18.10.14, 13:52
Najpierw link
www.pomponik.pl/plotki/news-jan-englert-wspiera-syna-po-rozwodzie,nId,1536405
a teraz pytanie-czy jak osoba niepubliczna opowiada publciznie o innej niepublicznej, historie typu-ktos nie moze miec dzieci albo kto kogo zostawil w zwiazku-to mozna takiego czlowieka podac do sądu? za wyjawienie takich intymnosci?
Obserwuj wątek
    • marzeka1 Re: prasówka 18.10.14, 14:00
      Nie wiem, ale wiem jedno: co innego powiedzieć "rozwiodłem się", a co innego ruszyć w takie ujawnianie: ślub tylko dla dziatek posiadania, żona nie mogła, rok czekałem, aż ją zdradziłem, aby dostać rozwód - paskudnie to brzmi, paskudnie. Wylewność chłopczyka o popularnym nazwisku o swojej intymności.
      • blond_suflerka Re: prasówka 18.10.14, 14:08
        No ja właśnie nie mogłam uwierzyć w to co czytam. I na miejscu tej żony podałabym go do sądu chyba. Poza tym ucieszyła się, że ktoś taki nie jest już moim mężem. Co za żenada!
    • antyideal Re: prasówka 18.10.14, 14:17
      Wpadl mi w rece ten wywiad z Englertem jr tydzien temu, podczas prasówki u fryzjera
      i zdziwilam sie, ze przeszedl bez echa na ematce. Jednak nie wink
      tu w calosci
      www.gala.pl/wywiady-i-sylwetki/tomasz-englert-nie-jestem-prawdziwym-mezczyzna-17182?strona=1

• blond_suflerka Re: prasówka 18.10.14, 14:33
        O, dzięki za link. Dopiero teraz przeczytałam całość. I w sumie nie wiem co tym sądzić. Z jednej-całość nadaje trochę inny charakter tym zwierzeniom o żonie i zdradzie ale z drugiej-czy prasa to jest miejsce na wyrzucenie z siebie takich intymnych opowiesci, które dotyczą jeszcze kogoś innego. I to właśnie byłej żony o której sam mówi, że cierpiała bardziej bo to on ją zostawił. Czy nie należy jej się teraz pewna ochrona z jego strony? No chyba, że wie co u niej i ma pewność, że świetnie i ma tak przepracowany temat, że takie opowiastki nie robią na niej wrażenia.
        • antyideal Re: prasówka 18.10.14, 14:52
          Watpie, zeby nie bylo to bolesne dla niej, tak jak i np. dla matki rozważania, ze
          przy niej tata Englert bylby teraz dretwym starszym panem w kapciach.
          Niesmaczne to, takie rozkminki to z kolegami przy wodce, ewentualnie z kolezankami -
          pocieszycielkami, bo tych Englert jr ma, jak wynika z wywiadu, sporo.
          • blond_suflerka Re: prasówka 18.10.14, 19:13
            No własnie. Po co mu to? Po co te opowieści publicznie. Rozumiem, że jak ktoś jest osobą publiczną to czasem kalkuluje, że mu się to po prostu opłaca. Sprzeda się za kasę i tyle. Ale tu?
            Tak czy tak-facet brzmi jak pogubiony pomimo tego odnalezienia się w świecie o którym opowiada. I to są refleksje do obgadania na terapii albo z przyjaciółmi a nie w prasie. Duży zgrzyt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka