką lub dwiema brązowego cukru, dodajesz ilość rumu stosowną do stanu psychicznego i dopełniasz szklankę wrzątkiem. Miksturę wypijasz, póki ciepła. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 14:24 dzieki >dodajesz ilość rumu stosowną do stanu psychicznego ta czesc przepisu najbardziej mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 17:06 Uważaj, bo ci pojemności szklanki nie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:36 ale wszystkich? zawsze? dziwne to troche Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_magda Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:41 Niestety chyba rozumiem, im starsza się staję tym chyba więcej widzę, mnie np. w pracy otaczają ludzie, którzy myślą że wszystkie rozumy pozjadali, każdy jest przekonany że jego postępowanie jest jedynie słuszne, a także negują np. moje skromne zdanie w tym sensie że nie mają żadnej refleksji typu "no może faktycznie" ew. nie przemilczą pewnych rzeczy... głupi przykład mówię że posłałam córkę do p-la na ostatnie 3 dni przed przerwą wakacyjną ( wcześniej była chora i siedziała z nią babcia) po czym słyszę od X że bardzo mi się dziwi , że powinnam ją już zostawić w domu z babcią, po czym mówię że babcia musi odpocząć i ma inne sprawy i tu pojawia się grymas niedowierzania czyli... to ona lepiej zna moją sytuację i to jak powinnam się zachować. Takich sytuacji jest mnóstwo, ludzie wiedzą lepiej...maskara. Już nie wspomnę o typach agresywnych spotykanych w sklepach , instytucjach ect. I chyba też zaczynam się od ludzi dystansować , smutne to. Odpowiedz Link Zgłoś
agaja5b Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:44 Zachowaj spokój, weź proszki i nie wychodź na ulicę, nie chcę potem czytać o kolejnej tragedii Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 11:56 Śniło mi się dzisiaj, że przecięłam swojego kota na 3 części, ale potem go złożyłam i się zrósł. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 12:38 Ja nienawdze ludzi ok 2 dni w miesiacu, jestes pewna, ze to nie ta przyczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 12:52 To, że jesteś pełna wściekłości widać w każdym Twoim poście. Dlatego dodajesz emotki, obracasz w żart, a najchętniej nabluzgałabyś, rozszarpała etc. I tak jest od dawna, a Ty nic z tym nie robisz. Nigdy się nie zastanawiałaś skąd w Tobie tyle złości? Bo przyczyna jest, tylko trzeba ją odkryć i co nieco przepracować. A może Ty po prostu lubisz jak w Tobie wszystko buzuje? Tylko wtedy czujesz, że jesteś, że żyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 13:12 nastepna rabnieta ktora mysli ze wie lepiej wlasnie takich ludzi nieznosze Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 13:23 Ale co wiem lepiej? Że jestes wiecznie wku..wiona? Ja tego nie wiem, to po prostu widać. Pamiętam Cię jeszcze pod poprzednim nikiem, zawsze to samo. Lubisz się wku..wiać to się wku..wiaj, nienawidź, etc. Twoja sprawa. Ja nie znoszę ludzi wiecznie sfochowanych, marudzących, emanujących złą energią. Po co ja tu wlazłam? Już spadam. Odpowiedz Link Zgłoś
totorotot Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 13:38 Pade, zluzuj poslady. Alineczka to jedna z najpogodniejszych osób na tym forum. Nie czytasz jej kodu to widzisz naopak. Pewnie nie umiała odpysknąć babie w mięsnym albo w urzędzie jakieś chamiszcze podac, wydac, tu sie podpisac! jej się trafiło. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 13:47 zeby tylko najlepsza wiadomosc z mojej ostatniej doby to to ze perhydrol usuwa plamy z krwi i ropy a) ze jest za zielona i ja pod swiatlo ogladala , na koniec jakas debilka marudzila na salate ( normalna k*** najnormalniejsza na swiecie salate) a pomidory ( tez normalne ) sa za malo czerwone i do tego kupila mleko ktorego nie lubi ( na osiedlu jest pierdylion innych sklepow i pewnie gdzies by to swoje ulubiona znalazla ale nie ) i chleb ktory jest niedobry a ja nie moglam isc do innego bo tylko w tym jest moj kochany chlebek na kromeczki sprzedawany Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 13:39 wiec nie emanuj mi w watku negatywna energia tylko spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 12:52 Mam hymn dla Ciebie Brudne Dzieci Sida No Future Odpowiedz Link Zgłoś
mamajaneczki Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 13:27 Lysiak kiedyś powiedział w wywiadzie: "Dosłownie wszystko mnie wku...wia" Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 17:20 Ja też nienawidzę. Ale od kota wara Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 17:33 ale to wredziol jest forum.gazeta.pl/forum/w,567,155152097,155152681,Re_nienawidze_ludzi.html Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 17:22 rhaenyra napisała: > nieznosze niecierpie > kurna mam dosc > i glupiego kota tez nienawidze Ale dlaczego kota?????? Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 17:31 no napisalam forum.gazeta.pl/forum/w,567,155152097,155152681,Re_nienawidze_ludzi.html Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 18:06 Przepraszam, nie jestem w stanie czytac wszystkiego, brak czasu. A Kiciuś cudny, madrala, kawalarz Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: nienawidze ludzi 17.10.14, 20:07 Rhaneyra, nie mogę, no nie mogę Ci współczuć... Bo mam ciągle przed oczami jak ten !@#$%%^^ siedzi na pralce i nap!!@#$% w guziczek od temperatury Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga moja diagnoza 17.10.14, 17:41 a kto mi zabroni? tu wszyscy sobie stawiają diagnozy, robią psychoanalizy i wróżą z przecinków otóż, w opozycji do słodkopierdzących zwolennikow poprawności i rozumienia wszystkiego dosłownie, uważam, że taki wątek świadczy o poczuciu humoru, dystansie do siebie oraz -jakże niesłusznej - ufności w inteligencję czytelnika to mówiłam, ja, Lady Jarząbek Odpowiedz Link Zgłoś